2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar hemoroid ile ilgili doktoruna danışan oldumu acaba? BenI iyice zorlamaya başladı klozete falan oturduğumda doğumda ne hale gelicek allah bilir İyice Pertim çıktı şu doğumlarda
Krem vereyim dedi bana doktorum bende idare edebiliyorum dayaniyorum acisina gerek yok daha dedim gerek yok aci cekmene lazimsa yazayim dedi krem veriyolar heralde kabiz olmamaya dikkat et dedi. Bende son 1 aydir kefir iciyorum cok duzenledi lavabo duzenimi hatta hamileligin basindan beri gecmeyen enfeksiyonum vardi o da kefirden sonra azaldi

Sinirlenmesinin sebebi sütün az gelmesi değil tatlım gazdır.sıkınca geliyosa yeter daha midesi minicik.
Önce her iki göğsünüde emebildiği kadar emzir sonra 30cc mama ver daha sonra her iki göğsünüde sağ sakın gelmiyo diye pes etme her gün biraz daha artacak.eğer mamayı çok verirsen doyduğu için emmek istemez emmezse sütün olmaz kısır döngü malesef ama sarılık sınırda olduğu için mama mutlaka vermen lazım bezini takip et 4 yada 5 kez çişli bez alabiliyosan doyuyordur.bol bol sağ ama emzirdikten sonra bide demesi kolay biliyorum ama uyursan dinlenirsen sütün artar ev işleriyle yorma kendini sakın.

sen sancıları hissediyor musun

Ben o tarihe aldım canım. İnşallah bi aksilik olmazsa 10 Ekim’de sezaryen olucam. Bu arada ben hiç çatı muayenesi olmadım. İnşallah senin kolay geçer. ☺
Ne güzel saglikla gelsin minik kuzuCok güzel bir tarih ben normal dogum bekliyorum ama 10.10.2020 ya da 20.10.2020 de olsa ne guzel olurCok kolaymis cati muayenesi hicbir sikinti olmadi şükür..

Normalmi olcak senin biz 2 gece kalcaz sanırım sezaryen olcak benim..ben en iyisi 1 takım daha koyayım ne olur ne olmaz aklımda kalcağına cantamda kalsın
Bende 5 takım koydum hastanede 2 gece yatış dediler kendimi iyi hissedersem 1 gece kalıcam imza verip çıkıcam oğlum bensiz 2 gece durmaz

Yaa çok tatlı saçlı olacak yani maşallah evet bana da 3.5 dedi daktır kiloyu ama doğru ölçüm de olmayabilir farklı da çıkabiliyo. Nihayetinde üçün üstü diyorum ele avuca gelir diye şükrediyorum tabi, yeter ki sağlıkla gelsinler de dışarıda da toplarız. Az kıpırdamasa dürtmeye başlıyorum misafirlikteki anneler gibi bi rahat vermiyorum kıza

Ben sezaryen oldum ama bende bebekte iyiyiz diye 1 gün yatırdılar.buna rağmen 2 gecelik 1 pijama kullandım.damar yolum kanadı falan ..
Çocuğa 2 takım yetti ama ben ne olur ne olmaz diye 5 takım koymuştum.Dediğin gibi aklında olacağına çantanda olsun.
battaniye iyiki fazla koymuşum hem müslin hem penye 2 şer tane kirlendi.
Açıkçası ben deependle çok rahat edemedim yanıma iç çamaşırıyla gece boy orkid almıştım onu kullandım 2 depeendde sonra.
Asıl mesele hastane değil ev bence yanınızda kimse kalmayacaksada 4 5 günlük yemeğinizi sütlü tatlınızı şerbetlerinizi mutlaka yaptırın hiç vakit bulamayacaksınız heleki evde başka çocuğunuz varsa.

Benim de beklenen doğum tarih 10.10.2020, hiç umudum yoktu ama hala gelen giden yok herhalde benim kız gününü doldurup gelecek son 8 gün bakalım hayırlısı
Hayirlisi olsun canim benim bidik da kiz belkin1 hafta erken gelir diye ayin 10 unda yine de bekliyorumSaglikla gelsin guzel kizlarimiz, saglikli dogumlar canim..

Anladım şuan için bende idare ediyorum hatta kremde var kullanmasamda doğumda daha kötü hale gelmez umarım

Valla asıl korkum doğum sonrası. Bir önceki doğumdan sonra dikişleri falan unutup onun derdine düşmüştüm. Bi süre sonra geçti tabi. Ama bunda şimdiden böyleyse doğum sonrası daha kötü olmak korkutuyor beni.

Masallah canim sezaryan olduktan sonra bırak büyüsun niye oyle dedin ki 1 haftan var seninde hadi bakalim şafak saymaya başla benimkisi halen belirsiz

İyi akşamlar arkadaşlar ben pazartesi doğum yaptım bugün 5.günümüzdü o gün bugündür giremiyorum hastaneden 3. Gün çıktık sonra eve alışma süreci derken yeni girebildim.Herhangi bir sıkıntımız yok şükür sünnetimizi de yaptırmıştık pipisi iyileşti bile göbek bağından önce.Sarılık normal seviyede 10 dedi sınır sanırım 15 miş.Kilomuzda doktorun birebir dediği gibi gibi çıktı 3.250 doğdu hastaneden çıkarken 2970 düştü ödemler geçtiği için.Bugün ilk kontrolümüz vardı 2günde 80 gram almış 3050 olmuş.Sormak istedikleriniz var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Tebrik ederim gözünüz aydın sağlıcakla büyütün oğluşunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…