Valla bu işler belli olmuyo canım, benimle aynı tarihte olanların çoğu hepimizden önce doğum yaptı. O yüzden bende her an tetikteyim. Her gün kasık ağrıları yaşıyorum, bir de bazen baskıyı o kadar çok hissediyorum ki geliyo herhalde diyorum.Senin daha var gününe sanmıyorum gelsin merak etme..ama ben topun ağzındayım işte
Yaa kıyamamBirşey daha anlatim da gülün halime
Eve geldik annem gece sen yat ben bakarım.dedi yattım tabi 15 dk sonra gittim napiyo die bebek uyuyor annemde horul horul uyuyor
Bir kızdım sen nasıl uyursun hani bakacaktın falan kadına parladım tabi ben bakmayı 7/24 izlemek olarak algılıyorum
Sonra tam 5 gün gözümü kırpmadım inanın gçzlerimin altı mosmor zombi gibiyim
Sanki uyusam ona birşey olucak gibi deli düşünceler aklımda tam lohusa kafası anlican
Sonra doktora söylemişler
Doktor dedi sen uyicanki süt olsun enerjin olsun ona yetebilesin falan
Ben 6.gün bir uyudum ama ne uyku
Uyandım kolostrum geldi sonunda
Yani süt için gerekli olan su içmek uyku ve psikolojik olarak pozitif olmak
Kıyamam ya kadıncağıza kızmış harbi lohusa piskolojisinin dibine vurmuşsunBirşey daha anlatim da gülün halime
Eve geldik annem gece sen yat ben bakarım.dedi yattım tabi 15 dk sonra gittim napiyo die bebek uyuyor annemde horul horul uyuyor
Bir kızdım sen nasıl uyursun hani bakacaktın falan kadına parladım tabi ben bakmayı 7/24 izlemek olarak algılıyorum
Sonra tam 5 gün gözümü kırpmadım inanın gçzlerimin altı mosmor zombi gibiyim
Sanki uyusam ona birşey olucak gibi deli düşünceler aklımda tam lohusa kafası anlican
Sonra doktora söylemişler
Doktor dedi sen uyicanki süt olsun enerjin olsun ona yetebilesin falan
Ben 6.gün bir uyudum ama ne uyku
Uyandım kolostrum geldi sonunda
Yani süt için gerekli olan su içmek uyku ve psikolojik olarak pozitif olmak
Yok yok son haftalar normal bunlar zaten..yollayalım evrene pozitifleriValla bu işler belli olmuyo canım, benimle aynı tarihte olanların çoğu hepimizden önce doğum yaptı. O yüzden bende her an tetikteyim. Her gün kasık ağrıları yaşıyorum, bir de bazen baskıyı o kadar çok hissediyorum ki geliyo herhalde diyorum.
Hadi inşallah dediğin gibi olur.Yok yok son haftalar normal bunlar zaten..yollayalım evrene pozitifleridoğurmazsın sen henüz merak etme öyle hissediyorum
Kıyamam ya kadıncağıza kızmış harbi lohusa piskolojisinin dibine vurmuşsun
Ben vallahi fırsat buldukça uyuyordum zaten piskoloji yerlerde birde uyumasaydım kafayı yerdim herhalde
tabi bende sık sık bebeğin nefesini kontrol etmek için uyanıyordum buda benim lohusa depresyonumdu herhalde
ewt cnm 30haziran 2016.biz o dönem tüp bebek grubunda takıldık. başka sayfalarda yazışmadık2016 haziran doğumlumu yavrun
Benimde oğlum 2016 haziran doğumlu aynı topiktemiyidik o zaman da
Aynen ya o nasıl bir yagmurdu öyleay ben bu saatte gökgürültüsü sesine uyandım ama ne sesti ev yıkılıyor sandım. ee şimdi nasıl uyucam tekrar ben
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar benim kızım da erken gelenlerden oldu, 3 gün sonrasına gün almıştık ama lekelenmem oldu ve sancılarım başladı. 1 saat sonra sezaryene giriyorum. Dua edin bizim için, kendime geldiğimde yazacağım sizlere ❤
Bizim daha yeni başladı temizlikannem köyden gelinceKolay gele bacım daha bitmedi mi temizlik?
Yok ya ne hafızası geçen okurken aklımda kalmış suveydanın eline su dökemem
Benim ilk cocuk sezeryan bu 2.ci olduğu için zAten direk sezeryan gün verdi Canımhayri sun canm sezeryani kendin mi sectn yoksa normal dogum yapamiyormusn
Bana sanki bebiş geliyor gibi geldi
Ben almamaya karar verdim çünkü makrome ipinden kapı süsü falan onları eve getirince steril edememMerhaba, hastanelere ziyaretci almiyorlar biliyosunuz ya da benim dogum yapacagim hastanede alinmiyor oyle diyeyim..Buna ragmen kapi susu, cikolata falan götürmeyi düşünüyormusunuzben hic suslerini goturup hastane ortamına sokmayayim evde asarim diye dusunuyorum ama emin de olamadim
Ben de bugün sordum iki hafta önce yapılmıyor demişti şimdi başlamışlar normal doğumda da yapılıyormuş ama rutin kanların alınırken corona testi için de örnek alınıp kandan bakılacak dedi bana hala saçma ve para tuzakla geliyor da dr sağlık personelini korumak adına zaten size yapılıyor sadece sizinle yakın temasta oluyorlar çünkü dediBizim hastane yapıyormuş normal doğumda
Aynen evde de çekiniriz artık ne yapalım bize de böyle hatıra kalırBen de cok abartılı olanlari gereksiz buluyorum kuzum..ben ta haziran ayi gibi instagram da biriyle anlastim, cikolata, kapi susu, yastik, isimli tulum-ba
ttaniye, tac, terlik yaptirdim hepsi uyumlu ve guzel oldu..bir de masa icin örtüler, lohusa serbet takimi almistim..simdi alip görürsem yuk mu edecez bos yere diye kararsizim, hastane fotografci da kabul etmiyor, esim foto cekmeyi hic sevmez cekse de beni berbat ceker, 2 kisi gitcez cikcaz..bilemedim valla o kadar emek de bosa gitmis gibi olacak..evde masa hazirlayip geceligimi giyip resim cekeriz diye dusunmuyor degilimbiraz da balondu süs tü alirim ne bileyim...
ben bugün oldum o çok meşhur çatı muayenesini kasma canım ben hiç ağrı acı bir şey hissetmedim hafif bir baskı hissediyorsun sadece o kadarArkadaslar yarin şu meşhur çatı muayenem var bana şans dileyinBir de planli sezeryan olanlar bence 10.10.2020 tarihini kaçırmayın eger mumkun ise..Insallah benim bebisim de o tarihte gelir hayirlisiyla cok guzel bi tarih bence 10 uncu ayin 10 uncu günü (feridun duzagac in şarkısında da geciyor )
Canım güzel haberlerini bekletiyoruz kendine gelinceKaç gündür oku oku bitirip cevap yazamadım. Bugün dahi kosturmacam vardı. Doğum yarın sabah 8.30-9.30 arası olacak benim, evden çıkıp hastaneye gitmemize saatler kaldı. Merak ve heyecan dorukta. En nihayetinde genel anesteziye karar verildi. Covid testimiz negatif çıktı. Bavul hazır, biz de hazırız sanırımHepinizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin. Yarın güzel haberlerle buluşmak dileğiyle. Belki birkaç saat uyurum diye yatiyorum şimdi
Herkes demekki nasıl korkuyla gidiyorsa o yüzden demiştir canım korkutmak için değil doktor bugün derin nefes al dedi 2 dk bile sürmedi sadece hafif baskı hissettim kasmazsan korktuğuna değmeyeceğini göreceksin o an başka bir şeye odaklan hissetmezsin bile baskıyı daYok haftaya cuma benim randevum daha bir hafta varooo boyla posla mı oluyormuş belki haftaya sanada yapar banada haftaya hazır gel yapıcam dedi arkasınada korkuyor musun diye ekledi doğumda sürekli bakıcaz dedi sağolsun daha çok korkuttu
Canım dualarımız seninle sağlıcakla al kucağınaKızlar benim kızım da erken gelenlerden oldu, 3 gün sonrasına gün almıştık ama lekelenmem oldu ve sancılarım başladı. 1 saat sonra sezaryene giriyorum. Dua edin bizim için, kendime geldiğimde yazacağım sizlere ❤
Akşam 10 da sızınca erken kalktım canım garip bir şekilde keyifsiz kalktımKitapkurdu20 erkencisin bakıyorum
Daha ne kadar gelmeyecek. Sen normal mi bekliyorsun canım?Akşam 10 da sızınca erken kalktım canım garip bir şekilde keyifsiz kalktım☹ Belim ağrıyor çok pilatese oturmaya korkuyorum dün tüm gece bayağı oturdum hareket yattım bebek inmiş aşağıya gelmesin daha
İstediği zaman gelsin de pazar günü doğum öncesi eğitim var ondan 2 güncük daha beklesin diyorumDaha ne kadar gelmeyecek. Sen normal mi bekliyorsun canım?
10 da uyuduysan maşallah sana
Bel ağrısı artık normal karnımızda koca bi karpuz kütlesi var ben yatakta sağdan sola dönerken organlarımın ezildiğini hissediyorum artık
Canım öncelikle Doktorum söyledi, geçen sezeryanımda olmadı bunda oldu.benim için ayırıcı özellik burda ki 2 şey. Tabi ki Her bünye farklı reaksiyon gösterir bu nedenle detay paylaşmıyorum. benim ki böyle tepkime verdiepidural öncesi yine uyuşturuluyor minik bir iğneyle ama
Ben birşey demek istemedim kafanı karıştırmayalım diye ama madem acaba diyorsun bir kere daha düşün geneli ..en güzeli lokal
valla bende kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum kendime süsleyemiycem hiç odayı çünkü kimse gelmiycek..bide eve gelip onları dezenfekte etmeyle uğraşamıycam hiç..zaten aldiğımız herşeyi kırklıyoz bunlar da eksik kalsın evde temiz temiz kullanırım evde süslerim süslüceksemde
canım titreme kasılma her operasyon sonrası olabilicek bir komplikasyon..epiduralden olduğuna nasıl eminsin..bende hiç öyle şeyler olmamıştı şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?