2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gözün aydın canım :)

Dikiş sağ ve sol hangisinde çok ise oraya çok yüklenme canım zamanla geçiyor maalesef ilk zamanlar çok zor

G glnrm bebeğiniz hayırlı olsun canım ben kaçırdım galiba sezeryanmı normal doğummu yaptın?
Sağlıcakla büyüt kuzunu..
Sezeryan oldu cnm hem ters hem iri hem tüp bebek sonrası spontane olunca riske girmedik ki zaten druma çok güveniyorum ama vajinal doğum öncesi sancılı sezeryan sonrasi sen daha iyi biliyorsun.
Doğum yapan arkadaşlara sagliklar diliyorum.yapacak olanlara inşallah sağlıcakla yavrulara kavuşuruz.

Kızlar 40+3 günlük olduk herşeyiyle bebeğim çok sağlıklı ve hareketli adet sancısı çekiyorum dünden beri ama dğzene oturmadı bi türlü ama şiddetleniyo sizce çok zaman alır mı ?

Iste bana mama vermeyin diye tembihlediler ama bebek iri olunca bendeki süt pek yetmedi hastanede ek mama verildi ama tabiki evde yetmedi hastaneye gittik mama takviyesi beslenme sondasi ile yapildi falan takipteyiz.İnşallah kurtuluruz.Iyi dilekleein için teşekkür ederim.

Canim kac dikisin var cok mu krem falan vermedimi doktorun

Ne.kadar doğdu bebeğin canım..kilolu olunca bebişler uykuya da meyilli oluyolar çok dsha sık uyandırıp beslemek lazım ..ilk zamanlar sarılığı atlatıp sütün randımanlı gelene kadar mama vermeye çekinme hiç

Kızlar selambizim minnoş da yolda inşallah geliyor:) sabah 11 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı halen de devam ediyor ama henüz sancı yok takipteyim..dualarınıza talibim arkadaşlar
Hadihayirlisi saglik sihhatle gelsin minnos insallah rabbim bir avazda kurtarsin canim

Kızlar selambizim minnoş da yolda inşallah geliyor:) sabah 11 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı halen de devam ediyor ama henüz sancı yok takipteyim..dualarınıza talibim arkadaşlar

Allah yardımcın olsun insallah kolaylik versin canim bir avazda al bebegini kucagina ..guzel haberlerini bekliyoruz

Insallah canim bebek iri deyince ne kadar dogdu banada irilesirse normal doguramazsin dedi ama simdi aradayım 4 kiloya kadar normal doguma izin veriyorlarmis bende riske atmaktan korkuyorum

Sağlıkla gelsin inşallah canım. Benimkide 3 hafta geri ama doktorum çok normal karşılıyor. Kafam karışıyor benimde. Doktorum aynı zamanda öğretim görevlisi benim valla tanıyıp güvenmesem şu saatten sonra başka doktora gidicem

Aaa çok şaşırdım hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuşmuşsunuzdur inşallah rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar bu dikiş ağrıları ne zamn geciyor günden güne azalır diye bekliyorum ama yok ya batıyor ya agrıyor ne oturabilşyorum ne kalkabiliyorum kendmi atasım var valla hamileyken daha iyiymişim ya
Canım daha çok yenisin tam olarak toplarlanman dikişe kişiye göre falan değişirde, yine sen aşağı yukarı bi 20 gün bir ayı gözden çıkarsan iyi olur. Ama en zoru atlattın bunu düşündükçe motive ol darısı başımıza amin

Hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah darısı hayırlı vakitlerde bize olsun

Arada yan yatarak yattığın yerden de emzirebilirsin canım. Hem emerken uyur memeyi ağzından alır kaçarsın yanından

Gozunaydin canım. Sağlıkla büyüsün bebisler.

Ben daha gitmedim hastaneye sancı yok diye. Dr hastaneye git alttan bakılsın dedi sabah ama ben alttan bakilmaninda açılmayı tetiklediğini düşünüyorum. Ne kadar benimle kalırsa kâr diye düşündüm

Bir haber var mi nasıl oldunuz

BEnde merak ettim Canım iyi misin dualarım seninle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…