- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Ne uyuması gece yeni başlıyorHerkes mışıl mışıl uyuyor bu akşam anlaşılan..uyuyun uyuyun bidaha böyle uyuyamıycaksınız
Sağol canım. Ben hiç olumsuzluk getirmedim aklıma, çok şükür herşey de rast gitti. İyi düşün iyi olsun, aklına aksilik getirmeOo maşallah sana süpersin valla darısı başımıza diycem ama ilkinde böylesi güzeli olmadıki benim ikincide denk gelsinGözünüz aydın olsun canım hayırlı olsun tekrar cok sevindim herseyin yolunda olmasına
Sağol canım, darısı başınıza inşallah, sağlıklaMaşallah diyelim nazar değmesingözün aydın canım sağlıcakla büyüt kuzunu
Dualarım hepinize birlikte, hayırla sağlıkla kavuşun inşallah en güzel şekildeMasallah canim hayirli olsun bebisin cok şükür kavustun ya hicbirseyin onemi yok ne guzel dogumunda sonrasida gayet guzel gecmis keyfini cikar canim bizede dua et insallah
Amin canım, değişik ve garip duygular içindeyiz. Bakıp bakıp bu bizim mi diyoruzMaşallah size allah anali babali buyutsuncok güzel bir duygu anne olmak
Amin canımTebrik ederim canım Allah hayırlı evlat etsin minnoşunumaşAllah size çok sevindim doğumun güzel geçmesine
İnşallahMaşallah hayırlı olsun sağlıkla sevgi ile büyütün inşallah
En güzel şekilde kavuşmanız dileğiyle canım..Canim gözü aydın sağ salim kavuştun ya mis kokulu prensese gerisi de böyle güzel gelir insallah ne güzel herşey yolunda gitmiş darısı bizlere
Yarın öğlen çıkacağız insallah. Cuma sabah 7 de geldik hastaneye, pazar öğlen çıkacağız. Darısı en güzel şekilde başınıza inşallahtaydin canım gözünaydın sağ salim kavuştunuz. çok çok geçmiş olsun çıkışınız ne zaman Allah bize de nasip etsin böyle güzel doğumlar
Çok şükür sağ salim kavuştuk, darısı bekleyenlerin başınataydin hadi gözün aydın beklenen zamanlar çok şükür geldi. Bebişin ve senin İyi olmana çok sevindim. Ne güzel bir doğum hikayesi inşallah foruma böyle girdikçe diğer arkadaşlarımızın da güzel haberlerini alırız
@rnp06 geçecek inşallah bak toparlamaya başlamış bile, inşallah kötüyü düşünmeden sağlıkla bütün bu süreçlerin geride anı olarak kalacağı günler çabucak gelir.
Test yapıldı mı annene yapılmasıyla ozel hastaneler yapıyor, gidip yaptırın bir an önce ve emin olun bence.Merhaba arkadaslar yakin cevresinde covid pozitif çıkanlar var mi?Cok tedirginim dogumuma cok az kaldi ve abim yengem pozitif annemin akibeto belirsiz ve bende kaliyor suan 1 hafta once teması oldu, cok korkuyorum ne yapmamiz lazim
Değmez mi... Onca dua, sabır, zahmet.. şükür bugünleri gösteren Rabbime. Her nerede bekleyen isteyen varsa tez zamanda nasip olsun inşallah.
Taze annemiz de uyanıkmışSağol canım. Ben hiç olumsuzluk getirmedim aklıma, çok şükür herşey de rast gitti. İyi düşün iyi olsun, aklına aksilik getirme
Sağol canım, darısı başınıza inşallah, sağlıkla
Dualarım hepinize birlikte, hayırla sağlıkla kavuşun inşallah en güzel şekilde
Amin canım, değişik ve garip duygular içindeyiz. Bakıp bakıp bu bizim mi diyoruz
Amin canım
İnşallah
En güzel şekilde kavuşmanız dileğiyle canım..
Yarın öğlen çıkacağız insallah. Cuma sabah 7 de geldik hastaneye, pazar öğlen çıkacağız. Darısı en güzel şekilde başınıza inşallah
Çok şükür sağ salim kavuştuk, darısı bekleyenlerin başına
Test yapıldı mı annene yapılmasıyla ozel hastaneler yapıyor, gidip yaptırın bir an önce ve emin olun bence.
Değmez mi... Onca dua, sabır, zahmet.. şükür bugünleri gösteren Rabbime. Her nerede bekleyen isteyen varsa tez zamanda nasip olsun inşallah.
Bırak uyusunlar, ben de dün bütün gün uyudum bebek uyurken narkoz etkisiyle. Bugün ancak o uyuduğu zaman kısa kısa uyudum. Akşamüstü uyandiramadik beslenme saati geldiğinde. Emmedi uyumaktan saat geçince de mamaya gitti. Sonra gelince de 3-4 saat beklemedi 1-2 saatte uyandı. Sagabildigim sütü verdim, emdiği kadar emdi gerisini de hemşire mamayla halletti. inşallah 1-2 güne süt istediği miktara gelir de mamaya ihtiyacımız kalmaz. Sarı kafa beyaz tenli bir kizce ama doymayip ağlayınca tüm vücudu kan kırmızı oluyorHerkes mışıl mışıl uyuyor bu akşam anlaşılan..uyuyun uyuyun bidaha böyle uyuyamıycaksınız
Endişe etme benim de son iki ay neredeyse hep geriden gitti. Plasenta yaşlanması da vardı. Ama çok şükür 38+4 e kadar geldi. 2795 Gr doğdu, bugün de 170 Gr kaybetmiş 2600 Gr olmuştu. Ama gayet de sağlıklı maasallah. Sen de sağlıkla kavuşursun inşallahArkadaşlar perşembe doktora gittiğimde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini öğrendim hemen perinatoloji uzmanına yönlendirdiler. O da detaylı inceleme yaptı hafta içi bebeğin sezeryanla alınmasına karar verdi. Dua edin bana bebeğim sağlıcakla gelsin
Teşekkür ederim şuan 2300 gr doğuma kadar en azından 2500 olsun diye dua ediyorumEndişe etme benim de son iki ay neredeyse hep geriden gitti. Plasenta yaşlanması da vardı. Ama çok şükür 38+4 e kadar geldi. 2795 Gr doğdu, bugün de 170 Gr kaybetmiş 2600 Gr olmuştu. Ama gayet de sağlıklı maasallah. Sen de sağlıkla kavuşursun inşallah
Süt olayı ilk günden hemen zaten hallolmuyo..dediğin gibi emzirdikce insallah işler rayına oturcak... sütün çoğalcak..o pamuk kızcenin suratina baktıkça gögüslerin sızlıycak..sonra işte o meşhur cümle gelicek arkadan...anayım ben anaaaaaBırak uyusunlar, ben de dün bütün gün uyudum bebek uyurken narkoz etkisiyle. Bugün ancak o uyuduğu zaman kısa kısa uyudum. Akşamüstü uyandiramadik beslenme saati geldiğinde. Emmedi uyumaktan saat geçince de mamaya gitti. Sonra gelince de 3-4 saat beklemedi 1-2 saatte uyandı. Sagabildigim sütü verdim, emdiği kadar emdi gerisini de hemşire mamayla halletti. inşallah 1-2 güne süt istediği miktara gelir de mamaya ihtiyacımız kalmaz. Sarı kafa beyaz tenli bir kizce ama doymayip ağlayınca tüm vücudu kan kırmızı oluyorçok şükür memeyle güzel bağ kurdu, emdikçe süt de artacak inşallah. Sonrası saatlerce meme keyfisi
Akıyoruz gecelere diyorsun yaniNe uyuması gece yeni başlıyor
Ben gecelere aktım bileAkıyoruz gecelere diyorsun yani
Ay inşallah başlamıyordur daha 10 gün vardı
Aaa ne olacak haber et bize. Bu arada şöyle video çekin siz de... Çok hoşuma gitti benimBen gecelere aktım bile
Saat 3 ten beri 10 dakikada bir sancı geliyor hastaneye geldik şuan nst deyim
Kaç haftalık ki kuzumAy inşallah başlamıyordur daha 10 gün vardı
acilma vs var mi canim ne durumdasınBen gecelere aktım bile
Saat 3 ten beri 10 dakikada bir sancı geliyor hastaneye geldik şuan nst deyim
36+0Kaç haftalık ki kuzum
Açılma yok nst de ufak ufak sancı çıktı ama hala 10 dakikada bir sancı geliyor benim adet sancılarım gibi.@Re
acilma vs var mi canim ne durumdasın
Canım ne yaptın nasıl oldun36+0
Açılma yok nst de ufak ufak sancı çıktı ama hala 10 dakikada bir sancı geliyor benim adet sancılarım gibi.
düzenli olması korkuttu beni..
İnşallah eve yollarlar..
Bence git canim acilma içinde bol bol hareket et inşalllah kolay bir dogum hikayen olurAksam yazmistim bende sumuksu bi akinti geldi nisanmi diye sonra dustayken sanki idrarimi tutamadim gibi oldu 2 kere suyum geldi sanip hastahaneye gittik ebe bakti 2,5cm acilma dedi ama benim minik pek hareketsizdi karnini doyur 1 saat sonra tekrar nts dedi neyse gittik yemwk yedim nts girdim baya hareket etti ebe tekrar alttan bakti 3-3,5cm olmus dedi uatis dediler ama sancim yok. İmza verdim kendi istegimle cikiuorum diye sabah gelirim dedim. Ama ne suyum gelmis nede nişanım(o akıntı nisan değildir demisti ebe) sabah gitmeli miyim sizce hala agrim sancım yok tecrübeli anneler yardimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?