2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hazır temizlik mevzu açılmışken kızlar fayans aralarını derzleri nasıl temizliyorsunuz var mı kestirme bir yol beni baya uğraştırıyor

Hazır temizlik mevzu açılmışken kızlar fayans aralarını derzleri nasıl temizliyorsunuz var mı kestirme bir yol beni baya uğraştırıyor
Ben mavi su ile temizliyordum çok kimyasal olduğu için bu sefer yapmadım, derz boyası aldım onada sırtım müsade etmedi yapamadım bu sefer kaldı derzler..

Canım farmaside sihirli sünger diye bişey var belki duymuşsundur ben onla yapıyordum ama bu sefer eğilip yapmam çok zor olur tek tek

Aa ilk defa duydum mavi su ne
Mavi su derz temizleyici diye geçiyor, derzleri sökmeden kiri temizliyor canım..
Temizlik malzemesi satan yerlerde açık ta var marketlerde de var. Tuz ruhundan daha iyi oda kimyasal ama tuz ruhu kadar kötü değil..

Canım farmaside sihirli sünger diye bişey var belki duymuşsundur ben onla yapıyordum ama bu sefer eğilip yapmam çok zor olur tek tek
Sihirli sünger derzlere işlemiş lekeleri çıkarmıyor ben aldım derzlerde istediğim sonucu elde edemedim.. ama koltuk ve deri lekelerine kalem lekelerine çok güzel bir çözüm onlarda 1 numara

Ha gayret çarşambaya birşey kalmadı

Canım inşallah herşey çok güzel olacak, karamsar düşünmeden bu zor günlerin su gibi akıp gitmesini nasip etsin Rabbim hayırlı haberlerini bekliyoruz

Mavi su derz temizleyici diye geçiyor, derzleri sökmeden kiri temizliyor canım..
Temizlik malzemesi satan yerlerde açık ta var marketlerde de var. Tuz ruhundan daha iyi oda kimyasal ama tuz ruhu kadar kötü değil..
Aaa iyiymiş canım ilk defa duydum deneyim sonra bende

Kızlar çok şükür bebeğime kavuştum Beklediğimizden çok daha minik geldi. Ölçümlerde 3050 idi,2650 doğdu. Boyu da 49cm. Bende yürüyüşümü idrarımı yaptım. Geriye gaz çıkarmak kaldı. Detayları sonra yazıcam. İyi dilekleriniz için sağolun. Gerçekten dünyanın en güzel duygusu. Darısı sizlerin başına.

hayırlı olsun!

Aaa iyiymiş canım ilk defa duydum deneyim sonra bende
Canım o mavi su aşırı kimyasal bişey ve çok zararlı. İnsanı zehirleyecek tarzda bişey. Bence kimse kullanmasın. Annemde vardı, saatlerce o koku gitmediği için eve giremedik ve çöpe attık.

Kızlar yanınızda doğumdan sonra biri bulunacak mı yapamaz mıyım sizce sadece eşimle

Benim pazartesi randevum var. Eğer izin verirlerse kızlardeşimle eşim kalıcak yanımda. Eğer tek kişi derlerse sadece eşim kalacak. Eşim bebeği kucağına falan alamaz diye düşünüyorum, biraz korkuyo. Ama kızkardeşim olursa o tecrübeli 2 çocuğu var. Eşimde yanımızda olsun istiyorum yine de, acil bi ihtiyaç halinde o hallederken bende yalnız kalmam. Çünkü sezaryen olacağım için, hemen kalkamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…