Maşallah size allah anali babali buyutsunHepinize iyi geceler
Kusuruma bakmayın gündüz yazmaya hiç fırsat bulamadım. Ben de bebisle birlikte uyudum uyudum uyandım
Sabah 09.01 de dünyaya geldi minnosum. 2795 Gr doğdu. İkimiz de iyiyiz çok şükür. İlk uyanırken biraz ağrım vardı, o an ilaç verdik birazdan geçer dediler, çok şükür sonra ağrı vs hissetmedim. Süt geldi ama çok az bizim prensesi doyurmaya yetmedi mama takviyesi yaptılar. Hastanede ilgi alaka hizmet çok güzel, hiç zorlanmadık. Bebek hemşiresi, hemşire, hasta bakıcı sürekli yanimizda. Odaya lohusa serbetim de geldi mamayı hastaneden veriyorlar, bez , gogus pedi vs getirmeme hiç gerek yokmuş, buradan kullaniyorlar. Su ana kadar herşey gayet güzel pozitif bir doğum tecrübesi diyebilirim her yönüyle. Akşam saatlerinde kafeteryaya inip duble sade türk kahvesi keyfi bile yaptım daha ne olsun. Rabbim hepinizi guzelliklerle kavuştursun inşallah
Tebrik ederim canım Allah hayırlı evlat etsin minnoşunuHepinize iyi geceler
Kusuruma bakmayın gündüz yazmaya hiç fırsat bulamadım. Ben de bebisle birlikte uyudum uyudum uyandım
Sabah 09.01 de dünyaya geldi minnosum. 2795 Gr doğdu. İkimiz de iyiyiz çok şükür. İlk uyanırken biraz ağrım vardı, o an ilaç verdik birazdan geçer dediler, çok şükür sonra ağrı vs hissetmedim. Süt geldi ama çok az bizim prensesi doyurmaya yetmedi mama takviyesi yaptılar. Hastanede ilgi alaka hizmet çok güzel, hiç zorlanmadık. Bebek hemşiresi, hemşire, hasta bakıcı sürekli yanimizda. Odaya lohusa serbetim de geldi mamayı hastaneden veriyorlar, bez , gogus pedi vs getirmeme hiç gerek yokmuş, buradan kullaniyorlar. Su ana kadar herşey gayet güzel pozitif bir doğum tecrübesi diyebilirim her yönüyle. Akşam saatlerinde kafeteryaya inip duble sade türk kahvesi keyfi bile yaptım daha ne olsun. Rabbim hepinizi guzelliklerle kavuştursun inşallah
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla sevgi ile büyütün inşallahHepinize iyi geceler
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahİyi akşamlar arkadaşlar ben pazartesi doğum yaptım bugün 5.günümüzdü o gün bugündür giremiyorum hastaneden 3. Gün çıktık sonra eve alışma süreci derken yeni girebildim.Herhangi bir sıkıntımız yok şükür sünnetimizi de yaptırmıştık pipisi iyileşti bile göbek bağından önce.Sarılık normal seviyede 10 dedi sınır sanırım 15 miş.Kilomuzda doktorun birebir dediği gibi gibi çıktı 3.250 doğdu hastaneden çıkarken 2970 düştü ödemler geçtiği için.Bugün ilk kontrolümüz vardı 2günde 80 gram almış 3050 olmuş.Sormak istedikleriniz var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Aylarca beklediğimiz günü alınca şok oluyoruz ne kadar ilginç dimiYine uykusuz geceler...
bu gece aşırı mide yanması çekiyorum
Bugün kontrolüm vardı
2800 olmuş 2 hafta önden giden bebişim
Neden böyle oldu anlamadım
Karnım çok gerginmiş dedi nst hemşiresi
bebiş büyüyemiyor mu artık acaba
İlk defa nst ye girdim
4 yastıkla visco yatakta zor yatan bana diyorlar ki bu taş gibi sedyede yat
Dedim ben nasıl yatayım burda
Bebişim hareket etmiyomuş
Dedim Nası etsin ben rahatsızım o da rahatsız
Neyse ki bir iki oynadı da tekrarlamadılar
bu arada tarihimizi de aldık 15 ekim
Şoktayım nedense
şoktan hiçbişey soramadım da dr a
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün inşallahİyi akşamlar arkadaşlar ben pazartesi doğum yaptım bugün 5.günümüzdü o gün bugündür giremiyorum hastaneden 3. Gün çıktık sonra eve alışma süreci derken yeni girebildim.Herhangi bir sıkıntımız yok şükür sünnetimizi de yaptırmıştık pipisi iyileşti bile göbek bağından önce.Sarılık normal seviyede 10 dedi sınır sanırım 15 miş.Kilomuzda doktorun birebir dediği gibi gibi çıktı 3.250 doğdu hastaneden çıkarken 2970 düştü ödemler geçtiği için.Bugün ilk kontrolümüz vardı 2günde 80 gram almış 3050 olmuş.Sormak istedikleriniz var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Canim gözü aydın sağ salim kavuştun ya mis kokulu prensese gerisi de böyle güzel gelir insallah ne güzel herşey yolunda gitmiş darısı bizlereHepinize iyi geceler
Hem uyuyamadın hemde iş mi yaptın maşallah sanaUyuyamayanlarda bugün:) 3 buçuktan beri uyumaya çalıştım olmadı kalktım birsürü iş hallettim bugün kontrol var çatı muayenesi heyecandan da olsa gerek uyku tutmadı günaydın herkese
Yazipnuyumusum bir saatcik:) ay o tuvalet nasıl bir sıkıştırma insanı en derin uykudan uyandırıyorHem uyuyamadın hemde iş mi yaptın maşallah sana
Bende 3 buçukta yattım 6 da uyandım tuvalete zor yetiştim
7 seneden fazla oldu bugünleri bekleyeliAylarca beklediğimiz günü alınca şok oluyoruz ne kadar ilginç dimihayırlı olsun bizden bir gün sonra gelecek senin bebiş
Benimde tarih belli olunca tüm gün aklımdan çıkmadı şimdi de günler su gibi geçiyor
O nst yi bizde hiç sevemedik gitti
Çünkü midenin üzerinde minnoş bir toto var inanmazsınGünaydın kızlar..benimde gece yine ağzima birden apacı su geldi ona uyandım geçen günkü gibi ölüyorum sandım yaaa..o neydi öyle zehiri zıkkım..halbuki yatmadan evvel hiçbirşeyde yememiştim niye oldu yine anlamadim
Gözün aydın canım. Ne kadar pozitif bir doğum hikayen olmuş maşallah.Hepinize iyi geceler
Teşekkür ederim canım inşallah.Canım ben sezeryan oldum 3 gün kaldım, sabit bir durum yok 2 günde çıkılır diye. Benim hastanemde 2 günden aşağı bırakmadılar kimseyi, güzel doğum hikayeleriniz olsun
Canm cok kotu bisey degil ama iyide degil cok zayif oluyor. Bende sennle ayni durumdayim 10 gun geriden geliyor kilosu. Gecen hafta 2400 anca gorduk o da daha sık beslenmeye basladim hemen farketti. Sende yedigine ictigine dikkt et. Sagliklari yerinde dogsalar allahin izniyle bi skintida olmaz yinede insanin cani skliyor anliyorum. Sen beslenmene dikkt etMerhaba kızlar nasılsınız? Ben dün doktor muayenesine gittim bebek ufak kalmış 2.500 2 hafta geride dedi clexan iğne ve kan sulandırıcı ilaç yazdı 1 hafta süre verdi kilo alması zayıflarsa yine bebeği içeride tutmanın bi manası yok dedi moralim çok bozuldu ben normal doğum için hazırlamıştım kendimi (((( 32 haftasında 1.800dü 36 haftada 2.500 olması iyi değilmi ki tamam süper de değil ama çok mu kötü((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?