2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canımm gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlarr son haftalarda bebek hareketlerinde azalma sizde de oldu mu? Yani eskiden tekmeden durmayan bebek baya uslu sakin bi şeye dönüştü, ara ara küçük küçük ben burdayım diyor o kadar
Benimkide oyle canim hareketleri baya azaldi yeri daraldi diyorum ben zaten ama takip et hareketlerini

Iyi masallah canim cok sevindim cok şükür

Reengarenk gözünaydın canım allah analıbabalı büyütsün iyisin demi?sürpriz doğum discolarda dolaşırken kaç kilo doğdular canım

Gözünüz aydın canım çok sevindim iyi olmanıza..hayırlı olsun inşallah saglikla buyusunler minnoslar..daha sonra.ayrintili yaz lütfen

Allah kolaylıklar versin yavrularını kucagına almayı nasip etsin cnm inş canı gönülden bende dua ediyorum

Kızlar bu dikiş ağrıları ne zamn geciyor günden güne azalır diye bekliyorum ama yok ya batıyor ya agrıyor ne oturabilşyorum ne kalkabiliyorum kendmi atasım var valla hamileyken daha iyiymişim ya
Islak bi bölge oldugu için en az 2-3haftada geciyor malesef,sonrasında agrı kalmıyor gerginlik hissi olusuyor dikişler dökülene kadar

Reengarenk ben dua için gec kaldım ama smdi gördüm cok sevindim sağlıklı olmanıza sennki lerde beklemedi bak

Islak bi bölge oldugu için en az 2-3haftada geciyor malesef,sonrasında agrı kalmıyor gerginlik hissi olusuyor dikişler dökülene kadar
Arada Bi kurutuyırum o bölgeyi ama bu seferde cızlıyor 2 3 hafta cokmus ya beni aşırı zorluyor bu durum hareket edemiyorum gercekten yardımsız daha emzirme işimde yok süt sagıyorum oturduğum yerde ama bu böle acırsa emzirme cok zor olabilir Bi çaresi yokmu dur ki

Ilık suyla temizlenebilir' doktorum cok cok batikon sürmek de iyileşmeyi geciktirir demişti.uzan olmazsa cok oturma,2-3hafta dedim ama acısı azalarak devam ediyor. Acil şifalar

Kızlar selambizim minnoş da yolda inşallah geliyor:) sabah 11 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı halen de devam ediyor ama henüz sancı yok takipteyim..dualarınıza talibim arkadaşlar

ay masallah canm insallah saglikla alirsin kucagina Bi avazda dogurursun insallah

Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyüsün kuzucuklar inşallah

Geçmiş olsun kaç dikiş atıldı ki

Kızlar selambizim minnoş da yolda inşallah geliyor:) sabah 11 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı halen de devam ediyor ama henüz sancı yok takipteyim..dualarınıza talibim arkadaşlar
Hadi sağlıkla al kucağına inşaallah

Merhaba arkadaslar yakin cevresinde covid pozitif çıkanlar var mi?Cok tedirginim dogumuma cok az kaldi ve abim yengem pozitif annemin akibeto belirsiz ve bende kaliyor suan 1 hafta once teması oldu, cok korkuyorum ne yapmamiz lazim
Geçmiş olsun. Covid'de maruziyet miktarı önemli. Her temas hastalık yapmıyor. Olsaydı bir haftada belirti verirdi diye düşünüyorum. Şimdiden sonra yapabileceğin bir şey yok zaten. Canını sıkma.

Bazı doktorlar balık yağını artık almayın diyorlar ona aklım takıldı aslında. Ben de soracağım bir sonraki kontrolümde
Kan sulandırıcı özelliği olduğu için 35-36. hafta gibi benim doktorum da bıraktırdı. En iyisini doktorun bilecektir. Pek çok konuda yaklaşım farkları var. Bunda da vardır kesin ama iyi beslendikten sonra takviyelerin kritik önemde olduğunu sanmıyorum.

Hayırlı olsun! Güle güle büyüt!

Kolaylıklar diliyorum. Artık zamanı gelmiş, inşallah kendisi de kolayca gelir.

Kız daha dün şafak konuşuyoduk .
Çok sevindim güle güle büyüt.Maşallah paşalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…