2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aaa sonra açık mı kaldı duşa girerken koruyucuya gerek var mı yoksa su değmesi sıkıntı değil mi acaba
kapatmayın dedi doktorun gazlı bez koyuyordum üstüne 2kat edip. benim annem hemşire emeklisi. o ne derse onu yaptıkama kapalı tutmadık yarayı hiç. duşta kapalıydı ama duş sonrası açmıştık

kapatmayın dedi doktorun gazlı bez koyuyordum üstüne 2kat edip. benim annem hemşire emeklisi. o ne derse onu yaptıkama kapalı tutmadık yarayı hiç
Bakalım bizim ki ne dicek geçen kuzene dedim depend aldım filan diye de. Aynı doktorda olmuştu o da, hasta bezi varmış kızmış mesela illa ped olcak demiş. E depend da ped işte ne olur ne olmaz koydum ben yine de yanıma

Doğumdan önce uyku tutmuyodu,şimdi uykusuz gecelerin saatlerin ardı arkası gelmiyo sarılık oldu oğlum,saat başı emziriyorum gece alarm kuruyorum..toplamda uyudugum 1.5 saat anca yapar..aralarda kaka içinde kalkıyorum çünkü doğumdan önceki o telaşlı günler öyle mazide görünüyoki şimdi,halbuki sadece 7 gün önceydi

Ya bu tansiyon düşmesinden bende korkiyorum. Diyelim düştü ve bayıldım ne olacak o zaman tam doğururken. Kendimden bekliyorum valla böyle bir performans, zaten hastane fobim var heyecanlı yapidayim
Hemen müdehale ediyolar hiçbirşey olmaz merak etme..zaten en güvenli yerde hastanedeyiz bunları düşünme ne gerekirse yaparlar

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah..Hayırli olsun saglikla.güzel günlerde büyütün inşallah bebeginizi..eşin yetiştimi doğuma onu merak ettim :)

Ben varım karnımda adet sancısı ile uyandım. Gerçekten son haftalar zormuş insan artk gelsin istiyor içten içe daha olsa da haftasına
Aynen canim hem korku hem yorgunluk artik biran önce gelsin diyorum sonrada daha zamani var ya bisey olursa diye korkuyorum 38 hafta bekledik en fazla 2 hafta daha dayanırız insallah

Kizlar sezaryen sonrası şişlik kızarıklık oluştu hastaneye yatırıldım. İltihabı azaltmaya çalışıyorlar. Çok yoruldum bu süreçte 7 gündür ne yaşadığımı bilmiyorum
Gecmis olsun canim neden olmus ki insallah enkısa zamanda gecer

Kizlar sezaryen sonrası şişlik kızarıklık oluştu hastaneye yatırıldım. İltihabı azaltmaya çalışıyorlar. Çok yoruldum bu süreçte 7 gündür ne yaşadığımı bilmiyorum
Geçmiş olsun canım antibiyotikle toparlarsın Merak etme Üzme kendini sütün etkilenmesiN Maalesef operasyonlarda böyle komplikasyonlar olabiliyor sen moralini yüksek tut ki bir an önce toparlanırsın

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah..Hayırli olsun saglikla.güzel günlerde büyütün inşallah bebeginizi..eşin yetiştimi doğuma onu merak ettim :)
Vallahi ben de onu soracaktım sonra dedim karistirdim mi acaba başkası olmasın eşi köye gidecek arkadaştı dimi

Bende depend aldım ama huylandım şimdi göbek zaten vardı altta kalıcak dikiş zaten geç iyileşiyo yağlanma olunca dikişler iyi korumak gerekicek
Benim göbeğimin üstüne kadar geldi bir yandan lastik yerinin göbeği sıkması iyi oluyor ben memnun kaldım depend den.

B Bsyo
Benimde dun ogle saatlerinde gerceklesti dogumum. Kavustuk bebegimle. :)
[/QUOTE]
Sizin de gözünüz aydınn... Ne güzel bebek kokuları sarmıştır etrafları sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…