2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sağol canım. Ben hiç olumsuzluk getirmedim aklıma, çok şükür herşey de rast gitti. İyi düşün iyi olsun, aklına aksilik getirme

Maşallah diyelim nazar değmesin gözün aydın canım sağlıcakla büyüt kuzunu
Sağol canım, darısı başınıza inşallah, sağlıkla

Masallah canim hayirli olsun bebisin cok şükür kavustun ya hicbirseyin onemi yok ne guzel dogumunda sonrasida gayet guzel gecmis keyfini cikar canim bizede dua et insallah
Dualarım hepinize birlikte, hayırla sağlıkla kavuşun inşallah en güzel şekilde

Maşallah size allah anali babali buyutsuncok güzel bir duygu anne olmak
Amin canım, değişik ve garip duygular içindeyiz. Bakıp bakıp bu bizim mi diyoruz

Tebrik ederim canım Allah hayırlı evlat etsin minnoşunu maşAllah size çok sevindim doğumun güzel geçmesine
Amin canım

Maşallah hayırlı olsun sağlıkla sevgi ile büyütün inşallah
İnşallah

Canim gözü aydın sağ salim kavuştun ya mis kokulu prensese gerisi de böyle güzel gelir insallah ne güzel herşey yolunda gitmiş darısı bizlere
En güzel şekilde kavuşmanız dileğiyle canım..

taydin canım gözünaydın sağ salim kavuştunuz. çok çok geçmiş olsun çıkışınız ne zaman Allah bize de nasip etsin böyle güzel doğumlar
Yarın öğlen çıkacağız insallah. Cuma sabah 7 de geldik hastaneye, pazar öğlen çıkacağız. Darısı en güzel şekilde başınıza inşallah

Çok şükür sağ salim kavuştuk, darısı bekleyenlerin başına

Merhaba arkadaslar yakin cevresinde covid pozitif çıkanlar var mi?Cok tedirginim dogumuma cok az kaldi ve abim yengem pozitif annemin akibeto belirsiz ve bende kaliyor suan 1 hafta once teması oldu, cok korkuyorum ne yapmamiz lazim
Test yapıldı mı annene yapılmasıyla ozel hastaneler yapıyor, gidip yaptırın bir an önce ve emin olun bence.

Değmez mi... Onca dua, sabır, zahmet.. şükür bugünleri gösteren Rabbime. Her nerede bekleyen isteyen varsa tez zamanda nasip olsun inşallah.

Taze annemiz de uyanıkmış

Herkes mışıl mışıl uyuyor bu akşam anlaşılan..uyuyun uyuyun bidaha böyle uyuyamıycaksınız
Bırak uyusunlar, ben de dün bütün gün uyudum bebek uyurken narkoz etkisiyle. Bugün ancak o uyuduğu zaman kısa kısa uyudum. Akşamüstü uyandiramadik beslenme saati geldiğinde. Emmedi uyumaktan saat geçince de mamaya gitti. Sonra gelince de 3-4 saat beklemedi 1-2 saatte uyandı. Sagabildigim sütü verdim, emdiği kadar emdi gerisini de hemşire mamayla halletti. inşallah 1-2 güne süt istediği miktara gelir de mamaya ihtiyacımız kalmaz. Sarı kafa beyaz tenli bir kizce ama doymayip ağlayınca tüm vücudu kan kırmızı oluyor çok şükür memeyle güzel bağ kurdu, emdikçe süt de artacak inşallah. Sonrası saatlerce meme keyfisi

Arkadaşlar perşembe doktora gittiğimde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini öğrendim hemen perinatoloji uzmanına yönlendirdiler. O da detaylı inceleme yaptı hafta içi bebeğin sezeryanla alınmasına karar verdi. Dua edin bana bebeğim sağlıcakla gelsin

Endişe etme benim de son iki ay neredeyse hep geriden gitti. Plasenta yaşlanması da vardı. Ama çok şükür 38+4 e kadar geldi. 2795 Gr doğdu, bugün de 170 Gr kaybetmiş 2600 Gr olmuştu. Ama gayet de sağlıklı maasallah. Sen de sağlıkla kavuşursun inşallah

Teşekkür ederim şuan 2300 gr doğuma kadar en azından 2500 olsun diye dua ediyorum

Süt olayı ilk günden hemen zaten hallolmuyo..dediğin gibi emzirdikce insallah işler rayına oturcak... sütün çoğalcak..o pamuk kızcenin suratina baktıkça gögüslerin sızlıycak..sonra işte o meşhur cümle gelicek arkadan...anayım ben anaaaaa Anayız biz hepsini hallederiz

Aksam yazmistim bende sumuksu bi akinti geldi nisanmi diye sonra dustayken sanki idrarimi tutamadim gibi oldu 2 kere suyum geldi sanip hastahaneye gittik ebe bakti 2,5cm acilma dedi ama benim minik pek hareketsizdi karnini doyur 1 saat sonra tekrar nts dedi neyse gittik yemwk yedim nts girdim baya hareket etti ebe tekrar alttan bakti 3-3,5cm olmus dedi uatis dediler ama sancim yok. İmza verdim kendi istegimle cikiuorum diye sabah gelirim dedim. Ama ne suyum gelmis nede nişanım(o akıntı nisan değildir demisti ebe) sabah gitmeli miyim sizce hala agrim sancım yok tecrübeli anneler yardimm

Bence git canim acilma içinde bol bol hareket et inşalllah kolay bir dogum hikayen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…