Evet canım antikor testi. Normal doğumda yapılmıyormuş, sezaryen olduğu için yapılıyormuş.inşallah hepimizin ki tutar
Testte.iyiymiş ücretsiz olması benimki 300 küsur dedi doktorum cuma.ögrenicem tam ne kadar.oldugunu..benimde.ayni olcak kanda bakılcakmış antikor testi bu sanırim
Canım bende bunu merak ediyorum. Pazartesi randevum var öğrenicem de, aklıma takıldı. Şimdi normalde sezaryen 2 gün benim hastanede. Ama virüsten dolayı sezaryen olanlar 1 günde çıkıyormuş diye duydum. Bizim 10 Ekim cumartesiye geliyor zaten. Pazar günü hastaneden çıkışımızı yapmazlar sanırım. Pazartesiye çıkarız herhalde biz. Bende her ihtimale karşı fazla fazla koydum, hem bebeğe hem kendime.2 gece kalıcaz sanırım sezaryen benim çünkü.ben 2 gün için anca o kadar koydum valla yeter diye düşündüm..sana hayli hayli yeter bence
Sarı kantaron yağı çok iyi geliyormuş canım. Hem zararsız hemde iyi sonuç veriyormuş. İnternette karışımlar var ama hamilelikte sarı kantaron yağıyla ya zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağını karıştırıp sürebilirsin. Hatta pamuğa döküp, gece yatarken koyabilirmişsin o bölgeye.Kızlar hemoroid ile ilgili doktoruna danışan oldumu acaba? BenI iyice zorlamaya başladı klozete falan oturduğumda doğumda ne hale gelicek allah bilirİyice Pertim çıktı şu doğumlarda
Sinirlenmesinin sebebi sütün az gelmesi değil tatlım gazdır.sıkınca geliyosa yeter daha midesi minicik.
Önce her iki göğsünüde emebildiği kadar emzir sonra 30cc mama ver daha sonra her iki göğsünüde sağ sakın gelmiyo diye pes etme her gün biraz daha artacak.eğer mamayı çok verirsen doyduğu için emmek istemez emmezse sütün olmaz kısır döngü malesef ama sarılık sınırda olduğu için mama mutlaka vermen lazım bezini takip et 4 yada 5 kez çişli bez alabiliyosan doyuyordur.bol bol sağ ama emzirdikten sonra bide demesi kolay biliyorum ama uyursan dinlenirsen sütün artar ev işleriyle yorma kendini sakın.
cok tekrarlamış gibi olcak aynı şeyi ama emin ol canım cok kilolu olması sezaryende de dezavantaj aslında..Bide benim 2. sezaryen ya o yüzden öyle dedim..Seninde sanki bir günde sancın gelcek normal doğurcakmışsın gibi hissediyorum ben :))Masallah canim sezaryan olduktan sonra bırak büyüsun niye oyle dedin ki 1 haftan var seninde hadi bakalim şafak saymaya başla benimkisi halen belirsiz
Sanırim öyle bir uygulama var şuan bütün hastanelerde ama.bugün doktorum tekrar söyledi 2 gün diye benim hastane için bilemiyorum artık cuma.günü hastaneden ayrıntılı ögrenirim bendeEvet canım antikor testi. Normal doğumda yapılmıyormuş, sezaryen olduğu için yapılıyormuş.
Canım bende bunu merak ediyorum. Pazartesi randevum var öğrenicem de, aklıma takıldı. Şimdi normalde sezaryen 2 gün benim hastanede. Ama virüsten dolayı sezaryen olanlar 1 günde çıkıyormuş diye duydum. Bizim 10 Ekim cumartesiye geliyor zaten. Pazar günü hastaneden çıkışımızı yapmazlar sanırım. Pazartesiye çıkarız herhalde biz. Bende her ihtimale karşı fazla fazla koydum, hem bebeğe hem kendime.
Sarı kantaron yağı çok iyi geliyormuş canım. Hem zararsız hemde iyi sonuç veriyormuş. İnternette karışımlar var ama hamilelikte sarı kantaron yağıyla ya zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağını karıştırıp sürebilirsin. Hatta pamuğa döküp, gece yatarken koyabilirmişsin o bölgeye.
Açikliktan ziyade kanala girdigi icin dogum erken olir gibi geldi bana.dr evde cok sanco cekme cabuk dogar gibi dedi. Ama alt kismim aciyo oturup kalktikca cok beklemz benim bebis muhtemelenCanim ilk gebeligimde 36 nci haftamda bi cm aciklik vardi 10 gun sonra dogumum olmustu :)
Oo maşallah sana süpersin valla darısı başımıza diycem ama ilkinde böylesi güzeli olmadıki benim ikincide denk gelsinHepinize iyi geceler
Kusuruma bakmayın gündüz yazmaya hiç fırsat bulamadım. Ben de bebisle birlikte uyudum uyudum uyandım
Sabah 09.01 de dünyaya geldi minnosum. 2795 Gr doğdu. İkimiz de iyiyiz çok şükür. İlk uyanırken biraz ağrım vardı, o an ilaç verdik birazdan geçer dediler, çok şükür sonra ağrı vs hissetmedim. Süt geldi ama çok az bizim prensesi doyurmaya yetmedi mama takviyesi yaptılar. Hastanede ilgi alaka hizmet çok güzel, hiç zorlanmadık. Bebek hemşiresi, hemşire, hasta bakıcı sürekli yanimizda. Odaya lohusa serbetim de geldi mamayı hastaneden veriyorlar, bez , gogus pedi vs getirmeme hiç gerek yokmuş, buradan kullaniyorlar. Su ana kadar herşey gayet güzel pozitif bir doğum tecrübesi diyebilirim her yönüyle. Akşam saatlerinde kafeteryaya inip duble sade türk kahvesi keyfi bile yaptım daha ne olsun. Rabbim hepinizi guzelliklerle kavuştursun inşallah
Maşallah diyelim nazar değmesinHepinize iyi geceler
Kusuruma bakmayın gündüz yazmaya hiç fırsat bulamadım. Ben de bebisle birlikte uyudum uyudum uyandım
Sabah 09.01 de dünyaya geldi minnosum. 2795 Gr doğdu. İkimiz de iyiyiz çok şükür. İlk uyanırken biraz ağrım vardı, o an ilaç verdik birazdan geçer dediler, çok şükür sonra ağrı vs hissetmedim. Süt geldi ama çok az bizim prensesi doyurmaya yetmedi mama takviyesi yaptılar. Hastanede ilgi alaka hizmet çok güzel, hiç zorlanmadık. Bebek hemşiresi, hemşire, hasta bakıcı sürekli yanimizda. Odaya lohusa serbetim de geldi mamayı hastaneden veriyorlar, bez , gogus pedi vs getirmeme hiç gerek yokmuş, buradan kullaniyorlar. Su ana kadar herşey gayet güzel pozitif bir doğum tecrübesi diyebilirim her yönüyle. Akşam saatlerinde kafeteryaya inip duble sade türk kahvesi keyfi bile yaptım daha ne olsun. Rabbim hepinizi guzelliklerle kavuştursun inşallah
Canım ben sezeryan oldum 3 gün kaldım, sabit bir durum yok 2 günde çıkılır diye. Benim hastanemde 2 günden aşağı bırakmadılar kimseyi, güzel doğum hikayeleriniz olsunEvet canım antikor testi. Normal doğumda yapılmıyormuş, sezaryen olduğu için yapılıyormuş.
Canım bende bunu merak ediyorum. Pazartesi randevum var öğrenicem de, aklıma takıldı. Şimdi normalde sezaryen 2 gün benim hastanede. Ama virüsten dolayı sezaryen olanlar 1 günde çıkıyormuş diye duydum. Bizim 10 Ekim cumartesiye geliyor zaten. Pazar günü hastaneden çıkışımızı yapmazlar sanırım. Pazartesiye çıkarız herhalde biz. Bende her ihtimale karşı fazla fazla koydum, hem bebeğe hem kendime.
Sarı kantaron yağı çok iyi geliyormuş canım. Hem zararsız hemde iyi sonuç veriyormuş. İnternette karışımlar var ama hamilelikte sarı kantaron yağıyla ya zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağını karıştırıp sürebilirsin. Hatta pamuğa döküp, gece yatarken koyabilirmişsin o bölgeye.
Bu gidisle oyle olacak galibaaysira
En heyecanlımız sendin birde en son doğuranımız sen olmayasın
Canim suan mide yanmasindan bende uyuyamiyorum agzima mide asiti geliyor bebislerde son haftalarda sanirim boyle oluyor banada bu hafta cok kilo almamis dedi normalde 2 hafta onden gidiyordu haftasina dönmüş nerdeyse canını sıkma saglikli olsunda artikYine uykusuz geceler...
bu gece aşırı mide yanması çekiyorum
Bugün kontrolüm vardı
2800 olmuş 2 hafta önden giden bebişim
Neden böyle oldu anlamadım
Karnım çok gerginmiş dedi nst hemşiresi
bebiş büyüyemiyor mu artık acaba
İlk defa nst ye girdim
4 yastıkla visco yatakta zor yatan bana diyorlar ki bu taş gibi sedyede yat
Dedim ben nasıl yatayım burda
Bebişim hareket etmiyomuş
Dedim Nası etsin ben rahatsızım o da rahatsız
Neyse ki bir iki oynadı da tekrarlamadılar
bu arada tarihimizi de aldık 15 ekim
Şoktayım nedense
şoktan hiçbişey soramadım da dr a
Masallah canim hayirli olsun bebisin hayirli evlat etsin insallahİyi akşamlar arkadaşlar ben pazartesi doğum yaptım bugün 5.günümüzdü o gün bugündür giremiyorum hastaneden 3. Gün çıktık sonra eve alışma süreci derken yeni girebildim.Herhangi bir sıkıntımız yok şükür sünnetimizi de yaptırmıştık pipisi iyileşti bile göbek bağından önce.Sarılık normal seviyede 10 dedi sınır sanırım 15 miş.Kilomuzda doktorun birebir dediği gibi gibi çıktı 3.250 doğdu hastaneden çıkarken 2970 düştü ödemler geçtiği için.Bugün ilk kontrolümüz vardı 2günde 80 gram almış 3050 olmuş.Sormak istedikleriniz var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hayırlısı insallah canim bekliyorum bakalim daha temizlik yaptircam haftasonu isler bitsin istedigi zaman gelsin minnosum insallah kilolu olunca sezaryanda sıkıntı oldugunu bilmiyordumcok tekrarlamış gibi olcak aynı şeyi ama emin ol canım cok kilolu olması sezaryende de dezavantaj aslında..Bide benim 2. sezaryen ya o yüzden öyle dedim..Seninde sanki bir günde sancın gelcek normal doğurcakmışsın gibi hissediyorum ben :))
Masallah canim hayirli olsun bebisin cok şükür kavustun ya hicbirseyin onemi yok ne guzel dogumunda sonrasida gayet guzel gecmis keyfini cikar canim bizede dua et insallahHepinize iyi geceler
Evet evet hissediyorum. Çok yoğunlaştığı da oluyor. Ama kasılma dışında başka hiç bir belirti yok. Acaba açılma başlamış mıdır tekrar gidip kontrol ettirsem mi?sen sancıları hissediyor musun
Şuan kasılmaların düzenli mi sıklığı nasıl
Karnınız kasılırken belden regl ağrısı gibi oluyor mu doktorum bana 10dk ya düşerse haber ver baya agrim oluyor ama bir saatte iki kere bazen bir saat hiç olmuyor sanırım sıklığı önemliDüzenli çok daha sık olduğu da oluyor ama katlanamayacağım şekilde bi ağrım yok. Bu şekilde beklemeli miyim, kasılmaları bariz hissediyorum.
Canım kasılmalarının sıklığını dk tutarak ölçebiliyor musun. Çok sıklaştı mı nasılDüzenli çok daha sık olduğu da oluyor ama katlanamayacağım şekilde bi ağrım yok. Bu şekilde beklemeli miyim, kasılmaları bariz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?