Canim.cok gec kalma yinede riske atma insallah bugun bebegine kavusursun sag salimCanim nisanim geldi ama sancimi bekliyorum. (Var ama duzensiz arada geciyor ) Bu sabah yine ufak bi kan geldi. . İcimden bi ses kontrol icin gitsem dr birakmaz diyor
Canım benim de en son gittiğimde doktor 10 gün önce 48 cm dedi, 10 gün sonra gittim 47-48 cm dedi. Hocam nasıl oluyor 10 günde hiç mi uzamadı bu çocuk dedim hatta kısalmışHayırlı sabahlar arkadaşlar bizde kontrolden çıktık çok şükür bir sorun yok bebiş 3300 olmuş Ve 48cm ama boyu iki haftadır hiç değişmemiş resmenneyse hayırlısı inşallah.haftaya cuma anestezi icin gelecem diğeri Salı günü sezeryan günü inşallah dedi sabahtan alacakmiş.
Canım, epidüral ağrı bloğu oluşturuyor bu nedenler sezeryandan sonrada ağrı hissettiğinde bir tuşla sırtında kalan kataterden ağrı kesici yollayıp bloğu uyarıyorsun bu sende uyuşukluk hissini devam ettiriyor. Spinal sinir hücrelerinin belirli bir saat için uyuşturulması. Spinal boşluğuna bir iğneyle girip anestezi veriyorlar. 6 saat ile 8 saat arası uyuşuk kalıyorsun sonra yavaş yavaş bacaklarını hissetmeye başlıyorsun. Ağrı kesici iğne ile destekliyorlar.O zaman uygulama farkları var muhtemelen çünkü sırtımı eğik pozisyonda tutmuştum hiç kıpırdamamıştım öyle yapmıştı ama acımamıştı demekki dediğin gibi önce uyuşturuyolar. Sen yine epidural mi olacaksın?
Kardeşim 2 aydın hiç evden çıkmadı ona da gelme dedim. Onun nedeni evde zaten bir sürü kalabalık olacak. Bir de gel-git yapılacak mesafe değil. Yeni doğum yapmış evde 10 kişi istemedim.Galiba direkt ikiniz konuşmamışsınız arada birileri olunca olay başka yere gelmiş gibi duruyor.
Ama üstelemeyin bundan küsecekse küssün öz ablanız kardeşiniz olsa da aynı şeyi söylerdiniz sonuçta
Ben burda zorunluluk ya da değil diye bakıyorum. 4,5 yaşında oğlum marttan beri bir çocuk yüzü görmedi, dışarı çıkardım ama köyde hep benimle oynadı. Tüm çocuklar sokakta oynarken izledi. Çocuğun psikolojisi bile bozuldu diyebilirim. Ama çıkarmak zorunda değildim onu korumak için çıkarmadım. Eşim dikkat ederek işe gidip geliyor. Ona yapacak bir durumum yok eve almayacak değilim mecburum. Onun kendine ne kadar dikkat ettiğini de kontrol edemem. Ama ben bu kadar dikkat ediyorken inşallah ediyordur demekten başka çare yok. Doktorlara hastaneye gelince onda da yapacak birşey yok mecburum. Doktorum 6. Katta hala asansöre bile binmiyorum. Merdivenlerden çıkıyorum. 2 kat maskeyle yaklaşmadan muayenemi oluyorum. Doğumda ne olacak bilmiyorum. Ama evde sezaryen olamayacağıma göre mecburum. Ama eve başkalarının gelmesi mecburiyet değil keyfiyet geliyor. Bu kadar dikkatin çabanın bir önemi kalmıyor. Kayınvalidem kayınpeder biz geleceğiz dediler diye kendi anneme babama siz gelmezsiniz dedim. Anneme sadece doğum günü gel 2 gün kalır dönersin dedim. Ama şimdi uçuk çıkmış dudağında geçmezse gelme dedim. Buna rağmen bu istekler bana şımarıklık geliyor.ooooo teste de güvenmiyorsan artık ne bilim hiçbişeyin garantisi yok ona kalırsa..sende dahil eşinde kendi ailende herkes gizli taşıyıcı olabilir hergun evde test yapıp yaşamıyoruz..kayinpederin lafına çıkıyor biraz hakkaten Allaha emanetiz netice de..ameliyathane ekibin doktorda dahil onlara güvenicez ama ?? test yaptır gel dersen kimse küsmez üzülmez...test yapmadan kabul etmeyebilirsin tabiki...ama ona ragmen gelme dersen ayıp etmiş olursun bencede ben de olsa.küserim daha da gelmem tedbir bizden gerisi. Allahtan....ne kadar dikkat.edenlerde.yakalandılar bu hastalıga
Ben kendimi ve küçük bebeğimi de geçtim. Benim büyük oğlum sıkıntılı. Bağışıklık antikorları yok denecek kadar az. Herkesin 2 günde atlattığı basit soğuk algınlığını bir ayda zor atlatıyoruz. Hadi geldi bebeğe ya da bana yaklaşmadı. Büyük oğlan asla durmaz hep tepesinde olacak biliyorum.Çok gereksiz olmuş. Biz ilk 2-3 hafta hiiiiçç kimseyi kabul etmeyeceğiz. Buna evinde oturan emekli büyükler dahil. Kimse de itiraz etmedi. Görümcen sağlıkçı olduğu için çok bunalmış olabilir. Herkes onlardan köşe bucak kaçıyor. Ama onun moral bulma yeri yenidoğanın yanı değil. Şimdi biraz tantana olur sonra hepsi unutulur, boş ver.
Doğru diyorsun ama zaten testler ne kadar doğru sonuç veriyor belli değil. Kardeşim yeğenini görmek çok istiyor, test yaptırıp geleyim dedi. Gelme, neme gerek, sonra görürsün dedim.
En son ben de öyle dedim. Israr edince kayınvalidem küsen küssün bu durumda yapabileceğim birşey yok dedim ne diyeyim yani.Ben gerçekleri söylüyorum. Yoğun bakımda hayatını kaybeden bir tanıdığımın son iki testi negatifti. O testler doğru muydu? Yurtdışında bu testlerin doğruluk oranı %70, Türkiye'de %40'a kadar düşüyor. Bu oranları Cerrahpaşa açıkladı. Ben de isterdim bir testle her şey garanti altına alınsın. Burda bir fayda zarar hesabı yapmak gerekiyor. Kovid var diye doktorsuz evde doğuracak değiliz ama kimse de mutlu olacak diye 1 günlük bebeği görmeye gelmesin. İncileri dökülmez.
İnsan kendileri düşünsün istiyor ama olmuyor. Mecburen söylüyorsun. Eşim de aslında gelsin taraftarıydı. Çok samimi bir arkadaşına durumu anlatmış. Arkadaşı ben asla kabul etmezdim. Deli misin görmeyiversin ne kaybeder. Ya birşey olursa çok büyük risk asla kabul etmem demiş de neyse ben köyü kadın müzeyyen olmaktan kurtuldum. Yoksa eşimin gözünde de kötü olacaktı. Ama o arkadaşının sözünü pek bir önemser.Böyle düşüncesiz davrananların başına hep bişey geliyor bu surecte buna çok şahit oldum. bazen kendi ailelerimiz bile yapıyor bu düşüncesizligi bizimkiler de covid E yakalandılar şuan iyiler ama dedim açık açık siz kendinize dikkat etmiyorsunuz gezecekseniz gelmeyin buraya beni tehlikeye atmaya hakkınız yok. Bu sağlık alınmaca gucenmece olmaz daha görümcenin kendinin duusnmesi lazım gitmemeliyim diye ben anlamıyorum insanlar bahane mi arıyor küsmeye bu daha bağışıklığı oluşmamış minnacık el kadar yavru insan hastanede bile ne yapacağını düşünüyor doğum sürecinde bi de buna risk eklemenin alemi yok ki
Ya bir de görümcemi çok severim aslında kardeşim gibi severim yani. Onun böyle yapması beni çok üzdü. Ben de anlıyorum özledi falan ama sağlıkçılar kendi çocuklarını görmeye korkuyorlar.Sen doğrusunu yapmışsın canım bana da kimse gelmeyecek eş ailesinden falan.Annem zaten yanımızdaydı hamileliğimin son zamanlarından beri.Alınan alınsın çok da tınn sağlığınızdan önemli mi?Gelecek kucağına alacak falan...Hem lohusayken korona olsan zaten zayıf düşeceksin Allah korusun..Bana da aile yakınımız bir ablamız gelmek istedi reddettim.Yani suratı düştü ama ne yapabilirim alınacak diye bebeğimi tehlikeye atamam.O yüzden sıkma canını anlamıyorlarsa anlamasınlar
Öyle bir duruma imkanı yok. Zorla birkaç günlüğüne nöbet değiştirip gelecekti. Bütün corona acil servisinde çalışacak yarın doğuma gelecek gibi düşünün.Ama haklı bence semptom yokken testler zaten negatif cıkıyor genelde.Belki geleceği an kaptı 3 gün sonra belirtiler başlıyor.14 gün kendini karantinaya alırsa daha mantıklı onu da yapabilir mi çalışıyor sonucta
Lohusalık dönemi gerçekten sıkıntılı. Arkadaşımız Şubat ayında bebeği 6-8 günlükken yoğun bakıma yattı ağır grip teşhisiyle zatürre oldu. 36 gün yoğun bakım sonrası vefat etti. 5 yaşında bir çocuğu bir de 40 günlük bebeği kaldı. Daha bunun psikolojisinden kurtulamamışken covid çıktı.Bence de kimse gelmesin gelip ne yapacaklar anne de bebek de zaten bağışıklık olarak zayıf hele bu korona zamanı işi şansa bırakmamak lazım.Ben kıyamam valla bebeğime kim kıyabilir ki?Benim eş ailesi Allahtan gelmeyeceğiz dediler kendileri.Çünkü kp ve kv çalışıyor zaten.Kendi babam da gelmem tehlikeye atmam dedi.Annem yanımızdaydı zaten
Benim dediğim maskeli uzaktan 1-2 dk lık görüşme değil ama gelip birkaç gün kalmalı bir durum. Mecburen yakın temas olacak bir durum.Valla şurası bi gercekki toplum olarak bazı şeyleri en üst safhada yaşayip abartanlarla hicbirseyi takmayip tedbirsiz davrananlar arasında kaldık..kafayı yemeden tedbirimizi alarak bu süreci geçireceğiz yapçak birşey yok..agzında maske ve mesafeli sekilde 1-2 dakikalik görusmeyi en yakın sevdiklerimden esirgeyemem..bende cocugu zaten kent müzesi ziyaretine açmayı düşunmüyorum..görücek kisiler annem babam.kardeşlerimse dilim kopsa gelme diyemem bu da benim dusuncem yanlisiyla dogrusuyla..cok cok ekstrem.riskli bi durumlari olmadıgi muddetce tabiki
Nişandan çok sonra da doğum olabilir ama senin günler dolmuş artık. Zamanın da gelmiş geçecek. Hayırlısı inşallah.Selam kizlar, sabaha karsi nisanim geldi ama henuz sancim yok beklemedeyim
En yakın zamanda sağlıkla birbirinize kavusursuznu inşallah canım moralini bozma 3 gün bişey degil aylarca bekleyen var hiç canını sıkma gelir gecer bugünler ilerde belki gülerek anlatırsınız. Allah acil şifalar versinBuraya girip eski günler deki gibi yazmayı cok isterdim ama su an yapamıyorum sizlerinde üzmek isteyip demoralize etmek istemem ama merak da ediyorsunuz o yüzden yazmak istedim bebeğim oksijensiz kaldıgı için 3 günlük Bi hiposemi uygulanıyormus soguk uygulama dedikleri bsy 3 günün sonunda testleri filan yapılıp normal küveze alınacak eger Bi sıkıntı olmazsa sütüm gelsin diye ayakta durmaya çalsyrm yoksa cok bitik Bi durumdayım Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile belki hersey iyi olcak ama bu psikolojiyle inanmak zor oluyor sanırım okuyamadım dogum yapan varsa da hayrlı olsun Allah hepinizin cocugunu kucagınıza almayı nasip etsin inş sizlerde benm için dua edin
Hadi hayırlısıvakit yaklaştı artık kendimizi dinlemekten bi hal olduk yahu hayırlısıyla gelsin miniklerimiz
Canim.cok gec kalma yinede riske atma insallah bugun bebegine kavusursun sag salim
Dualarımız sizinle canım. Allah’ın izniyle çabucak atlatacaksınız. Kendini güçlü tut. Koşa sürede küvezden çıkıp yanına gelecek inşallah.Buraya girip eski günler deki gibi yazmayı cok isterdim ama su an yapamıyorum sizlerinde üzmek isteyip demoralize etmek istemem ama merak da ediyorsunuz o yüzden yazmak istedim bebeğim oksijensiz kaldıgı için 3 günlük Bi hiposemi uygulanıyormus soguk uygulama dedikleri bsy 3 günün sonunda testleri filan yapılıp normal küveze alınacak eger Bi sıkıntı olmazsa sütüm gelsin diye ayakta durmaya çalsyrm yoksa cok bitik Bi durumdayım Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile belki hersey iyi olcak ama bu psikolojiyle inanmak zor oluyor sanırım okuyamadım dogum yapan varsa da hayrlı olsun Allah hepinizin cocugunu kucagınıza almayı nasip etsin inş sizlerde benm için dua edin
Epiduralli kombine olursak uyusuk mu kalıyoruz,yürüyebilecek miyiz? Ay kafam iyice karıstı spinal mı kombine miCanım, epidüral ağrı bloğu oluşturuyor bu nedenler sezeryandan sonrada ağrı hissettiğinde bir tuşla sırtında kalan kataterden ağrı kesici yollayıp bloğu uyarıyorsun bu sende uyuşukluk hissini devam ettiriyor. Spinal sinir hücrelerinin belirli bir saat için uyuşturulması. Spinal boşluğuna bir iğneyle girip anestezi veriyorlar. 6 saat ile 8 saat arası uyuşuk kalıyorsun sonra yavaş yavaş bacaklarını hissetmeye başlıyorsun. Ağrı kesici iğne ile destekliyorlar.
Şimdi üzülme mi diyeyim kim olsa üzülür ama ben her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Birkaç ay önce burada doğum sırasında oksijensiz kalan bir bebeğin aynı şekilde soğutma tedavisine alındığını vs. okumuştum. O anne de böyle üzgündü ama bebeğinde hiçbir sorun çıkmamıştı sonradan. Sizin de üç günün yarısı geçti bile. bebeğin şimdi olabileceği en iyi yerde.Buraya girip eski günler deki gibi yazmayı cok isterdim ama su an yapamıyorum sizlerinde üzmek isteyip demoralize etmek istemem ama merak da ediyorsunuz o yüzden yazmak istedim bebeğim oksijensiz kaldıgı için 3 günlük Bi hiposemi uygulanıyormus soguk uygulama dedikleri bsy 3 günün sonunda testleri filan yapılıp normal küveze alınacak eger Bi sıkıntı olmazsa sütüm gelsin diye ayakta durmaya çalsyrm yoksa cok bitik Bi durumdayım Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile belki hersey iyi olcak ama bu psikolojiyle inanmak zor oluyor sanırım okuyamadım dogum yapan varsa da hayrlı olsun Allah hepinizin cocugunu kucagınıza almayı nasip etsin inş sizlerde benm için dua edin
Rabbim şifa versin canim kaldi yarin cikcak bebeğin normal kuveze gircek üzülme ben neler gördüm siirtte yaşiyorum akrabalariimin coğu köyde burda her dogum yapan bana gelir beraber gideriz daha tecrubeliyim diye ben ne bebişler gordum aynisi gecen yengemde oldu bebiş cikti evde iyi oksijensiz kalmişti oda onun gibi bir cok bebekte gordum şukur hepsi cikti evindeler iyiler iyi duşun iyi olsun normal dogumlarda nefes sıkıntısı oluyor canim ki ben sezeryanla dogumda bile gördum gunlerce kuvezde kalani ileşcek annesi sabir ve duğa ileBuraya girip eski günler deki gibi yazmayı cok isterdim ama su an yapamıyorum sizlerinde üzmek isteyip demoralize etmek istemem ama merak da ediyorsunuz o yüzden yazmak istedim bebeğim oksijensiz kaldıgı için 3 günlük Bi hiposemi uygulanıyormus soguk uygulama dedikleri bsy 3 günün sonunda testleri filan yapılıp normal küveze alınacak eger Bi sıkıntı olmazsa sütüm gelsin diye ayakta durmaya çalsyrm yoksa cok bitik Bi durumdayım Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile belki hersey iyi olcak ama bu psikolojiyle inanmak zor oluyor sanırım okuyamadım dogum yapan varsa da hayrlı olsun Allah hepinizin cocugunu kucagınıza almayı nasip etsin inş sizlerde benm için dua edin
Bizde dün eşimle böyle bir konuşma yaptık gelip görmek isteyen maske ile iki dakika görebilir ben gelenlerin yanında dahi oturmayacağım onlar gidene kadar odamda kalacağım..Valla şurası bi gercekki toplum olarak bazı şeyleri en üst safhada yaşayip abartanlarla hicbirseyi takmayip tedbirsiz davrananlar arasında kaldık..kafayı yemeden tedbirimizi alarak bu süreci geçireceğiz yapçak birşey yok..agzında maske ve mesafeli sekilde 1-2 dakikalik görusmeyi en yakın sevdiklerimden esirgeyemem..bende cocugu zaten kent müzesi ziyaretine açmayı düşunmüyorum..görücek kisiler annem babam.kardeşlerimse dilim kopsa gelme diyemem bu da benim dusuncem yanlisiyla dogrusuyla..cok cok ekstrem.riskli bi durumlari olmadıgi muddetce tabiki
Şartlarını tabiki en doğrusunu sen bilirsin canım...ben kendime göre yorumumu yaptim bu benim fikrim.. sende yazdiklarinda sonuna kadar haklısin o kadar tedbirli davranıyorsan en başindan beri kimse için bu kurallarını çiğnemek zorunda degilsin en iyisini sen bilirsin kimseyi düşünme tabiki o vakit..ona başka buna başka davranmamışsın bunu da görüyolardır heralde..ben maskeli şekilde bir kac dakika.uzaktan görücek sandım kalcaksa.yanında bişi diyememKardeşim 2 aydın hiç evden çıkmadı ona da gelme dedim. Onun nedeni evde zaten bir sürü kalabalık olacak. Bir de gel-git yapılacak mesafe değil. Yeni doğum yapmış evde 10 kişi istemedim.
Ben burda zorunluluk ya da değil diye bakıyorum. 4,5 yaşında oğlum marttan beri bir çocuk yüzü görmedi, dışarı çıkardım ama köyde hep benimle oynadı. Tüm çocuklar sokakta oynarken izledi. Çocuğun psikolojisi bile bozuldu diyebilirim. Ama çıkarmak zorunda değildim onu korumak için çıkarmadım. Eşim dikkat ederek işe gidip geliyor. Ona yapacak bir durumum yok eve almayacak değilim mecburum. Onun kendine ne kadar dikkat ettiğini de kontrol edemem. Ama ben bu kadar dikkat ediyorken inşallah ediyordur demekten başka çare yok. Doktorlara hastaneye gelince onda da yapacak birşey yok mecburum. Doktorum 6. Katta hala asansöre bile binmiyorum. Merdivenlerden çıkıyorum. 2 kat maskeyle yaklaşmadan muayenemi oluyorum. Doğumda ne olacak bilmiyorum. Ama evde sezaryen olamayacağıma göre mecburum. Ama eve başkalarının gelmesi mecburiyet değil keyfiyet geliyor. Bu kadar dikkatin çabanın bir önemi kalmıyor. Kayınvalidem kayınpeder biz geleceğiz dediler diye kendi anneme babama siz gelmezsiniz dedim. Anneme sadece doğum günü gel 2 gün kalır dönersin dedim. Ama şimdi uçuk çıkmış dudağında geçmezse gelme dedim. Buna rağmen bu istekler bana şımarıklık geliyor.
Ben kendimi ve küçük bebeğimi de geçtim. Benim büyük oğlum sıkıntılı. Bağışıklık antikorları yok denecek kadar az. Herkesin 2 günde atlattığı basit soğuk algınlığını bir ayda zor atlatıyoruz. Hadi geldi bebeğe ya da bana yaklaşmadı. Büyük oğlan asla durmaz hep tepesinde olacak biliyorum.
En son ben de öyle dedim. Israr edince kayınvalidem küsen küssün bu durumda yapabileceğim birşey yok dedim ne diyeyim yani.
İnsan kendileri düşünsün istiyor ama olmuyor. Mecburen söylüyorsun. Eşim de aslında gelsin taraftarıydı. Çok samimi bir arkadaşına durumu anlatmış. Arkadaşı ben asla kabul etmezdim. Deli misin görmeyiversin ne kaybeder. Ya birşey olursa çok büyük risk asla kabul etmem demiş de neyse ben köyü kadın müzeyyen olmaktan kurtuldum. Yoksa eşimin gözünde de kötü olacaktı. Ama o arkadaşının sözünü pek bir önemser.
Ya bir de görümcemi çok severim aslında kardeşim gibi severim yani. Onun böyle yapması beni çok üzdü. Ben de anlıyorum özledi falan ama sağlıkçılar kendi çocuklarını görmeye korkuyorlar.
Öyle bir duruma imkanı yok. Zorla birkaç günlüğüne nöbet değiştirip gelecekti. Bütün corona acil servisinde çalışacak yarın doğuma gelecek gibi düşünün.
Lohusalık dönemi gerçekten sıkıntılı. Arkadaşımız Şubat ayında bebeği 6-8 günlükken yoğun bakıma yattı ağır grip teşhisiyle zatürre oldu. 36 gün yoğun bakım sonrası vefat etti. 5 yaşında bir çocuğu bir de 40 günlük bebeği kaldı. Daha bunun psikolojisinden kurtulamamışken covid çıktı.
Benim dediğim maskeli uzaktan 1-2 dk lık görüşme değil ama gelip birkaç gün kalmalı bir durum. Mecburen yakın temas olacak bir durum.
Yani gelenler derken bende akraba falan herkesi kabul etmiycem..her zamanki kadar yani bu süreçte.devamlı görüştüğüm insanlar tedbirli bi şekilde cok kısa süreli görcekler..yoksa arkasıni alamayız yaaaBizde dün eşimle böyle bir konuşma yaptık gelip görmek isteyen maske ile iki dakika görebilir ben gelenlerin yanında dahi oturmayacağım onlar gidene kadar odamda kalacağım..
Ozaman da kimse bana kırılmasın iki bebeği ve kendimi korumak zorundayım inşallah gelenler de anlayışlı davranırlar..
Canım çok geçmiş olsun burada bu kadar hamile var dua ediyoruz hep inşallah en kısa zamanda kavuşcaksınız yavrunzlaBuraya girip eski günler deki gibi yazmayı cok isterdim ama su an yapamıyorum sizlerinde üzmek isteyip demoralize etmek istemem ama merak da ediyorsunuz o yüzden yazmak istedim bebeğim oksijensiz kaldıgı için 3 günlük Bi hiposemi uygulanıyormus soguk uygulama dedikleri bsy 3 günün sonunda testleri filan yapılıp normal küveze alınacak eger Bi sıkıntı olmazsa sütüm gelsin diye ayakta durmaya çalsyrm yoksa cok bitik Bi durumdayım Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile belki hersey iyi olcak ama bu psikolojiyle inanmak zor oluyor sanırım okuyamadım dogum yapan varsa da hayrlı olsun Allah hepinizin cocugunu kucagınıza almayı nasip etsin inş sizlerde benm için dua edin
Amin inşallah sağlıkla bi alsam koynuma Allahın izni ile başka bir şey istemiyorumCanım az daha sabret bakalımdoğum süreci başlayınca devamı gelmeyince tabi daha sabırsız oluyor insan çok haklısın az kaldı inşallah sağlıcakla kavuşacaksın yavruna
Canım lütfen üzme kendini. Bebeğin çok iyi olacak hiç merak etme. Sen böyle kendini düşürme ama topla psikolojini de sütünü de bebeğine hazırla annesi onun şifa bulması için annesine ihtiyacı var :)Buraya girip eski günler deki gibi yazmayı cok isterdim ama su an yapamıyorum sizlerinde üzmek isteyip demoralize etmek istemem ama merak da ediyorsunuz o yüzden yazmak istedim bebeğim oksijensiz kaldıgı için 3 günlük Bi hiposemi uygulanıyormus soguk uygulama dedikleri bsy 3 günün sonunda testleri filan yapılıp normal küveze alınacak eger Bi sıkıntı olmazsa sütüm gelsin diye ayakta durmaya çalsyrm yoksa cok bitik Bi durumdayım Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile belki hersey iyi olcak ama bu psikolojiyle inanmak zor oluyor sanırım okuyamadım dogum yapan varsa da hayrlı olsun Allah hepinizin cocugunu kucagınıza almayı nasip etsin inş sizlerde benm için dua edin
Hımm anladım o zaman dediginiz gibi tahmini boy tahmini .neyse saglıklı olsun da inşallah bir şey olmaz Ne yapalımCanım benim de en son gittiğimde doktor 10 gün önce 48 cm dedi, 10 gün sonra gittim 47-48 cm dedi. Hocam nasıl oluyor 10 günde hiç mi uzamadı bu çocuk dedim hatta kısalmışultrason her zaman doğru sonuç vermiyor tahmini değerler bunlar dedi ben de takılmıyorum artık doğunca görücez
Buraya girip eski günler deki gibi yazmayı cok isterdim ama su an yapamıyorum sizlerinde üzmek isteyip demoralize etmek istemem ama merak da ediyorsunuz o yüzden yazmak istedim bebeğim oksijensiz kaldıgı için 3 günlük Bi hiposemi uygulanıyormus soguk uygulama dedikleri bsy 3 günün sonunda testleri filan yapılıp normal küveze alınacak eger Bi sıkıntı olmazsa sütüm gelsin diye ayakta durmaya çalsyrm yoksa cok bitik Bi durumdayım Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile belki hersey iyi olcak ama bu psikolojiyle inanmak zor oluyor sanırım okuyamadım dogum yapan varsa da hayrlı olsun Allah hepinizin cocugunu kucagınıza almayı nasip etsin inş sizlerde benm için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?