2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Testler ne kadar güvenilir ona tam emin olamıyorum. Bir de ne zaman test yapacak ne zaman gelecek. Gelmeden kaç gün önce yapması lazım. Yaptıktan sonra kaptıysa ne olacak bir sürü şey.
ooooo teste de güvenmiyorsan artık ne bilim hiçbişeyin garantisi yok ona kalırsa..sende dahil eşinde kendi ailende herkes gizli taşıyıcı olabilir hergun evde test yapıp yaşamıyoruz..kayinpederin lafına çıkıyor biraz hakkaten Allaha emanetiz netice de..ameliyathane ekibin doktorda dahil onlara güvenicez ama ?? test yaptır gel dersen kimse küsmez üzülmez...test yapmadan kabul etmeyebilirsin tabiki...ama ona ragmen gelme dersen ayıp etmiş olursun bencede ben de olsa.küserim daha da gelmem tedbir bizden gerisi. Allahtan....ne kadar dikkat.edenlerde.yakalandılar bu hastalıga

Çok gereksiz olmuş. Biz ilk 2-3 hafta hiiiiçç kimseyi kabul etmeyeceğiz. Buna evinde oturan emekli büyükler dahil. Kimse de itiraz etmedi. Görümcen sağlıkçı olduğu için çok bunalmış olabilir. Herkes onlardan köşe bucak kaçıyor. Ama onun moral bulma yeri yenidoğanın yanı değil. Şimdi biraz tantana olur sonra hepsi unutulur, boş ver.

Kolayı var hemen kendine test yapsin sağlıkçi madem özel labaratuvarda hemen çıkıyor yeğeni için degmezmi niye tedbirsiz gelmek istiyor..yaptirsin gelsin öyle de
Doğru diyorsun ama zaten testler ne kadar doğru sonuç veriyor belli değil. Kardeşim yeğenini görmek çok istiyor, test yaptırıp geleyim dedi. Gelme, neme gerek, sonra görürsün dedim.

Ben gerçekleri söylüyorum. Yoğun bakımda hayatını kaybeden bir tanıdığımın son iki testi negatifti. O testler doğru muydu? Yurtdışında bu testlerin doğruluk oranı %70, Türkiye'de %40'a kadar düşüyor. Bu oranları Cerrahpaşa açıkladı. Ben de isterdim bir testle her şey garanti altına alınsın. Burda bir fayda zarar hesabı yapmak gerekiyor. Kovid var diye doktorsuz evde doğuracak değiliz ama kimse de mutlu olacak diye 1 günlük bebeği görmeye gelmesin. İncileri dökülmez.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar bizde kontrolden çıktık çok şükür bir sorun yok bebiş 3300 olmuş Ve 48cm ama boyu iki haftadır hiç değişmemiş resmen neyse hayırlısı inşallah.haftaya cuma anestezi icin gelecem diğeri Salı günü sezeryan günü inşallah dedi sabahtan alacakmiş.

Günaydın kızlar
İki saate yakındır maziye daldım İlk mesajımı da buldum. Ne günlerdi ya. Kese, kalp atışı, tatlı telâşlarımız, evi süpürmüştüm belim ağrımıştı buraya bişe olmuş mudur diye sormuştum en eğlencelisi de cinsiyet tahminlerimiz Necla34 az emeğin geçmedi bize. Bende tutturamadın gerçi ama gayet başarılı tahminler yaptın. Karbonat testi yaptığıma hâlâ inanamıyorum. Aşağıdaki mesaja da çok güldüm fotoğrafını çektim. İlahi Aneksenamunnn Mermaid1991 le prilam dr.tutkumuz Karışık bi şekilde sayfaları kurcaladım. Neler paylaşmışız burda. Ne kadar da güzel geçmiş sizinle bu süreç. Rabbim hayırla tamamlasın. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Eklentiler

• 20201002_111454.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 43
Tamam anladım şimdi tşk ettim

Güzel mantık kurmuşum amaa

Böyle düşüncesiz davrananların başına hep bişey geliyor bu surecte buna çok şahit oldum. bazen kendi ailelerimiz bile yapıyor bu düşüncesizligi bizimkiler de covid E yakalandılar şuan iyiler ama dedim açık açık siz kendinize dikkat etmiyorsunuz gezecekseniz gelmeyin buraya beni tehlikeye atmaya hakkınız yok. Bu sağlık alınmaca gucenmece olmaz daha görümcenin kendinin duusnmesi lazım gitmemeliyim diye ben anlamıyorum insanlar bahane mi arıyor küsmeye bu daha bağışıklığı oluşmamış minnacık el kadar yavru insan hastanede bile ne yapacağını düşünüyor doğum sürecinde bi de buna risk eklemenin alemi yok ki

Sen doğrusunu yapmışsın canım bana da kimse gelmeyecek eş ailesinden falan.Annem zaten yanımızdaydı hamileliğimin son zamanlarından beri.Alınan alınsın çok da tınn sağlığınızdan önemli mi?Gelecek kucağına alacak falan...Hem lohusayken korona olsan zaten zayıf düşeceksin Allah korusun..Bana da aile yakınımız bir ablamız gelmek istedi reddettim.Yani suratı düştü ama ne yapabilirim alınacak diye bebeğimi tehlikeye atamam.O yüzden sıkma canını anlamıyorlarsa anlamasınlar

Ama haklı bence semptom yokken testler zaten negatif cıkıyor genelde.Belki geleceği an kaptı 3 gün sonra belirtiler başlıyor.14 gün kendini karantinaya alırsa daha mantıklı onu da yapabilir mi çalışıyor sonucta

Bence de kimse gelmesin gelip ne yapacaklar anne de bebek de zaten bağışıklık olarak zayıf hele bu korona zamanı işi şansa bırakmamak lazım.Ben kıyamam valla bebeğime kim kıyabilir ki?Benim eş ailesi Allahtan gelmeyeceğiz dediler kendileri.Çünkü kp ve kv çalışıyor zaten.Kendi babam da gelmem tehlikeye atmam dedi.Annem yanımızdaydı zaten

Canım az daha sabret bakalım doğum süreci başlayınca devamı gelmeyince tabi daha sabırsız oluyor insan çok haklısın az kaldı inşallah sağlıcakla kavuşacaksın yavruna

Valla şurası bi gercekki toplum olarak bazı şeyleri en üst safhada yaşayip abartanlarla hicbirseyi takmayip tedbirsiz davrananlar arasında kaldık..kafayı yemeden tedbirimizi alarak bu süreci geçireceğiz yapçak birşey yok..agzında maske ve mesafeli sekilde 1-2 dakikalik görusmeyi en yakın sevdiklerimden esirgeyemem..bende cocugu zaten kent müzesi ziyaretine açmayı düşunmüyorum..görücek kisiler annem babam.kardeşlerimse dilim kopsa gelme diyemem bu da benim dusuncem yanlisiyla dogrusuyla..cok cok ekstrem.riskli bi durumlari olmadıgi muddetce tabiki

Canim nisanim geldi ama sancimi bekliyorum. (Var ama duzensiz arada geciyor ) Bu sabah yine ufak bi kan geldi. . İcimden bi ses kontrol icin gitsem dr birakmaz diyor
Hadi hayırlısıvakit yaklaştı artık kendimizi dinlemekten bi hal olduk yahuhayırlısıyla gelsin miniklerimiz

Iyi masallah canim büyümüş bebisin haftaya kadar dahada büyür ultrason her zaman dogru ölçmeye biliyor dogum yapan arkadaslar daha iyi biliyor seninde az kalmis saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…