Sağolsunlar ne güzel benim gelebilecek bi kaynanam vardı o da yoruldu bu ara baska isleri cikti diye gelme dedim. Simdi bana kaldi tabii kara kara dusunuyorum
Ben mavi su ile temizliyordum çok kimyasal olduğu için bu sefer yapmadım, derz boyası aldım onada sırtım müsade etmedi yapamadım bu sefer kaldı derzler..
Ben mavi su ile temizliyordum çok kimyasal olduğu için bu sefer yapmadım, derz boyası aldım onada sırtım müsade etmedi yapamadım bu sefer kaldı derzler..
Mavi su derz temizleyici diye geçiyor, derzleri sökmeden kiri temizliyor canım..
Temizlik malzemesi satan yerlerde açık ta var marketlerde de var. Tuz ruhundan daha iyi oda kimyasal ama tuz ruhu kadar kötü değil..
Sihirli sünger derzlere işlemiş lekeleri çıkarmıyor ben aldım derzlerde istediğim sonucu elde edemedim.. ama koltuk ve deri lekelerine kalem lekelerine çok güzel bir çözüm onlarda 1 numara
Kızlar nstye girdim yine bi kere 100 çıktı gerisi 40.Önce çatı muayenesi yapalım dedi sonra vazgeçti uyarmayalım dedibugün de yırttımama çarşamba bakacakmış alttaneğer açılma varsa çarşamba olabilirmişim sezaryen
Kızlar nstye girdim yine bi kere 100 çıktı gerisi 40.Önce çatı muayenesi yapalım dedi sonra vazgeçti uyarmayalım dedibugün de yırttımama çarşamba bakacakmış alttaneğer açılma varsa çarşamba olabilirmişim sezaryen
Sağolsunlar ne güzel benim gelebilecek bi kaynanam vardı o da yoruldu bu ara baska isleri cikti diye gelme dedim. Simdi bana kaldi tabii kara kara dusunuyorum
Buraya girip eski günler deki gibi yazmayı cok isterdim ama su an yapamıyorum sizlerinde üzmek isteyip demoralize etmek istemem ama merak da ediyorsunuz o yüzden yazmak istedim bebeğim oksijensiz kaldıgı için 3 günlük Bi hiposemi uygulanıyormus soguk uygulama dedikleri bsy 3 günün sonunda testleri filan yapılıp normal küveze alınacak eger Bi sıkıntı olmazsa sütüm gelsin diye ayakta durmaya çalsyrm yoksa cok bitik Bi durumdayım Allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile belki hersey iyi olcak ama bu psikolojiyle inanmak zor oluyor sanırım okuyamadım dogum yapan varsa da hayrlı olsun Allah hepinizin cocugunu kucagınıza almayı nasip etsin inş sizlerde benm için dua edin
Mavi su derz temizleyici diye geçiyor, derzleri sökmeden kiri temizliyor canım..
Temizlik malzemesi satan yerlerde açık ta var marketlerde de var. Tuz ruhundan daha iyi oda kimyasal ama tuz ruhu kadar kötü değil..
Kızlar çok şükür bebeğime kavuştum Beklediğimizden çok daha minik geldi. Ölçümlerde 3050 idi,2650 doğdu. Boyu da 49cm. Bende yürüyüşümü idrarımı yaptım. Geriye gaz çıkarmak kaldı. Detayları sonra yazıcam. İyi dilekleriniz için sağolun. Gerçekten dünyanın en güzel duygusu. Darısı sizlerin başına.
Kızlar çok şükür bebeğime kavuştum❤❤❤ Beklediğimizden çok daha minik geldi. Ölçümlerde 3050 idi,2650 doğdu. Boyu da 49cm. Bende yürüyüşümü idrarımı yaptım. Geriye gaz çıkarmak kaldı. Detayları sonra yazıcam. İyi dilekleriniz için sağolun. Gerçekten dünyanın en güzel duygusu. Darısı sizlerin başına.
Canım o mavi su aşırı kimyasal bişey ve çok zararlı. İnsanı zehirleyecek tarzda bişey. Bence kimse kullanmasın. Annemde vardı, saatlerce o koku gitmediği için eve giremedik ve çöpe attık.
Benim pazartesi randevum var. Eğer izin verirlerse kızlardeşimle eşim kalıcak yanımda. Eğer tek kişi derlerse sadece eşim kalacak. Eşim bebeği kucağına falan alamaz diye düşünüyorum, biraz korkuyo. Ama kızkardeşim olursa o tecrübeli 2 çocuğu var. Eşimde yanımızda olsun istiyorum yine de, acil bi ihtiyaç halinde o hallederken bende yalnız kalmam. Çünkü sezaryen olacağım için, hemen kalkamayacağım.