2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Reengarenk kuzum sağ salim gir çık inşallah bebişlerine kavuşuncaksın erken değil üzülme hiç iyi olsunlar da. Ani olunca korkmuşsun sen belli ama kavuşucaksın artık Allah kurtarsın haberdar et bizi de

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah hiç korkma her şey yolunda gideceeek

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah hiç korkma her şey yolunda gideceeek

Canım sağlıkla kavuşcaksınız Allah ın izni ile iyi düşün lütfen dualarımız seninle

Canim kardeslerini görünce duyunca cok mutlu olacak öyle düşün rabbim sag salim evlatlarina kavusmayi nasip etsin insallah stres yapma iyikide gitmemisin eve riske atmaya değer mi hayirli haberlerini ver bize dualarimiz seninle canim

Ben gecelere aktım bile
Saat 3 ten beri 10 dakikada bir sancı geliyor hastaneye geldik şuan nst deyim
bacım senin gecelere akma anlayışın bumu yahu disco disco partizani yapacağdık sen yanlış anlamışin durumu sezeryanii değil o
Gözün aydın hadi iyi dayandın içimde kalmasin tahmin ediyordum senin 14 ü olmuycağıni..bebişler iyi kiloları iyi ikiz taşıyosun bacım borumu iyi idare ettin bu zamana tebrik ederim seni güzel iş çıkardın.. oğluşu öpemedim diye üzülme.muhteşem bi süprızle dönüceksin ona ..Allah yardımcım olsun inşallah kolaylıklar versin hayırlı haberlerini bekliyoruz muhakkak yaz

Kıyamam ya annelik hep önce geliyor her şeyden :)
Korkma canım. Arkadaşların dediği gibi güzel dayandı bebeler artık annemize kavuşalım dediler bak. Oğluna da büyük sürprizle döneceksin.
Hepiniz sağlıkla çıkın hastaneden

Teşekkür ederim şuan 2300 gr doğuma kadar en azından 2500 olsun diye dua ediyorum
Bence hiç dertlenme gelinimiz 40+2 de 2300 Gr normal doğum yaptı. Doğar doğmaz da yanına verdiler. Şimdi 1 aylık oldu yeğenim, kilosu da gayet yerine geldi.

Çok şükür hiç gelmiyor değil ya. Günden güne az da olsa artıyor. Yalnız obur çıktı bizim kız sabahtan 13-14 CC süt içti, sonra memeden emri olduğu kadar hala araninca mamaya yolladım 40 CC de orda almış Sutume kuvvet yoksa doyurmak zor olacak bu zilliyi

taydin canım gözünaydın sağlıkla sıhatle büyüt kızçeni inşallah
Sağol canım, hepimiz huzurla sağlıkla büyütelim inşallah

Kızlarr son haftalarda bebek hareketlerinde azalma sizde de oldu mu? Yani eskiden tekmeden durmayan bebek baya uslu sakin bi şeye dönüştü, ara ara küçük küçük ben burdayım diyor o kadar

Sağlikla buyut bebişini canim nasilsin şimdi agrin falan var mi bide özel de mi yaptin devlette mi
Özelde yaptım canım. Çok şükür kesilen yerin hareketimi kısıtlaması dışında herhangi bir ağrı sızı yaşamadım. Dün banyo da yaptım hem de yara açık vaziyette 40 gün sonra kontrol dedi doktorum.
Ayy hadi güzel haberlerle gel canım, ben geç gördüm, şimdiye girmissindir. 36 bitti diyorsun bı ikiz için çok iyi bence, kuzenim tek bebeği 35 te doğurdu suyu gelince. 9 gün kuvezde kaldi kavuştular sonra. Sen daha ilerdesin şu anda, hiç endişe etme herşey güzel olacak

Cnm iyi haberlerle gel. Erken diye dusunme sakin ,ciger gelistirocinde yapilmisti. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Maşallah canım Allah güle güle büyütmeyi de nasip etsin inşallah dinlen bol bol

Hadi gözün aydın ne güzel hepiniz iyisiniz Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sağlıkla doğum yap canım inşallah

Hadi gozun aydin canim,masallah minislere.
Sonra detaylari yazarsin ,kac kilo dogdular ,nasil gecti sezeryan ?

Kız daha vardı senin sezaryen ne ara doğum yaptın maşallah hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün paşalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…