Sağlıkla gelsin inşallah canım. Benimkide 3 hafta geri ama doktorum çok normal karşılıyor. Kafam karışıyor benimde. Doktorum aynı zamanda öğretim görevlisi benim valla tanıyıp güvenmesem şu saatten sonra başka doktora gidicem
Iste bana mama vermeyin diye tembihlediler ama bebek iri olunca bendeki süt pek yetmedi hastanede ek mama verildi ama tabiki evde yetmedi hastaneye gittik mama takviyesi beslenme sondasi ile yapildi falan takipteyiz.İnşallah kurtuluruz.Iyi dilekleein için teşekkür ederim.
şu mama işini neden bu kadar sorun ediyorlar bilemiyorum. yani yetmiyorsa verilmeli aç mı duracak çocuk. sonra böyle sarılık vs ortaya çıkıyor.
güle güle büyüsün bebişin. toparlarsınız bşr an önce inş
Kizlar sütüm gelmiyor 1-2 damla meme ucu belirgin olmadığı için bebek çekemiyo şimdilik philips avent biberonla mama veriyoruz süt için ne tavsiye edersiniz
canim benimde meme ucum belirgin degil ne denediysem olmadi lansinovun elektrikli pompasini aldik kes8nlikle benim cok isime yaradi biraz pahali ama super
Kizlar sütüm gelmiyor 1-2 damla meme ucu belirgin olmadığı için bebek çekemiyo şimdilik philips avent biberonla mama veriyoruz süt için ne tavsiye edersiniz
yatışım yapıldı saat 9 da sezaryana alınacam
sancım çoğaldı doktor eve girmeni önermiyorum dedi eve gitmek için imza bile attım tekrar kağıdı yırttım
Şuan çok kötüyüm oğlumu öpmeden çıktım evden sabah beni göremeyince çok üzülecek çok korkuyorum bana dua edin kızlar
Destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
çok şükür doğum gerçekleşti bende bebeklerde iyiyiz kuzularım yanımda ikisini de emzirdim henüz sütüm gelmedi şimdilik bizden bu kadar..
Spinal oldum ama bana göre değilmiş
Ne.kadar doğdu bebeğin canım..kilolu olunca bebişler uykuya da meyilli oluyolar çok dsha sık uyandırıp beslemek lazım ..ilk zamanlar sarılığı atlatıp sütün randımanlı gelene kadar mama vermeye çekinme hiç
Insallah canim bebek iri deyince ne kadar dogdu banada irilesirse normal doguramazsin dedi ama simdi aradayım 4 kiloya kadar normal doguma izin veriyorlarmis bende riske atmaktan korkuyorum
cnm 3990 geldi kisisel tercih meselesinden çok dr yorumu önemli bende vajinal icin cok zorladım ama dr tavsiye etmedi yoksa vajinal drun daha cok isine gelirdi çoğu işi sen ve ebeler yapıyorsun.kafa çapıda onemli.
şu mama işini neden bu kadar sorun ediyorlar bilemiyorum. yani yetmiyorsa verilmeli aç mı duracak çocuk. sonra böyle sarılık vs ortaya çıkıyor.
güle güle büyüsün bebişin. toparlarsınız bşr an önce inş
Maşallah allah anali babali buyutsun kuzunudarisi bizim başimiza 3 gün sonra sabah sezeryan olcak ama daha spinal mi tam mi belli diğil seninki nasildi canim
Maşallah allah anali babali buyutsun kuzunudarisi bizim başimiza 3 gün sonra sabah sezeryan olcak ama daha spinal mi tam mi belli diğil seninki nasildi canim
Korona muhabbeti yuzunden 1 gecede taburcu ediyorlar sorun yoksa ben 4 tk almistim yanima 1 ini bile tam giydiremedim:) hastane cok sicakti bebis zibinla takildi valizin cogu acilmadan geri geldi
Vermedi de bgn sorduk artık sürcez hemoroide krem sürdüm biraz rahatlattı ben sormasam bu acılarla bogusacaktım heralde herseye sinir oluyorum logusa psikolojisi başladı heralde
Çarşaf, yastık kılıfı vs. almayacağım. Bebeğin altına battaniyelerden biri örtülür diye düşündüm. Benim için de önemli değil, o kadar eşyayı taşıyıp dönüşte yıkamak daha zor geliyor.
Hala sızıntı şeklinde su geliyor ama henüz dayanılmayacak boyutta sancım yok. Adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var ama dayanılmayacak kadar değil. Doktorumla konuştum 1 saat sonra hastaneye geç baksınlar ikinci daha çabuk açılır anlamayabilirsin dedi, 1 saat sonra gidicem artık hastaneye canım, nolur dua edin kolayca olsun