2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimde kafam karıştı raporları alıp başka doktora da daha göstermeye karar verdim. Insallah senin bebeğinde sağlıcakla gelir :)

şu mama işini neden bu kadar sorun ediyorlar bilemiyorum. yani yetmiyorsa verilmeli aç mı duracak çocuk. sonra böyle sarılık vs ortaya çıkıyor.
güle güle büyüsün bebişin. toparlarsınız bşr an önce inş

Kizlar sütüm gelmiyor 1-2 damla meme ucu belirgin olmadığı için bebek çekemiyo şimdilik philips avent biberonla mama veriyoruz süt için ne tavsiye edersiniz
canim benimde meme ucum belirgin degil ne denediysem olmadi lansinovun elektrikli pompasini aldik kes8nlikle benim cok isime yaradi biraz pahali ama super

Canim inşallah sağlikla almişsindir bebişleri kucağina temizlik vardi evde yeni girdim siteye

ay cok sevindim rabbim anali babali buyutsun maşallahbak ne güzel gecti boşuna korktun o kadar

3990 doğdu canim tahmin ettim zaten mama icin ben ilk baş miktarı az tuttum ama normal tabi şimdi daha sık veriyorum.

Insallah canim bebek iri deyince ne kadar dogdu banada irilesirse normal doguramazsin dedi ama simdi aradayım 4 kiloya kadar normal doguma izin veriyorlarmis bende riske atmaktan korkuyorum
cnm 3990 geldi kisisel tercih meselesinden çok dr yorumu önemli bende vajinal icin cok zorladım ama dr tavsiye etmedi yoksa vajinal drun daha cok isine gelirdi çoğu işi sen ve ebeler yapıyorsun.kafa çapıda onemli.

Cok haklısın zaten bende ısrar ettim pandemide beni sarilikla uğraştırmayın diye ama ....

3990 doğdu canim tahmin ettim zaten mama icin ben ilk baş miktarı az tuttum ama normal tabi şimdi daha sık veriyorum.
Maşallah allah anali babali buyutsun kuzunudarisi bizim başimiza 3 gün sonra sabah sezeryan olcak ama daha spinal mi tam mi belli diğil seninki nasildi canim

2 gece kalıcaz sanırım sezaryen benim çünkü.ben 2 gün için anca o kadar koydum valla yeter diye düşündüm..sana hayli hayli yeter bence
Korona muhabbeti yuzunden 1 gecede taburcu ediyorlar sorun yoksa ben 4 tk almistim yanima 1 ini bile tam giydiremedim:) hastane cok sicakti bebis zibinla takildi valizin cogu acilmadan geri geldi

Canim kac dikisin var cok mu krem falan vermedimi doktorun
Vermedi de bgn sorduk artık sürcez hemoroide krem sürdüm biraz rahatlattı ben sormasam bu acılarla bogusacaktım heralde herseye sinir oluyorum logusa psikolojisi başladı heralde

Kızlar bebek için çarşaf koyuyor musunuz hastaneye ya da kendiniz için.
Çarşaf, yastık kılıfı vs. almayacağım. Bebeğin altına battaniyelerden biri örtülür diye düşündüm. Benim için de önemli değil, o kadar eşyayı taşıyıp dönüşte yıkamak daha zor geliyor.

Dikiş sağ ve sol hangisinde çok ise oraya çok yüklenme canım zamanla geçiyor maalesef ilk zamanlar çok zor
Dikiş tek bi yerde de ama her tarafı pişik tahriş içinde ZTen krem siz gecmez aldım bakalm bgn denicem artık acıdan iştahım da yerine gelmiyo

Bir haber var mi nasıl oldunuz
Hala sızıntı şeklinde su geliyor ama henüz dayanılmayacak boyutta sancım yok. Adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var ama dayanılmayacak kadar değil. Doktorumla konuştum 1 saat sonra hastaneye geç baksınlar ikinci daha çabuk açılır anlamayabilirsin dedi, 1 saat sonra gidicem artık hastaneye canım, nolur dua edin kolayca olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…