2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah size allah anali babali buyutsuncok güzel bir duygu anne olmak

Tebrik ederim canım Allah hayırlı evlat etsin minnoşunu maşAllah size çok sevindim doğumun güzel geçmesine

Maşallah hayırlı olsun sağlıkla sevgi ile büyütün inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah

Aylarca beklediğimiz günü alınca şok oluyoruz ne kadar ilginç dimi hayırlı olsun bizden bir gün sonra gelecek senin bebiş

Benimde tarih belli olunca tüm gün aklımdan çıkmadı şimdi de günler su gibi geçiyor
O nst yi bizde hiç sevemedik gitti

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün inşallah

Canim gözü aydın sağ salim kavuştun ya mis kokulu prensese gerisi de böyle güzel gelir insallah ne güzel herşey yolunda gitmiş darısı bizlere

Uyuyamayanlarda bugün:) 3 buçuktan beri uyumaya çalıştım olmadı kalktım birsürü iş hallettim bugün kontrol var çatı muayenesi heyecandan da olsa gerek uyku tutmadı günaydın herkese
Hem uyuyamadın hemde iş mi yaptın maşallah sana
Bende 3 buçukta yattım 6 da uyandım tuvalete zor yetiştim

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben dün doktor muayenesine gittim bebek ufak kalmış 2.500 2 hafta geride dedi clexan iğne ve kan sulandırıcı ilaç yazdı 1 hafta süre verdi kilo alması zayıflarsa yine bebeği içeride tutmanın bi manası yok dedi moralim çok bozuldu ben normal doğum için hazırlamıştım kendimi (((( 32 haftasında 1.800dü 36 haftada 2.500 olması iyi değilmi ki tamam süper de değil ama çok mu kötü((((

7 seneden fazla oldu bugünleri bekleyeli
Bazı geceler uyumadan önce bebeğimi ilk kucağıma aldığım anı hayal ederdim daha ortada hamilelik falan yokken hem de. O kadar ütopik geliyordu ki o zaman belki hiç yaşayamayacaktım bile o duyguyu.
Şimdi bir tarihi var hayalimin
Bin şükür Rabb ime
Sanırım tam olarak ne hissettiğimi o anda anlayacağım

Çünkü midenin üzerinde minnoş bir toto var inanmazsın

[QUOTE="RSHN, post: 65380867, member: 964671"
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben dün doktor muayenesine gittim bebek ufak kalmış 2.500 2 hafta geride dedi clexan iğne ve kan sulandırıcı ilaç yazdı 1 hafta süre verdi kilo alması zayıflarsa yine bebeği içeride tutmanın bi manası yok dedi moralim çok bozuldu ben normal doğum için hazırlamıştım kendimi (((( 32 haftasında 1.800dü 36 haftada 2.500 olması iyi değilmi ki tamam süper de değil ama çok mu kötü((((
[/QUOTE]
Canim vardır doktorunun bir bildigi ama ultrason her zaman dogru çıkmıyor sen ilaclarini kullan yemene dikkat et 1 haftada belki duzelir cok kötü degil tabiki daha zamanida var bide her bebek ayni degilki belki senin ki minyon bebek olacak benimki 2 hafta önde gidiyordu suan gününü yakalamış az kilo almis doktorum olabilir normal dedi ama

Gözün aydın canım. Ne kadar pozitif bir doğum hikayen olmuş maşallah. İnşallah bizlerin de öyle olur.

Canım ben sezeryan oldum 3 gün kaldım, sabit bir durum yok 2 günde çıkılır diye. Benim hastanemde 2 günden aşağı bırakmadılar kimseyi, güzel doğum hikayeleriniz olsun
Teşekkür ederim canım inşallah. Normalde hep 2 gün olur ya herhangi bir durum olmazsa. Şimdi virüs var diye hep 1 gün yatış yapıyolar gördüğüm. Bizim de cumartesi sezaryen, çıkış pazara geliyor diye çıkarmazlar diye düşündüm canım. Herkesin farklı oluyor tabi. Bakalım o gün gelsin de hayırlısıyla artık.

RSHN kan sulandırıcı niye verdiki? direnç mi varmış damarlarda? sen şimdi güzel beslenip soluna yat sürekli. muz kaşar ve ceviz ye bol bol. ama kilosu bence takılacak kadar kötü değil. için rahat olsun doğsa bile dışarda daha çabuk toparlar

Canm cok kotu bisey degil ama iyide degil cok zayif oluyor. Bende sennle ayni durumdayim 10 gun geriden geliyor kilosu. Gecen hafta 2400 anca gorduk o da daha sık beslenmeye basladim hemen farketti. Sende yedigine ictigine dikkt et. Sagliklari yerinde dogsalar allahin izniyle bi skintida olmaz yinede insanin cani skliyor anliyorum. Sen beslenmene dikkt et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…