2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
1gece ise yeter canım bende öyle koydum

Bir gece mi kalacaksın hastanede yoksa 2 gece mi? Ben normal doğumu bekliyorum 1 gece yatırıyorlarmış 2 alt üst takım, 1 tulum, 2 tane de özel yaptırdığım süslü tulumları koydum bence yetecektir yani inşallah

Eve geçincede mi kimse gelmeyecek ev kısmından gece falan zorlanır mıyım diye düşünüyorum
Ay ben de şuan deliriyorum kayınvalidem bendeydi giderken eşim anne kalsana dedi şimdi kalmıyım zten bebek doğunca kalacam dedi yok 6 aya kadar biri lazımmış yok daha neler dayanamadım dedim herkes kendi çocuğuna bakabilir gerekirse destek alırız o ne demek ya senle mi büyütcem ben habire çocuğumu

papatya7203 hemşerim hiç yazmadın galiba denk gelmedim hiç..inşallah sen de bebeğin de iyisinizdir, nasıl geçti doğum? Müsait olunca yaz bize merak ediyoruz

Senin ilk bebek mi canım?

6 aya kadar mi yuh maksimum 1 hafta yeter ya

Süt sağınca geliyor mu canım ?
Kızlar ya maalesef benim sütüm çok az geliyor sarılık sınırında çıktık o yüzden mecbur mamaya başladık çok üzülüyorum. Süt tan olarak ne zaman artmaya başlıyor ? Benim ki sıkınca damla damla geliyor ama öyle bebeğin doyacağı kadar değil bebek emmeye başlıyor sonra süt az geldi diye sinirlenip göğsümü bırakıp ağıdı basıyor

Canım öncelikle biz anne olarak sakin oluyoruz. İlk günler böyle olması çok normal, sen emzirdikçe sütün gelecek, naçizane tavsiyem süt gelse de gelmese de bebeğin her istediğinde veya her saat başı bebeği emzir sen emzirdikçe gelecek sütün, bebek uyudukça sen de uyu, bol su ve komposto tüket

Kızlar iki gün önce sancılarım 100 lerdeydi. Dr düzenli olduğu için aşağıdan muayene etti açılmam yokmuş. Ağrın artarsa gel dedi. iki gündür aynı şekilde kasılmalar devam ediyor ama ne nişan var, ne de su geldi. Buna benzer bir şeyler yaşayan var mı acaba? Bu sancılar az zaman kaldığını mı gösteriyor ki?

Eklentiler

• AAAA1F8B-A4E2-44A6-BCE7-6F9248D0411F.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 41
2 gece kalıcaz sanırım sezaryen benim çünkü.ben 2 gün için anca o kadar koydum valla yeter diye düşündüm..sana hayli hayli yeter bence

Evet canm ilk annem şehir dışında o doğunca gelip 1 ay flan kalır ama böyle demesi çok sinirimi bozdu
Valla işe yarıyorsa varsın kalsın, normal doğumda olsa ilk zamanlar yorgunluk vs çok oluyor birinin yardımcı olması gerek ki sen de dinlenip bebeğinle ilgilenebilesin

Valla işe yarıyorsa varsın kalsın, normal doğumda olsa ilk zamanlar yorgunluk vs çok oluyor birinin yardımcı olması gerek ki sen de dinlenip bebeğinle ilgilenebilesin
Vallahi insan kendi annesinden herşeyi ister ama kv olunca istenmiyor. Anca bebeğin herşeyine karışır yorum yapar eminim yani başkalarının çocuğuna bile karışır herşeye yorum yapar ordan biliyorum. Biraz zor olur o süreç yani o yüzden baya dellendim.

Kızlar hemoroid ile ilgili doktoruna danışan oldumu acaba? BenI iyice zorlamaya başladı klozete falan oturduğumda doğumda ne hale gelicek allah bilir İyice Pertim çıktı şu doğumlarda

Şuan kasılmaların düzenli mi sıklığı nasıl

Kızlar hemoroid ile ilgili doktoruna danışan oldumu acaba? BenI iyice zorlamaya başladı klozete falan oturduğumda doğumda ne hale gelicek allah bilir İyice Pertim çıktı şu doğumlarda
Ben konuşmuştum canım sıcak suya oturmayı tavsiye etmemişti doğumu tetikler diye çünkü daha küçüktük. Sadece acı eksi yeme bir de procto glvanol diye bir fitil var onu kullanılırdı dedi ve o ağrıları azaltmisti çok iyi geliyor bana şimdi de ara ara ağrı olunca vazelin veya yağ suruyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…