2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senin daha var gününe sanmıyorum gelsin merak etme..ama ben topun ağzındayım işte
Valla bu işler belli olmuyo canım, benimle aynı tarihte olanların çoğu hepimizden önce doğum yaptı. O yüzden bende her an tetikteyim. Her gün kasık ağrıları yaşıyorum, bir de bazen baskıyı o kadar çok hissediyorum ki geliyo herhalde diyorum.

Yaa kıyamam bu anneliğimiz daha rahat geçer bence en azından altı ay alarm kurup kalkmayız iki saate birben daha umutluyum kendimden ama şu var o lohusa kafası bebek tamamen benden ayrılıncaya kadar tam olarak geçmedi ne zaman meme olayı bitti psikolojik olarak bağımsızlaşmaya o zaman geçebildim biraz daha ve daha normal bakabildim ve sonradan fark ediyosun zaten bunları zaman geçtikçe. Bakalım bu beybilerde nasıl olcaz çok heyecanlı

Kıyamam ya kadıncağıza kızmış harbi lohusa piskolojisinin dibine vurmuşsun

Ben vallahi fırsat buldukça uyuyordum zaten piskoloji yerlerde birde uyumasaydım kafayı yerdim herhalde
tabi bende sık sık bebeğin nefesini kontrol etmek için uyanıyordum buda benim lohusa depresyonumdu herhalde

Yok yok son haftalar normal bunlar zaten..yollayalım evrene pozitifleri doğurmazsın sen henüz merak etme öyle hissediyorum

Yaa sorma ne çekti kadın benden
Emzik veriyordu kızıyordum o plastiği emceğine beni emsin diyordum 1 saat memede tutuyordum ( sonrdan dank etti tabi emziğin faydası ama geç oldu )
Tabi ne süt birikiyordu nede çocuk yağlı sütü içiyordu
Mama veriyordu bağırıyordum niye veriyorsun ben yeticem diye
Sonra emzirme danışmanına gittik o çıkardı beni bu deli düşüncelerden annemde kaçtı gitti evine
Bu sefer diyorumki söz karışmicam sen ne diyorsan onu yapçam
Anne hakkı ödenmez diye boşuna dememişler

bende 2saatte1 kalkar emzirir üstüne mama verirdim. benim sıpam ilk 1ay sadece gece meme emiyordu ona da emmek denirse işte gündüz inek gibi sürekli sağıyordum. kalk ısıt sağdıklarından ver geceleri resmen işkenceydivalla doktor sarılık tehlikesi bitti dediği gün biz 6 saat uyumuşuzsabah nasıl kalktığımı bilemedim çocuk aç kaldı diye. am nasıl iyi gelmişti o uyku.
4 günlükken akşam nasıl ağlıyor ama annem dediki göbeği fırlayacak. hiç susmadı apar topar çocuk acile götürdüler eşimle ben oturdum evde ağladım. doktor demişki aç bu çocuk eşime git evden 60cc mama al gel. eşim geldi 60cc mama istiyor dedimki o daha 60cc içemez midesi nedirki. hala kendimce cevap veriyorum neyse eşim götürdü bir güzel içmiş uyumuş yoldaaçmış harbiden kızım. o günden sonra mamayı bir tık arttırıp sıklaştırmıştık. bu da benim bir anımq

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah Detayları bekliyoruz

Bana sanki bebiş geliyor gibi geldi
Ben almamaya karar verdim çünkü makrome ipinden kapı süsü falan onları eve getirince steril edemem
Bizim hastane yapıyormuş normal doğumda
Ben de bugün sordum iki hafta önce yapılmıyor demişti şimdi başlamışlar normal doğumda da yapılıyormuş ama rutin kanların alınırken corona testi için de örnek alınıp kandan bakılacak dedi bana hala saçma ve para tuzakla geliyor da dr sağlık personelini korumak adına zaten size yapılıyor sadece sizinle yakın temasta oluyorlar çünkü dedi
Aynen evde de çekiniriz artık ne yapalım bize de böyle hatıra kalır doktora fotoğrafçı tutmadık biz korona nedeniyle doğumda ebelerden istesek bir iki tane çekerler mi dedi bebekle kavuştuğum anki yüzümü merak ediyorum ben de çekerim merak etme sen dedi
ben bugün oldum o çok meşhur çatı muayenesini kasma canım ben hiç ağrı acı bir şey hissetmedim hafif bir baskı hissediyorsun sadece o kadar
Ben de 10.10 olsun diyordum normal doğum için sonra aklıma geldi sezeryan yoğunluğu olur hastanede doktora söyledim bugün evet o gün sezeryanım çok hastane de yoğun olur dedi Ben vazgeçtim istemiyorum artık O tarihte sezeryanı olup önceden doğum başlarsa boşa üzülmeyin kızlar herşeyde vardır hayır belki hastane çok yoğun olacaktı
Canım güzel haberlerini bekletiyoruz kendine gelince ve biz de seni seviyoruz 9 yıllık hasret bitiyor keyfini çıkar doya doya kokla kuzunu
Herkes demekki nasıl korkuyla gidiyorsa o yüzden demiştir canım korkutmak için değil doktor bugün derin nefes al dedi 2 dk bile sürmedi sadece hafif baskı hissettim kasmazsan korktuğuna değmeyeceğini göreceksin o an başka bir şeye odaklan hissetmezsin bile baskıyı da
Canım dualarımız seninle sağlıcakla al kucağına

Daha ne kadar gelmeyecek. Sen normal mi bekliyorsun canım?
10 da uyuduysan maşallah sana
Bel ağrısı artık normal karnımızda koca bi karpuz kütlesi var ben yatakta sağdan sola dönerken organlarımın ezildiğini hissediyorum artık

İstediği zaman gelsin de pazar günü doğum öncesi eğitim var ondan 2 güncük daha beklesin diyorum rahim ağzı yumuşamış en fazla 39 u görürsün dedi doktor tabi inat etmezse sonrasında 3 cm açıklıkla 2 hafta bekleyen gebelerim de oldu belli olmuyor biz ne dersek diyelim o istediği zaman gelecek diyerek konuyu kapattı eşim bayağı panik onun eğitimi almasını Çok istiyorum ben bir bebek doğuracağım o dokuz doğuruyor dibimde

Canım öncelikle Doktorum söyledi, geçen sezeryanımda olmadı bunda oldu.benim için ayırıcı özellik burda ki 2 şey. Tabi ki Her bünye farklı reaksiyon gösterir bu nedenle detay paylaşmıyorum. benim ki böyle tepkime verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…