2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Su gibi geçsin çok kolay bi doğumdu dersin umarım hemen toparlanırsın :)

Hey gidi duygulandım vallahi:)
Neler neler yaşadık şu süreçte
of değil mi ya. Özleyeceğim hamileliğimi :)
Ayy ben de buldum ilk msj mı gruba attığım. Nostalji yaptım Audreyhorne gibi
Duygular şelaaaleee :)
Sağlıkla gir çık al bebeni kucağına :)

Bana muayeneyle alakali hicbirsey soylemedi sadece kolay dogurabilirsin dedi bebek iri olsa sezaryan yapacaktm ama dogurabilirsin dedi salı bakalim ne diyecek

Bu hikaye bana tanıdık geldi tek farkı biz 15 günlüktük gece acile gittik doktor annesi aç bu bebek demişti

Seninki dünden belli etti kendini gelecem diye
Hayırlı doğum olmasını diliyorum canım sağ salim atlatırsınız inşallah

Arkadaşlar bir şey paylaşmak istedim çok canımı sıktı iki gündür. Görümcem hemşire pandemide çalışıyor. Nöbet ayarlayıp doğuma gelmek istiyor. Ben de gelmesin dedim. Kayınvalidem diyor küsmüş bir daha hiç gelmeyeceğim demiş. Kayınpeder de kızmışmış. Birşey olacaksa olurmuş Allah’a emanetmiş vs . Ben de en son kesen küssün dedim ne yapayım. Ben yemi doğum yapacağım küçücük bebek var. Büyük oğlum bağışıklık hastası. Ben nasıl gel derim. insan saymıyormuşuz da onu. Hasta olsaymış herkese bulaştırıp gezermiş. 6 aydır görmüyormuş benim büyük oğlanı özlemiş vs. Yine de kabul etmedim gelmesini. Annemde uçuk çıkmış diye anneme gelme dedim ben. Bir de ne kadar hassas olduğumu biliyorlar. Gelse bir şey olur olmaz bilmiyorum ama ben çok rahatsız olacağım 15 gün kafama takacağım ne zaman hata olacak biri diye sütüm gidecek vs biliyorum.

Evet canim soylemiştim grubun tahmincisi bendim unutmayin beni

Daha doğum yapmadan baskı kurmaya başlamış seninkiler
sen en doğrusunu yapmışsın canım hiç kendini kötü hissetme stres yapma, bunu onların düşünmesi gerekiyordu..

6 ay birşey olmamış olması hiç olmayacak anlamına gelmiyor bunu anlasalar zaten üstelemezlerdi..

bir sağlıkçı olarak bu şekilde davranıyorsa hiç takma canım. ben olsam ben de istemezdim. hiiiçç kafana takma. ne düşünürlerse düşünsünler.

Ay ne güzel ben geç gördüm mesaji şimdi sen doğurmuşsundur

bir sağlıkçı olarak bu şekilde davranıyorsa hiç takma canım. ben olsam ben de istemezdim. hiiiçç kafana takma. ne düşünürlerse düşünsünler.
Bir de daha önceden o geçirdi hastalığı nasıl zor olduğunu biliyor. Ciğerlerine falan da indi zor geçirdi. Ona güveniyor biraz ben geçirdim geçirmem diye. Ama o kadar çok okudum ki 2-3 ay arayla geçirenler var. Hatta 1 er ay arayla 3 negatife döndükten sonra hastalananlar var.

Hayırlı sağlıklı bir doğum olsun, sağlıkla kucağına al kokla inşHayırlı haberlerini dört gözle bekliyoruz

Galiba direkt ikiniz konuşmamışsınız arada birileri olunca olay başka yere gelmiş gibi duruyor.
Ama üstelemeyin bundan küsecekse küssün öz ablanız kardeşiniz olsa da aynı şeyi söylerdiniz sonuçta

Kolayı var hemen kendine test yapsin sağlıkçi madem özel labaratuvarda hemen çıkıyor yeğeni için degmezmi niye tedbirsiz gelmek istiyor..yaptirsin gelsin öyle de

Kolayı var hemen kendine test yapsin sağlıkçi madem özel labaratuvarda hemen çıkıyor yeğeni için degmezmi niye tedbirsiz gelmek istiyor..yaptirsin gelsin öyle de
Testler ne kadar güvenilir ona tam emin olamıyorum. Bir de ne zaman test yapacak ne zaman gelecek. Gelmeden kaç gün önce yapması lazım. Yaptıktan sonra kaptıysa ne olacak bir sürü şey.

Günaydın kızlar:) bende de hiç belirti yok, dursun dursun derken herhalde hiç gelmeyecek bizim kızşimdi de ya doğmazsa suni sancıyla doğumu başlatırlarsa diye korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…