Su gibi geçsin çok kolay bi doğumdu dersin umarım hemen toparlanırsın :)Kaç gündür oku oku bitirip cevap yazamadım. Bugün dahi kosturmacam vardı. Doğum yarın sabah 8.30-9.30 arası olacak benim, evden çıkıp hastaneye gitmemize saatler kaldı. Merak ve heyecan dorukta. En nihayetinde genel anesteziye karar verildi. Covid testimiz negatif çıktı. Bavul hazır, biz de hazırız sanırımHepinizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin. Yarın güzel haberlerle buluşmak dileğiyle. Belki birkaç saat uyurum diye yatiyorum şimdi
of değil mi ya. Özleyeceğim hamileliğimi :)Hey gidi duygulandım vallahi:)
Neler neler yaşadık şu süreçte
Duygular şelaaaleee :)
Sağlıkla gir çık al bebeni kucağına :)Kızlar benim kızım da erken gelenlerden oldu, 3 gün sonrasına gün almıştık ama lekelenmem oldu ve sancılarım başladı. 1 saat sonra sezaryene giriyorum. Dua edin bizim için, kendime geldiğimde yazacağım sizlere ❤
Bana muayeneyle alakali hicbirsey soylemedi sadece kolay dogurabilirsin dedi bebek iri olsa sezaryan yapacaktm ama dogurabilirsin dedi salı bakalim ne diyecekYok haftaya cuma benim randevum daha bir hafta varooo boyla posla mı oluyormuş belki haftaya sanada yapar banada haftaya hazır gel yapıcam dedi arkasınada korkuyor musun diye ekledi doğumda sürekli bakıcaz dedi sağolsun daha çok korkuttu
Bu hikaye bana tanıdık geldibende 2saatte1 kalkar emzirir üstüne mama verirdim. benim sıpam ilk 1ay sadece gece meme emiyordu ona da emmek denirse işte gündüz inek gibi sürekli sağıyordum. kalk ısıt sağdıklarından ver geceleri resmen işkenceydivalla doktor sarılık tehlikesi bitti dediği gün biz 6 saat uyumuşuz sabah nasıl kalktığımı bilemedim çocuk aç kaldı diye. am nasıl iyi gelmişti o uyku.
4 günlükken akşam nasıl ağlıyor ama annem dediki göbeği fırlayacak. hiç susmadı apar topar çocuk acile götürdüler eşimle ben oturdum evde ağladım. doktor demişki aç bu çocuk eşime git evden 60cc mama al gel. eşim geldi 60cc mama istiyor dedimki o daha 60cc içemez midesi nedirki. hala kendimce cevap veriyorum neyse eşim götürdü bir güzel içmiş uyumuş yoldaaçmış harbiden kızım. o günden sonra mamayı bir tık arttırıp sıklaştırmıştık. bu da benim bir anımq
Seninki dünden belli etti kendini gelecem diyeKızlar benim kızım da erken gelenlerden oldu, 3 gün sonrasına gün almıştık ama lekelenmem oldu ve sancılarım başladı. 1 saat sonra sezaryene giriyorum. Dua edin bizim için, kendime geldiğimde yazacağım sizlere ❤
Evet canim soylemiştim grubun tahmincisi bendim unutmayin beniAynı korkular bende var, doğumdan çok oğlumu o kadar uzun süre bırakma travması yaşıyorumşu illet pandemi olmasaydı mutlaka götürecektim yanımda
Ay ben ikincide şuan acaba bağlatsam mı en temizi diyorum ama belki pişman olur muyum yapar mıyım üçü diye vazgeçtim şimdilik bakalım
Yaa benim bebeğimi de sen bilmiştin valla
Evet dr dan önce necla söylemişti
Ben de süs falan götürmeyeceğim hiç dekoreyşın falan uğraşmak istemiyorum. Hatta terlikrlei falan eski götürüp atıp öyle çıkıcam hastaneden mümkün olduğunca az eşyam temas etsin
Epidural sırttan, spinal belden mi oluyo canım şimdi? Bana sırttan yaptılar ama hissetmemiştim öyle yapılırken bide ne baş ağrısı, ne başka bişey hiç yan etki yapmadı bende de. Ha çıkınca bi üşümüştüm titreme gelmişti odada ama geçiciydi. Beni suni sancı yormuştu sadece. ben sezeryanın ertesi günü ayaktaydım zaten oğlumun peşinden koşturuyodum sevk edildimiz hastanede dr larla falan görüşüyodum
Daha doğum yapmadan baskı kurmaya başlamış seninkilerArkadaşlar bir şey paylaşmak istedim çok canımı sıktı iki gündür. Görümcem hemşire pandemide çalışıyor. Nöbet ayarlayıp doğuma gelmek istiyor. Ben de gelmesin dedim. Kayınvalidem diyor küsmüş bir daha hiç gelmeyeceğim demiş. Kayınpeder de kızmışmış. Birşey olacaksa olurmuş Allah’a emanetmiş vs . Ben de en son kesen küssün dedim ne yapayım. Ben yemi doğum yapacağım küçücük bebek var. Büyük oğlum bağışıklık hastası. Ben nasıl gel derim. insan saymıyormuşuz da onu. Hasta olsaymış herkese bulaştırıp gezermiş. 6 aydır görmüyormuş benim büyük oğlanı özlemiş vs. Yine de kabul etmedim gelmesini. Annemde uçuk çıkmış diye anneme gelme dedim ben. Bir de ne kadar hassas olduğumu biliyorlar. Gelse bir şey olur olmaz bilmiyorum ama ben çok rahatsız olacağım 15 gün kafama takacağım ne zaman hata olacak biri diye sütüm gidecek vs biliyorum.
bir sağlıkçı olarak bu şekilde davranıyorsa hiç takma canım. ben olsam ben de istemezdim. hiiiçç kafana takma. ne düşünürlerse düşünsünler.Arkadaşlar bir şey paylaşmak istedim çok canımı sıktı iki gündür. Görümcem hemşire pandemide çalışıyor. Nöbet ayarlayıp doğuma gelmek istiyor. Ben de gelmesin dedim. Kayınvalidem diyor küsmüş bir daha hiç gelmeyeceğim demiş. Kayınpeder de kızmışmış. Birşey olacaksa olurmuş Allah’a emanetmiş vs . Ben de en son kesen küssün dedim ne yapayım. Ben yemi doğum yapacağım küçücük bebek var. Büyük oğlum bağışıklık hastası. Ben nasıl gel derim. insan saymıyormuşuz da onu. Hasta olsaymış herkese bulaştırıp gezermiş. 6 aydır görmüyormuş benim büyük oğlanı özlemiş vs. Yine de kabul etmedim gelmesini. Annemde uçuk çıkmış diye anneme gelme dedim ben. Bir de ne kadar hassas olduğumu biliyorlar. Gelse bir şey olur olmaz bilmiyorum ama ben çok rahatsız olacağım 15 gün kafama takacağım ne zaman hata olacak biri diye sütüm gidecek vs biliyorum.
Ay ne güzel ben geç gördüm mesaji şimdi sen doğurmuşsundurKaç gündür oku oku bitirip cevap yazamadım. Bugün dahi kosturmacam vardı. Doğum yarın sabah 8.30-9.30 arası olacak benim, evden çıkıp hastaneye gitmemize saatler kaldı. Merak ve heyecan dorukta. En nihayetinde genel anesteziye karar verildi. Covid testimiz negatif çıktı. Bavul hazır, biz de hazırız sanırımHepinizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin. Yarın güzel haberlerle buluşmak dileğiyle. Belki birkaç saat uyurum diye yatiyorum şimdi
bir sağlıkçı olarak bu şekilde davranıyorsa hiç takma canım. ben olsam ben de istemezdim. hiiiçç kafana takma. ne düşünürlerse düşünsünler.
Bir de daha önceden o geçirdi hastalığı nasıl zor olduğunu biliyor. Ciğerlerine falan da indi zor geçirdi. Ona güveniyor biraz ben geçirdim geçirmem diye. Ama o kadar çok okudum ki 2-3 ay arayla geçirenler var. Hatta 1 er ay arayla 3 negatife döndükten sonra hastalananlar var.Daha doğum yapmadan baskı kurmaya başlamış seninkiler
sen en doğrusunu yapmışsın canım hiç kendini kötü hissetme stres yapma, bunu onların düşünmesi gerekiyordu..
6 ay birşey olmamış olması hiç olmayacak anlamına gelmiyor bunu anlasalar zaten üstelemezlerdi..
Hayırlı sağlıklı bir doğum olsun, sağlıkla kucağına al kokla inşKaç gündür oku oku bitirip cevap yazamadım. Bugün dahi kosturmacam vardı. Doğum yarın sabah 8.30-9.30 arası olacak benim, evden çıkıp hastaneye gitmemize saatler kaldı. Merak ve heyecan dorukta. En nihayetinde genel anesteziye karar verildi. Covid testimiz negatif çıktı. Bavul hazır, biz de hazırız sanırımHepinizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun, hakkınızı helal edin. Yarın güzel haberlerle buluşmak dileğiyle. Belki birkaç saat uyurum diye yatiyorum şimdi
Galiba direkt ikiniz konuşmamışsınız arada birileri olunca olay başka yere gelmiş gibi duruyor.Arkadaşlar bir şey paylaşmak istedim çok canımı sıktı iki gündür. Görümcem hemşire pandemide çalışıyor. Nöbet ayarlayıp doğuma gelmek istiyor. Ben de gelmesin dedim. Kayınvalidem diyor küsmüş bir daha hiç gelmeyeceğim demiş. Kayınpeder de kızmışmış. Birşey olacaksa olurmuş Allah’a emanetmiş vs . Ben de en son kesen küssün dedim ne yapayım. Ben yemi doğum yapacağım küçücük bebek var. Büyük oğlum bağışıklık hastası. Ben nasıl gel derim. insan saymıyormuşuz da onu. Hasta olsaymış herkese bulaştırıp gezermiş. 6 aydır görmüyormuş benim büyük oğlanı özlemiş vs. Yine de kabul etmedim gelmesini. Annemde uçuk çıkmış diye anneme gelme dedim ben. Bir de ne kadar hassas olduğumu biliyorlar. Gelse bir şey olur olmaz bilmiyorum ama ben çok rahatsız olacağım 15 gün kafama takacağım ne zaman hata olacak biri diye sütüm gidecek vs biliyorum.
Kolayı var hemen kendine test yapsin sağlıkçi madem özel labaratuvarda hemen çıkıyor yeğeni için degmezmi niye tedbirsiz gelmek istiyor..yaptirsin gelsin öyle deArkadaşlar bir şey paylaşmak istedim çok canımı sıktı iki gündür. Görümcem hemşire pandemide çalışıyor. Nöbet ayarlayıp doğuma gelmek istiyor. Ben de gelmesin dedim. Kayınvalidem diyor küsmüş bir daha hiç gelmeyeceğim demiş. Kayınpeder de kızmışmış. Birşey olacaksa olurmuş Allah’a emanetmiş vs . Ben de en son kesen küssün dedim ne yapayım. Ben yemi doğum yapacağım küçücük bebek var. Büyük oğlum bağışıklık hastası. Ben nasıl gel derim. insan saymıyormuşuz da onu. Hasta olsaymış herkese bulaştırıp gezermiş. 6 aydır görmüyormuş benim büyük oğlanı özlemiş vs. Yine de kabul etmedim gelmesini. Annemde uçuk çıkmış diye anneme gelme dedim ben. Bir de ne kadar hassas olduğumu biliyorlar. Gelse bir şey olur olmaz bilmiyorum ama ben çok rahatsız olacağım 15 gün kafama takacağım ne zaman hata olacak biri diye sütüm gidecek vs biliyorum.
Taburcu olmuşlardı, dün onun ve bebeğin kontrolü varmış bebekte yüksek sarılık çıkmış@mertur sen nasilsin bebiş nasil oldu merak ettim yazmadin inşallah herşey yolundadir❤
Testler ne kadar güvenilir ona tam emin olamıyorum. Bir de ne zaman test yapacak ne zaman gelecek. Gelmeden kaç gün önce yapması lazım. Yaptıktan sonra kaptıysa ne olacak bir sürü şey.Kolayı var hemen kendine test yapsin sağlıkçi madem özel labaratuvarda hemen çıkıyor yeğeni için degmezmi niye tedbirsiz gelmek istiyor..yaptirsin gelsin öyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?