- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
İnşallah canım inşallah..napıyoruzz evrene pozitifleri yolluyoruzAnladım canım tşk ederim❤medical parktan verilen fiatlandırma kağıdında zaten sadece epidural ve genel anestezi seçenekleri var, spinal seçeneği falan yazmıyor, bide buarada ssvd var üç katı pahalı diğer doğumlara göre çok şaşırdım. İnş bu seferde memnun kalırız epidurallerimizden bakalım, konuşuruz doğumdan sonra
Ayy heleki bennnn!!! hastanem tam 2 saat 45 dk uzaklıktaAy inşallah doğum sancısı değildir
Sezeryanın da böyle bir sıkıntısı var ya normal doğum başlarsa diye hep bir diken üstündesin
Nasıl mesela?Daha açık yazabilir misin?Mamayı ne kadar vereceğiz.Memeyi 20 dk emdikten sonra 2 saat sonra mı 20 dk daha vereceğiz?Mamayı ne ara vermemiz lazım?Bi de ne kadar mama vereceğiz?
Ama 4,5 saat uyuyanı da çok azdırilk ay gece uyandırip emzirmek lazım zaten kendi haline bırakırsan bayılıp kalıyo bebişler çok çabuk kan şekerleri düştügünden..ama ilerleyen zamanlarda gece uykusu 4-5 saate çıkıyor ama bu süreden fazla değil yinede.. onların açlık tokluk süreleri kısa çünkü çok çabuk doyup çok çabuk acıyorlar..
Aynen yaaa.. valla ilkinde böyle telaşım yoktu ne olursa olur modundaydım da şimdi aklımda 40 tilki dolanıyor
Aman sen çok dikkat et benimki 10 dakika mesafede rahim ağzı kısalmış diye doktorum hemen gün verdi yoksa ben 38. Hafta bitsin öyle alalım diyordum..Ayy heleki bennnn!!! hastanem tam 2 saat 45 dk uzaklıktaaz bi belim ağrısa ödüm kopuyo yarın gidip bi nst isticem burdaki devlet hast den bakıcam bide bebek yerleşmeye falan başlamışsa hbr ederim belki erken çağırır dr um yolu göz önüne alarak
Ay çok uzakmışsın hakkaten..sen sinyal alır almaz yola çıkıcaksın canım oyalanmaya gelmez bu saatten sonra..Ayy heleki bennnn!!! hastanem tam 2 saat 45 dk uzaklıktaaz bi belim ağrısa ödüm kopuyo yarın gidip bi nst isticem burdaki devlet hast den bakıcam bide bebek yerleşmeye falan başlamışsa hbr ederim belki erken çağırır dr um yolu göz önüne alarak
Nasıl mesela?Daha açık yazabilir misin?Mamayı ne kadar vereceğiz.Memeyi 20 dk emdikten sonra 2 saat sonra mı 20 dk daha vereceğiz?Mamayı ne ara vermemiz lazım?Bi de ne kadar mama vereceğiz?
Yani işte uyursa diye dedim o da çokta sevinmemek lazım tabiAma 4,5 saat uyuyanı da çok azdıren canlı örneği benim paşa 2 en fazla 3 saat uyurdu hep açtı doymak bilmezdi hem mama hem süt geceleri illallah ettiriyordu bana
Şimdi de yemiyor diye isyanlardayız
Benim geçen hf herşey yolundaydı ama yarın yine bi teyit alıcam bakalım burdaki dr dan inş kısalma falan olmamıştır rahim ağzındaAman sen çok dikkat et benimki 10 dakika mesafede rahim ağzı kısalmış diye doktorum hemen gün verdi yoksa ben 38. Hafta bitsin öyle alalım diyordum..
Evrene pozitif enerjileri yollaya yollaya bu pozitiflik ile birde ssvd yaparsan ne gülerim sanaİnşallah canım inşallah..napıyoruzz evrene pozitifleri yolluyoruzherşey yolunda gidicek inşallah
İlk başlarda bebiş sarılık olmasın diye iki saate bir uyandırılıp emzirilecek demişti dr bana,ama ne zamana kadar söylememişti. Ben sandım ki hep öyle gidecek bu emzirme işi boyunca. Sonra ben bebek 6 aylık olana kadar geceleri de iki saate bir alarm kurup, çocuğu zorla kaldırıp emziriyodum kızlar uyarmıştı beni artık gerek yok napıyosun diye çok sevinmiştimsen her bebeğin beslenmesi farklı oluyor yazınca o aklıma geldi şimdi
Aynen canım, sağolAy çok uzakmışsın hakkaten..sen sinyal alır almaz yola çıkıcaksın canım oyalanmaya gelmez bu saatten sonra..
Yaa kesinlikle bize de eziyetmiş çünküAyy onu bende yaptım yaa
Sonra dedim ohh bee yavrumda rahat etti bende
Allah korusun, zaten ayın 10’una kadar öyle bi korkum var.10.10.20 tarihini isteyenlerin çoğu ekime varmadan doğurdu
Bir teklivaneli1608 Venuseva kaldı galiba bakalım onlarınki denk gelecekmi
Aboooo deme kız olurmu olurmuş amma gülerimm..ben bi gidiyomuşumm açıklık 8 cm hadi doğuma.diyomuşEvrene pozitif enerjileri yollaya yollaya bu pozitiflik ile birde ssvd yaparsan ne gülerim sana
Senin daha var gününe sanmıyorum gelsin merak etme..ama ben topun ağzındayım işteAllah korusun, zaten ayın 10’una kadar öyle bi korkum var.
İstiyosan eminsen bak İnşallah diyelimAboooo deme kız olurmu olurmuş amma gülerimm..ben bi gidiyomuşumm açıklık 8 cm hadi doğuma.diyomuşfazlamı uçtum
Yaa kesinlikle bize de eziyetmiş çünkü
Ay yok bilemedim şuan pek emin değilim o kadar pozotiflige gerek yok sanırım cıvkını çıkarmiyim ben en iyisiİstiyosan eminsen bak İnşallah diyelimReengarenk le, senin olumlamanın üstüne iki hamiş duası birden. bide heleki rengarenk double hamile tutabilir duamız
Aynen yemek içmek hepsi bir yere kadar inanin ne zaman uyusam kalktığimda memelerimden önümü göremezdim hollanda ineği gibi oluyordum yaaaBirşey daha anlatim da gülün halime
Eve geldik annem gece sen yat ben bakarım.dedi yattım tabi 15 dk sonra gittim napiyo die bebek uyuyor annemde horul horul uyuyor
Bir kızdım sen nasıl uyursun hani bakacaktın falan kadına parladım tabi ben bakmayı 7/24 izlemek olarak algılıyorum
Sonra tam 5 gün gözümü kırpmadım inanın gçzlerimin altı mosmor zombi gibiyim
Sanki uyusam ona birşey olucak gibi deli düşünceler aklımda tam lohusa kafası anlican
Sonra doktora söylemişler
Doktor dedi sen uyicanki süt olsun enerjin olsun ona yetebilesin falan
Ben 6.gün bir uyudum ama ne uyku
Uyandım kolostrum geldi sonunda
Yani süt için gerekli olan su içmek uyku ve psikolojik olarak pozitif olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?