2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
36+0

Açılma yok nst de ufak ufak sancı çıktı ama hala 10 dakikada bir sancı geliyor benim adet sancılarım gibi.
düzenli olması korkuttu beni..
İnşallah beni eve yollarlar..
Canim benimde oyle oldu sabaha kadar aha gitti dogruyom dedim halada bişey yok ortada kasilmalar ağrilar normal bence sen bide ikizsin bizim iki katimizi hissediyorsun rabbim yardimcin olsun inşallah gelmezler ama gelselerde üzülme annesi artik buyudu onlar

Sağlikla buyut bebişini canim nasilsin şimdi agrin falan var mi bide özel de mi yaptin devlette mi

Benim yengemde o şekil olmuştu ve maşallah çok az sancı ile kolay Doğum yaptı .bence yarın yani sabah ilk işiniz hastaneye gitmek olsun.zaten bebek gelse bile erken değil ve doktor bi baksın bence sonra Niye gitmedik demektense ben olsam giderim hem iciniz rahat eder

.

Canım gak deyince meme guk deyince meme vericen, sonra göğüslerini boşaltmayı unutma. Bide burnuna bak tıkalı mı diye bazen kndan emmiyomya hani. Alışıcak merak etme

Canım ne yaptın nasıl oldun
Canim Durumun Ne Simdi Sancıların Devam Ediyor Mu
yatışım yapıldı saat 9 da sezaryana alınacam
sancım çoğaldı doktor eve girmeni önermiyorum dedi eve gitmek için imza bile attım tekrar kağıdı yırttım
Şuan çok kötüyüm oğlumu öpmeden çıktım evden sabah beni göremeyince çok üzülecek çok korkuyorum bana dua edin kızlar

Korkma beybi ya bebişlerin bak 37ye kadar geldi maşallah. E kiloları da iyi. Oğlun da kardeşleri çabucak geleceği için heyecanlanacak. Erkek çocuk o annesini anlar kıyamaz ki annecine
Dualarımız seninle canım ağrısız sızısız çokoprenslerine sağlıkla, hayırla, mutlulukla kavuş inşallah

ah canımm sen niye bu kadar endişe ediyorsunki bence iyi bile dayandınız ikiz gebelik olarakhadi güzel haberlerini bekliyoruz.
ya bak oğlumu öpmedim dedin içim bir hoş oldu benimde. geride bıraktıklarımız olacak bu sefer

Daha 36. Hafta yeni bitti aniden olunca hazırlıksız yakalandım beklemiyordum yanımda eşimden başka kimse yok kimsesiz gibi hissettim kendimi gözyaşlarım kendiliğinden akıyor birde oğlum aklıma geliyor

Onu düşünüp düşünüp ağlıyorum elimde değil gözümden yaşlar Kendiliğinden akıyor
Zaten zor olacağını tahmin ediyordum ama dahada zormuş
Birde felaket sancım var bu sefer sancısız gidrcem ne güzel dedim yine çektim doğum sancısını

Daha 36. Hafta yeni bitti aniden olunca hazırlıksız yakalandım beklemiyordum yanımda eşimden başka kimse yok kimsesiz gibi hissettim kendimi gözyaşlarım kendiliğinden akıyor birde oğlum aklıma geliyor
Ani olduğu için heyecan yapıyosun ondan canım benim. E ne güzel işte 36 bitti. Daha ne olsun. Bebişlerin kilosu benimkiyle aynı. Maşallah herşey çok güzel ilerledi. Kocan yanında, hastanedesin, Allah bizimle merak etme. Kimsesizlik de ne demek. Hormonlar drama yaptırıyor sana. Duyan da kör kuyularda tek kalmış, dağ başında tek balına doğuruyo sanar.
Topla kız kendini evde 4 erkek 1 çiçek olacak bundan sonra. Dirayetli ol lazım olacak Bizim dualarımız da seninle hadi doğur da hemen bize yaz merak ederiz ha.

Canım hiç korkma yine çok iyi geldin bugünlere kaç arakdaşım ikizleri 33. Haftada geldiler maşallah sapasaglamlar oğluna da kavuşursun 5 kişilik bir aile olarak yaslı gittim şen döndüm dersin sonra

Ah canım bu halimle bile güldürdün beni çok teşekkür ederim biz kalabalık aileyiz böyle zamanlarda herkes yanımda olurdu hem korona hem ani furum olunca yadırgadım

hadi güzel haberler bekliyoruz bak az kaldı. genel mi olacaksın peki şimdi

Canım hiç korkma yine çok iyi geldin bugünlere kaç arakdaşım ikizleri 33. Haftada geldiler maşallah sapasaglamlar oğluna da kavuşursun 5 kişilik bir aile olarak yaslı gittim şen döndüm dersin sonra
hadi güzel haberler bekliyoruz bak az kaldı. genel mi olacaksın peki şimdi
teşekkür ederim canlar iyiki varsınız
Benim gibi bir sulu gözü susturdunuz rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Ah canım bu halimle bile güldürdün beni çok teşekkür ederim biz kalabalık aileyiz böyle zamanlarda herkes yanımda olurdu hem korona hem ani furum olunca yadırgadım
Aman boşver yaa biz de kalabalık aileyiz ama genelde herkes bilir ki kalabalık ailelerde de çoğu kuru kalabalık olur. Napıcan ya her kafadan bi ses. Şimdi yoklar ya sana kıymetli geliyo. Olsalar da şu şöyle dedi bu böyle dedi diye sinir olduğun şeyleri yazacaktın öyle düşün.
Mis gibi kocan var işte seçmece. Akraba gibi piyangodan çıkma da değil.
Foto çekin son son ağlamaklı çıkma. Çocuklar ilerde annem de amma üzülmüş biz geliyoruz diye demesin.

Ay tipimi görseniz hiç fotoluk değil saçlar taranmamış yataktan çıkıp geldim..

Ay tipimi görseniz hiç fotoluk değil saçlar taranmamış yataktan çıkıp geldim..
Kız mari. Claire kapak fotosu çekmicen. Az ıslat şöyle bi topla saçını. Gülerek poz verin. Öncesi sonrası yap kocanla. Drama yaparak geçirme şu güzelim anları. Eğlen gül. Bir daha gelmeyecek şu an. Video çek. Hislerini hatırlamak için çok kıymetli bu anları kaydetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…