2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Zaten.çarşambadan sonra ne kalıyoki durur bence keşke bugün baksaymış usg ile ..benimde.vajinal usg ile.bakti bugun kapali dedi rahim agzı 10 u na sazaryen günü ayarladık

Evet canım zaten çok kimyasal içerdiği için hamileykrn ve evde bebek varken kullanmıyorum onun için derz boyası aldım..

Canım aspirin kullaniyormuydun .kullaniyorsan kaçıncı haftada kesildi acaba

Öyle mi ben ilk defa duydum canım denemeyim o zaman
Hastanede hemşireler baya yardımcı oluyormuş eve çıkınca nasıl olacak acaba diyorum ama sezaryen olursa birinin yardımcı olması gerekiyor tabi

Hastanede hemşireler baya yardımcı oluyormuş eve çıkınca nasıl olacak acaba diyorum ama sezaryen olursa birinin yardımcı olması gerekiyor tabi
Sadece eşin yetişemez herşeye canım, tecrübeli biri lazım yanına.

Eve geçincede mi kimse gelmeyecek ev kısmından gece falan zorlanır mıyım diye düşünüyorum
Biri olsa iyi olur sana el atar ama kimse yoksada çok zorlanmazsın..
Kim de gelse bebeğin bakımını birtek sen yapabiliyorsun ve sen susturabiliyorsun gelen kişi sana bakıyor..

Zaten kimyasal olduğunu söyledim onun için hamilelikte kullanılmaz hatta ben kullanınca oğlumu bile evden çıkarıyorum onun için derz boyası aldım..

bu haftalarda hiç girişme temizlik işine. gerçekten yatıp dinlenme zamanlarımız. ne olacağı belli olmaz.
Çok haklısın da böyle diye diye geldim son haftalara bu sefer de ev kötü oldu sağolsun eşim haftada 1 yada 10 gunde 1 yapıyor hatta iyi de yapiyor ama işte bizim yaptığımız gibi ayrıntılı olmuyor biraz detayli yapsam hallolcak aslında. Banyoyu hallettim biraz artik oldugu kadar ufak ufak dinlene dinlene

Kızlar yanınızda doğumdan sonra biri bulunacak mı yapamaz mıyım sizce sadece eşimle
annem olacak benim. eşimde girebiliyormuş ama kızım var bir de bu sefer. gece mutlaka arar bizi. o sebeple akşam gönderirim onu. benim annem hemşire emeklisi. o sebeple onunla daha rahat ederim.

Güle güle büyütün bebeğinizi Rabbim hayırlı evlat eylesin

Benim yatarken karnım çok acıyor geceleri.Sağdan sola dönerken kasıklarım acıdan kopuyor sanki.Sizin de öyle oluyor mu?
Yatarken karnının altına küçük yastık vb birşeyle destekleyebilirsin daha rahat olur bende aksi takdirde çok rahatsız oluyorum

Allah yardımcınız olsun canım. Sakın üzme kendimi sütün gitmesin dualarımız seninle inşallah tez zamanda taburcu olup bebeğinizle evinize geçecekseniz hepsi geçecek sakın kendini bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…