2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba instgramdan .... takip ederseniz çok sevinirim üstelik pierre cardin ve kanz bebek arabalarında burdan gelenlere özel çok çok iyi indirim yapıyoruz ❤ sağlıkla bebişelerinizi kucağınıza alın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilık suyla temizlenebilir' doktorum cok cok batikon sürmek de iyileşmeyi geciktirir demişti.uzan olmazsa cok oturma,2-3hafta dedim ama acısı azalarak devam ediyor. Acil şifalar
Batikon cok sürmeyim o zmn tşk ederim

Hepinizden allah razı olsun tek tek yazamadım..
Çok şükür iki bebeğimde yanımda bende iyiyim şükür bol bol kahve, su, bitter çikolata ye dediler..
Bebeklerin biri 2460 grm 47 cm diğeri 2860 grm 49 cm doğdu iki kere emzirdim şuana kadar herşey iyi gidiyor inşallah böyle devam eder..

Kızlar selambizim minnoş da yolda inşallah geliyor:) sabah 11 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı halen de devam ediyor ama henüz sancı yok takipteyim..dualarınıza talibim arkadaşlar
İnş Bi an önce sancıların gelir Allah kolaylıklar versin

Kızlar bu dikiş ağrıları ne zamn geciyor günden güne azalır diye bekliyorum ama yok ya batıyor ya agrıyor ne oturabilşyorum ne kalkabiliyorum kendmi atasım var valla hamileyken daha iyiymişim ya
Tatlım 40 gün anneyede iyileşmesi için tanınan süre.yavaş yavaş azalacak benim doktor süt verdiğimiz için hormonlardan dolayı rahim kendini küçültecek 40 gün ağrılar olması normal dedi.senin kuzun bi yanına gelsinde hiç ağrın sızın kalmayacak bak gör.Senin bide normal doğum dikişler aşağıda hiç tecrübem yok ama zamanla azalacak emin ol.

Kızlar selambizim minnoş da yolda inşallah geliyor:) sabah 11 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı halen de devam ediyor ama henüz sancı yok takipteyim..dualarınıza talibim arkadaşlar
Sağlıkla bir avazda kucağınıza alırsınız inşallah

Doktor uzun olmadıgını sölüyor 15 20 dk sürdü hiç demedi sezeryan filan o covid den süpheleniyor ilginç işte neyden oldu hiç Bi zamn bilemicem ben malesef
Canım ben yazmak istemedim ama sen kendin söylemişsin onun için yazayım dedim. Bir öğretmen arkadaşımın kızı kadın doğumcu ve devlette. Corona pozitif hastaların doğumlarına çok girmiş ve bebekler çok bitkin çıkıyorlar diyordu. Çocukta korona yok ama demek ki anne o dönem sıkıntıda olunca çocuk da etkileyebiliyor. Allah’ın izniyle sorunsuz bir şekilde geçirirsiniz bu dönemi inşallah.

Bence eksiltmeyin kullandıklarınızı doğumdan sonra bile devam ettiriyorlar. Balık yapı zaten tüm ömür boyunca düzenli alınmalı.

Benm doktorum ısrarla öyle sölüyor yorulmuş olabilir cok yeni atlattın diyor valla olabilir yani neden olmasın soncta anne enfeksiyonlu hastalık gecirdiğindede oluyormus ama artık sebebinin Bi önemi yok benm için ona odaklanırsam kafayı yicem yoksa

Hayırlısıyla canım inşallah çıkmışsındır bile şimdi. Kavuşuyorsunuz bebeğinize hiç stres yapmayın

Canım benim gözün aydın, maşallah Allah’a şükür sende bebeklerde iyisiniz. Verilen günlerin bi öneminin pek olmadığını yine görmüş olduk. Zamanı gelen doğuyor. Darısı hayırlısıyla biz kalanların başına inşallah.

Bence de sizin için neden olduğunun bir önemi yok artık. Siz kendinizi güçlü tutun. Kısa sürede kavuşacaksınız inşallah. Ama bu kayıtlar tutulup gebeler ona göre yönlendirilmeli. Tek bir hekim bile birkaç doğum görüp bunu söyleyebiliyorsa demek ki bu dönemde anne ve bebeğin bazı müdahalelere ihtiyacı var. Ona göre bir tedavi protokolü belirlenmeli. Forumun hepsini okuyamadım normal küveze geçecektiniz geçtiniz mi? Dualarımız sizinle hep olumlu düşünün ki hayat size en güzelini versin ve verecek de ben inanıyorum. Sevgiler

Gözünüz Aydın olsun. Sağlıkla büyüsünler inşallah. Abi evde ne kadar heyecanlıdır kimbilir.

Merhaba arkadaslar yakin cevresinde covid pozitif çıkanlar var mi?Cok tedirginim dogumuma cok az kaldi ve abim yengem pozitif annemin akibeto belirsiz ve bende kaliyor suan 1 hafta once teması oldu, cok korkuyorum ne yapmamiz lazim
Bir haftada belirtiler çıkardı diye düşünüyorum. Ortalama 5-6 günde çıkıyormuş çünkü. İnşallah birley yoktur . Gönlünü ferah tut.

Canım gözünaydın sağlıkla büyüt yavrularını

Cok sukur pasalar da sen de iyisiniz.Kilolari da cok iyi .Dogum zamanini kendileri belirledi neguzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…