2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Teşekkürler canım bilgilendirme için

Merhaba bende kontrolden geldim. 3000kgmis bebeğim 49cm. Haftasindan ilerdeydi gittikce gününe döndü nedense. Hatta boy 36da görünüyor niye böyle oldu anlamadım. 2 cm aciklik varmış. Kafasida dogum kanalina girmis dedi. Dedim bir haftaya dogar mi belli olmaz 2-3 hafta dahada bekleyedebilir dedi. Bakalim artik haftaya randevumuz

Yani gelenler derken bende akraba falan herkesi kabul etmiycem..her zamanki kadar yani bu süreçte.devamlı görüştüğüm insanlar tedbirli bi şekilde cok kısa süreli görcekler..yoksa arkasıni alamayız yaaa
Bizimki de 1. Derece akrabalar amca, dayı, hala ve eşleri zaten onlar tek yeterli

Geçecek inşallah canım sen ve bebeğin ikiniz de çok güçlüsünüz bunu da atlatacaksınız ben inanıyorum
Allah kuzuna tez zamanda şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah

Epiduralli kombine olursak uyusuk mu kalıyoruz,yürüyebilecek miyiz? Ay kafam iyice karıstı spinal mı kombine mi
Kombine olursan his var ama uyuşuk oluyorsun. Karıncalanma hissi gibi... ama kalkıp yürüyümezsin. Seni 1 defa tuvalete kaldırıyorlar sonra yatmaya devam ediyorsun. En doğru bilgisini anestezi hekimin verecektir. Kombin doğumdan çok çok memnun kalan insanlar var. Kişinin yapısı ve beklentisiyle çok paralel gidiyor.
Sonuçta bebeğine kavuşuyorsun herşey anlamını yitiriyor

Takip edemiyorum kızlar yeni doğum yapan varsa hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah benim de kontrol salı günü sancı değil sanırım ama bebek hareket ettikçe sanciya benzer ağrılarım oluyor arada başka da bir şeyim yok henuz

Canim dualarimiz senle ve bebisinle, insallah saglikla cikacak ve hersey yoluna girecek Sen moralini yuksek tut ki sutun gelsin bebisine kavustugunda ona sifa olsun

Kızlar 40+2 deyim ve hala doğuramadım İlk defa bugün NSTde 40-50 arası sancım çıktı doktor normal dedi ama ben hep minimumları gördüğüm için 40lara sevinir oldum Bilen arkadaşlar vardır 40-50 arası sancılar çok mu düşük? Pazartesiye kadar bekleyeceğiz. Eğer gelmezse suni sancıyla doğumu başlatacak.

Canim rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda bebeğini kucagina alır evine donersin moralini yuksek tut onun sana ihtiyaci var annesi

Canim ilk gebeligimde 36 nci haftamda bi cm aciklik vardi 10 gun sonra dogumum olmustu :)

Temizlik isiniz ne yaptiniz hanimlar.bitirdiniz mi? Banyomdan baslamam lazim ama eğilip silmek cok zor geliyor hersey zor geliyor
Detaylı temizlik bitti canım ama her gün ev süpürme silme tuvalet banyo temizliği yapıyorum açıkcası doğum olursa temiz dursun ev diye hemde hareket oluyor bir yere çıkamıyoruz

Böyle msjlar okudukça seviniyorum cok duydum kendi cevremde de olmus ama işte ne biliyim iyi düşünüp kötü olsun da istemiyorum beklemekten Baska caremde yok süt getirtmeye çalsyrm su an da herseyi deniyorum 3 4 damla geliyor şiringaya cekiyorum

Canım inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girecek. Biz merak ediyoruz diye bu sıkıntılı zamanında bize haber vermeye çalışman ne kadar ince ne kadar düşüncelisinBebeğin senin gibi güçlü ve ince bir annesi olduğu için çok şanslı ve en kısa zaamanda kavuşacağınıza hepimiz inanıyoruz, güçlü annelerin bebekleri de güçlü olurdualarımız seninle arkadaşım her zaman yanındayız güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…