2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Vermedi de bgn sorduk artık sürcez hemoroide krem sürdüm biraz rahatlattı ben sormasam bu acılarla bogusacaktım heralde herseye sinir oluyorum logusa psikolojisi başladı heralde
Kolay şeyler yaşamadınız canım ama sakin kalmaya çalış elinden geldiğince inşallah her şey çok daha güzel olacak

Ben de en son öyle düşündüm canım. Bebeğe bir çarşaf kendime de yastık kılıfı alayım dedim.
Bende sadece yastık kılıfı aldim kendime.o kadar yastık konusunda huyluyum malesef istedigi kadar yiķansin kafami koyamam baska yastıga...carsaf cokta muhim degil hastaneye gidip geldigi icin sonra carsafı atmaya kalkarım o daha fena ..

Her gece yasadim ama dogumdan sonra hemen gecti bana hep sacli dogacak bebis dediler gercekten de oyle oldu:)

gece doğacak herhaldehadi hayırlısı bakalım

Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun geçmişler olsun sağ Salim bebeklerini kucağına almana çok sevindim

Her gece yasadim ama dogumdan sonra hemen gecti bana hep sacli dogacak bebis dediler gercekten de oyle oldu:)
Saçla ilgisi varmı gerçekten bilmiyorum ama benimki de geçen usg de.doktor saçlarıni gösterdi çok saçlıydı maşallah :)) normalde midemde yanma falan yok benim gündüzleri... iki kere gece uyandırdı aniden acı su geldi ağzıma onuda yatınca midemdeki baskıdan dolayı oldu diye tahmin ediyorum

Direk saat mi verdiler sezaryen için ya dedikleri saat yatış mı yoksa ameliyat saati mi? Bana 9da yatış dedi beklerim gibime geliyo

Direk saat mi verdiler sezaryen için ya dedikleri saat yatış mı yoksa ameliyat saati mi? Bana 9da yatış dedi beklerim gibime geliyo
Bana da ameliyat için saat 12:00 olarak söylendi. 10 gibi hastaneye gelirsiniz dediler. Yarın randevum var. Bugün de bitti, 10 Ekim’e son 5 gün kaldı.

10 Ekim’de doğum yapacak kaç kişiyiz acaba?

Bu mide yanmaları, ödemler, eklem ağrıları, nefes darlığı filan doğumdan sonra hemen geçiyor mu? Yoksa geldiği gibi yavaş yavaş mı geçiyor?

Malesef benim mide yanmasi hemen gecti ama digerleri daha kotuye gitti hamilelikte bu kadar odem olmamisti lohusalikla 40 gunde gecer diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…