Biz de hastanede eşim ve ben olacagiz. Evde 2-3 hafta annem de olacak. O bana bakacak ben bebege, eşim hepimizeÖyle mi ben ilk defa duydum canım denemeyim o zaman
Hastanede hemşireler baya yardımcı oluyormuş eve çıkınca nasıl olacak acaba diyorum ama sezaryen olursa birinin yardımcı olması gerekiyor tabi
Öyle mi ben ilk defa duydum canım denemeyim o zaman
Hastanede hemşireler baya yardımcı oluyormuş eve çıkınca nasıl olacak acaba diyorum ama sezaryen olursa birinin yardımcı olması gerekiyor tabi
Kizlar benimde.günüm kesinleşti kısmetse bi aksilik çıkmazsa 10 u inşalah sezaryen tarihim..rahim ağzına baktı kapali dedi doktorum sorun yok şimdilik beklersin dedi aksi bi durum olursa alırız hemen dedi böyle yani haberlerim..3700 gram 53 cm olmuş doğana kadar iyice büyümez inşallah
Maşallah tosun paşayaKizlar benimde.günüm kesinleşti kısmetse bi aksilik çıkmazsa 10 u inşalah sezaryen tarihim..rahim ağzına baktı kapali dedi doktorum sorun yok şimdilik beklersin dedi aksi bi durum olursa alırız hemen dedi böyle yani haberlerim..3700 gram 53 cm olmuş doğana kadar iyice büyümez inşallah
Evet tarih aynı oldu..tabi kısmet bu işler inşallah günümüzü bekleriz artık uslu usluBenim eşimin annesi geldi yardıma canım. Doğumdan sonra da bir-iki hafta kalıcak. Ama bebekle bana yardımcı olsun diye kızkardeşimi çağırdım ben. O uykusuzluğa falan alışkın. Eşimin annesi gece uyanmaz. O yüzden zorlanırım ilk bir hafta dikişler var diye. Sezaryen olucam çünkü.
Sende benimle aynı tarih oldun o zaman canım.Saat verdiler mi peki?
Hadi hayirli olsun. Benimki de ayni gun. Zaten sezaryen olacaksa neden buyumesini istemiyorsun ki?Kizlar benimde.günüm kesinleşti kısmetse bi aksilik çıkmazsa 10 u inşalah sezaryen tarihim..rahim ağzına baktı kapali dedi doktorum sorun yok şimdilik beklersin dedi aksi bi durum olursa alırız hemen dedi böyle yani haberlerim..3700 gram 53 cm olmuş doğana kadar iyice büyümez inşallah
Teşekkür ederim hepimize inşallah..2.ya benim o yüzden pek istemiyorum büyümesini bi aksilik çıkmasın istiyorumHadi hayirli olsun. Benimki de ayni gun. Zaten sezaryen olacaksa neden buyumesini istemiyorsun ki?
Teşekkür ederim hepimize inşallah..2.ya benim o yüzden pek istemiyorum büyümesini bi aksilik çıkmasın istiyorumHadi hayirli olsun. Benimki de ayni gun. Zaten sezaryen olacaksa neden buyumesini istemiyorsun ki?
Aminn canim hep beraber inşallahMaşallah tosun paşayasağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ikinci sezaryen mi yani? Kordondaki akis iyiyse buyur dahaTeşekkür ederim hepimize inşallah..2.ya benim o yüzden pek istemiyorum büyümesini bi aksilik çıkmasın istiyorum
Evet tarih aynı oldu..tabi kısmet bu işler inşallah günümüzü bekleriz artık uslu uslusabah 9:30 ameliyat saatim 8 de hastanede olucaz ..bir gün öncr tahlillerimi vericem hastaneye
Hadi hayirli olsun. Benimki de ayni gun. Zaten sezaryen olacaksa neden buyumesini istemiyorsun ki?
Evet 2. sezaryenim..Baktı kan akımına yine çok iyi dedi plesanta da henüz çok yaşlı değil onunda durumu iyi..Sanırım büyüycek biraz daha doktorumda söyledi zaten diğer ogluma benziyceğini gelişim olarak..Bana kalırsa pazartesi alırım ama senin dediğin olsun diye bekliyorum dedi ..tarihte ben ısrar ettim yani :)Ikinci sezaryen mi yani? Kordondaki akis iyiyse buyur dahaama bir sey olmaz bence. Yoksa doktoryn daha erken bi tarih belirlerdi.
inşallah hepimizin ki tutarİnşallah dururlar uslu uslu.Sezaryen saatim 12:00.
Benim pazartesi randevum. Testler o gün yapılıcak bana. Korona testi de yapıyolar ama kandan bakılıcakmış. Eğer bi durum olursa göğüs hastalıklarına yönlendiriyolarmış. Orda da bişey çıkarsa sürüntü testi yapılıyomuş en son. Ücretsiz bu arada korona testi.
10 Ekim’ciler çoğaldı. ☺
Canım çok geçmiş olsun 2 gün önce en son buraya girip doğum hikayemi paylaşmıştım ama senin paylaşımını okuyamamıştım çok geçmiş olsun bebeğin durumu Nasıl sen nasılsınSelam kızlar zaten deşifre olmusum instagramdadogum oldu 3350 gram dogdu ama ağlamadı ciğerler refleks göstermedi yogun bakıma alındı kan gazı hafif düşük cıktıgı için sogutma işlemi yapılacakmış bende ilk defa duydum bunu tabi en az 3 gün kalacak mıs Baska hasatenye gitti bebeğim kucagımamalamadım yani malesef bide dogum anında yorulmus biraz su an iyiymiş bende gördüm tabi gitmeden dogum hikayesi anlatmak istemiyorum sormak isteyen olursa özelden sölerim ama normal dogum benm harcım değilmiş bilmşyorum suni almadım epidural almadım ama açılma plana kdr gücüm bitti dogum hanede randıman lı ıkınamadım sadece bu detayı vereyim Allah hepimizi kurtarsın koaly Bi sekilde bebeğim için dua edin nolır
Canım benim ilk gebeliğimde eşim hastane de kaldı yanımda sağolsun her şeyime yetişiyordu çok şükür .eve gelincede öyle.hem babalık izni hem yıllık izin derken 15-20 gün evde kaldı o zaman.ama bunda malesef ilk cocuk var o eşimle kalır evde. hastaneye de Ablam gelir yanımda inşallahKızlar yanınızda doğumdan sonra biri bulunacak mı yapamaz mıyım sizce sadece eşimle
Aa kesinleşti mi tarih hayırlı olsun hadi sağlıkla gelsinKizlar benimde.günüm kesinleşti kısmetse bi aksilik çıkmazsa 10 u inşalah sezaryen tarihim..rahim ağzına baktı kapali dedi doktorum sorun yok şimdilik beklersin dedi aksi bi durum olursa alırız hemen dedi böyle yani haberlerim..3700 gram 53 cm olmuş doğana kadar iyice büyümez inşallah
Teşekkür ederiz...Evet canim kesin aldık günümüzü şimdi akıllı akıllı beklemek kaldı bize..bakalım artık tombilikmiymiş kuşumuz nasıl görücez ..ama saçları fenaydı utrasonda suyun içinde dalgalanıyorlardı resmenAa kesinleşti mi tarih hayırlı olsun hadi sağlıkla gelsin❤tombilik bir kuş geliyo maşallah
Evet mesela yeni doğum yapıp özellikle sezaryen yapanlardan hastanede en çok neler lazim oldu aklima.gelmeyen birsey varmı onu merak.ediyorum..ne kadar.tecrubeli de olsam 11 yıl geçmiş.nerdeyse üstünden doldurdum kafama göre ama hala.emin degilim..ozellikle bebislere koydugunuz elbiseler yeterli geldimi..4 takım koydum hala.koyasım var mesela..Kızlar doğumlar çoğaldıkça katılım azaldı sankitopiğimiz baya sakinleşti, lütfen doğumdan sonra da aktif olalım bebeklerimizi beraber büyütelim, birbirimizden öğrenecek o kadar çok şeyimiz olacak ki.. ben oğlumda 2017 Ağustos anneleri topiğindeydim doğum sonrası çok şey paylaştık çok şey öğrendik birbirimizden..İnşallah burası da öyle olur.. hadi yeni anneler fırsat bulunca gelin, deneyimlerinizi paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?