Krem vereyim dedi bana doktorum bende idare edebiliyorum dayaniyorum acisina gerek yok daha dedim gerek yok aci cekmene lazimsa yazayim dediKızlar hemoroid ile ilgili doktoruna danışan oldumu acaba? BenI iyice zorlamaya başladı klozete falan oturduğumda doğumda ne hale gelicek allah bilirİyice Pertim çıktı şu doğumlarda
Sinirlenmesinin sebebi sütün az gelmesi değil tatlım gazdır.sıkınca geliyosa yeter daha midesi minicik.Süt sağınca geliyor mu canım ?
Kızlar ya maalesef benim sütüm çok az geliyor sarılık sınırında çıktık o yüzden mecbur mamaya başladık çok üzülüyorum. Süt tan olarak ne zaman artmaya başlıyor ? Benim ki sıkınca damla damla geliyor ama öyle bebeğin doyacağı kadar değil bebek emmeye başlıyor sonra süt az geldi diye sinirlenip göğsümü bırakıp ağıdı basıyor
Kızlar iki gün önce sancılarım 100 lerdeydi. Dr düzenli olduğu için aşağıdan muayene etti açılmam yokmuş. Ağrın artarsa gel dedi. iki gündür aynı şekilde kasılmalar devam ediyor ama ne nişan var, ne de su geldi. Buna benzer bir şeyler yaşayan var mı acaba? Bu sancılar az zaman kaldığını mı gösteriyor ki?
Ne güzel saglikla gelsin minik kuzuBen o tarihe aldım canım. İnşallah bi aksilik olmazsa 10 Ekim’de sezaryen olucam.Bu arada ben hiç çatı muayenesi olmadım. İnşallah senin kolay geçer. ☺
Benim normal olacak ama yine de umutluyum 10.10.2020'den10.10.20 tarihini isteyenlerin çoğu ekime varmadan doğurdu
Bir tek @livaneli1608 @Venuseva kaldı galiba bakalım onlarınki denk gelecekmi
Bende 5 takım koydum hastanede 2 gece yatış dediler kendimi iyi hissedersem 1 gece kalıcam imza verip çıkıcam oğlum bensiz 2 gece durmazNormalmi olcak senin biz 2 gece kalcaz sanırım sezaryen olcak benim..ben en iyisi 1 takım daha koyayım ne olur ne olmaz aklımda kalcağına cantamda kalsın
Yaa çok tatlı saçlı olacak yani maşallahTeşekkür ederiz...Evet canim kesin aldık günümüzü şimdi akıllı akıllı beklemek kaldı bize..bakalım artık tombilikmiymiş kuşumuz nasıl görücez ..ama saçları fenaydı utrasonda suyun içinde dalgalanıyorlardı resmen
Benim de beklenen doğum tarih 10.10.2020, hiç umudum yoktu ama hala gelen giden yok herhalde benim kız gününü doldurup gelecek son 8 gün bakalım hayırlısıBenim normal olacak ama yine de umutluyum 10.10.2020'den
Ben sezaryen oldum ama bende bebekte iyiyiz diye 1 gün yatırdılar.buna rağmen 2 gecelik 1 pijama kullandım.damar yolum kanadı falan ..Evet mesela yeni doğum yapıp özellikle sezaryen yapanlardan hastanede en çok neler lazim oldu aklima.gelmeyen birsey varmı onu merak.ediyorum..ne kadar.tecrubeli de olsam 11 yıl geçmiş.nerdeyse üstünden doldurdum kafama göre ama hala.emin degilim..ozellikle bebislere koydugunuz elbiseler yeterli geldimi..4 takım koydum hala.koyasım var mesela..
Hayirlisi olsun canim benim bidik da kiz belkin1 hafta erken gelir diye ayin 10 unda yine de bekliyorumBenim de beklenen doğum tarih 10.10.2020, hiç umudum yoktu ama hala gelen giden yok herhalde benim kız gününü doldurup gelecek son 8 gün bakalım hayırlısı
Iyi geceler kizlar buralari okudukca ben daha cok heyecanlaniyorum hepiniz saglicakla alin bebisleri kucaginiza insallah dogum yapanlar da saglikla buyutsunler insallah bebislerini
Anladım şuan için bende idare ediyorum hatta kremde var kullanmasamda doğumda daha kötü hale gelmez umarımKrem vereyim dedi bana doktorum bende idare edebiliyorum dayaniyorum acisina gerek yok daha dedim gerek yok aci cekmene lazimsa yazayim dedikrem veriyolar heralde kabiz olmamaya dikkat et dedi. Bende son 1 aydir kefir iciyorum cok duzenledi lavabo duzenimi hatta hamileligin basindan beri gecmeyen enfeksiyonum vardi o da kefirden sonra azaldi
Valla asıl korkum doğum sonrası. Bir önceki doğumdan sonra dikişleri falan unutup onun derdine düşmüştüm. Bi süre sonra geçti tabi. Ama bunda şimdiden böyleyse doğum sonrası daha kötü olmak korkutuyor beni.Ben konuşmuştum canım sıcak suya oturmayı tavsiye etmemişti doğumu tetikler diye çünkü daha küçüktük. Sadece acı eksi yeme bir de procto glvanol diye bir fitil var onu kullanılırdı dedi ve o ağrıları azaltmisti çok iyi geliyor bana şimdi de ara ara ağrı olunca vazelin veya yağ suruyorm
InsallahAnladım şuan için bende idare ediyorum hatta kremde var kullanmasamda doğumda daha kötü hale gelmez umarım
Masallah canim sezaryan olduktan sonra bırak büyüsun niye oyle dedin ki 1 haftan var seninde hadi bakalim şafak saymaya başla benimkisi halen belirsizKizlar benimde.günüm kesinleşti kısmetse bi aksilik çıkmazsa 10 u inşalah sezaryen tarihim..rahim ağzına baktı kapali dedi doktorum sorun yok şimdilik beklersin dedi aksi bi durum olursa alırız hemen dedi böyle yani haberlerim..3700 gram 53 cm olmuş doğana kadar iyice büyümez inşallah
aysiraMasallah canim sezaryan olduktan sonra bırak büyüsun niye oyle dedin ki 1 haftan var seninde hadi bakalim şafak saymaya başla benimkisi halen belirsiz
Ben daha duruyorken teknik olarak mümkün değilaysira
En heyecanlımız sendin birde en son doğuranımız sen olmayasın
Tebrik ederim gözünüz aydın sağlıcakla büyütün oğluşunuzuİyi akşamlar arkadaşlar ben pazartesi doğum yaptım bugün 5.günümüzdü o gün bugündür giremiyorum hastaneden 3. Gün çıktık sonra eve alışma süreci derken yeni girebildim.Herhangi bir sıkıntımız yok şükür sünnetimizi de yaptırmıştık pipisi iyileşti bile göbek bağından önce.Sarılık normal seviyede 10 dedi sınır sanırım 15 miş.Kilomuzda doktorun birebir dediği gibi gibi çıktı 3.250 doğdu hastaneden çıkarken 2970 düştü ödemler geçtiği için.Bugün ilk kontrolümüz vardı 2günde 80 gram almış 3050 olmuş.Sormak istedikleriniz var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?