Bana da grip olacakmışım gibi geliyor inşallah olmam. Midem biraz daha rahatladı çok şükür. Şimdi hafif adet ağrım kaldı ama başım boğazım bir de bacaklarım hala çok ağrılı. Umarım bu kadarla atlatırım.
Canım çok sevindim. Gözünüz Aydın olsun. Bir an evvel toparlasın kuzucuk.
Ya bu Ağda işini bu kadar kafaya takmayın. Kadın doğumluların çoğu o işe Karşı bile ama bizdeki adet öyle olmuş gidiyor. Ben kendimi bildim bileli imkanı yok Ağda yapamam hep jilet ama şimdi o bile zor geliyor. Bu halde bu haftada ağdayı nasıl başarıyorsunuz helal olsun diyorum.
Canım stok yap. Haber verdiğim için sağ ol. Geçen almıştım 9 tane yeniden alayım. İlk bebeğimde sütüm o kadar azdı ki yapmadığım şey kalmamıştı. O kadar çok takviye kullandım ki. Piyasada denemediğim kalmamıştı. Tek bu işe yaradı. Her kullanımda göğüslerim doluyordu. Şöyle diyeyim. Normalde 30 cc zor sağardım. Bunu düzenli kullandığım dönemde 150 cc lere kadar çıktım.
Ben koyacağım göğüs pompası. Hastanedekiler belki daha kalitelidir ama içime sinmez şimdi benim. Zeytinyağını dikkatli kullanın. Asit oranı yüksek bir yağ. Kullanmadan önce mutlaka cezvede biraz yakın ki asidi çıksın. En düşğk asitli zeytinyağı bile yüksek asitli yine de. Bizim kendi zeytinyağımız su zeytini yağı ki en düşük asitlisine buna rağmen yakmadan kullanmaya cesaret edemem.
Enerjine hayranım. Maşallah nazar değmesin. Bunun ilk ya da sonraki yıllarla ilgisi yok bence insanın içinden gelecek. Ne yazık ki biz ayda bir ancak durumdaydık. Ama bayanlar için çok büyük ihtiyaç olmasa da erkekler bunu sorun yapıyor. Çok sorun yaşadık bu yüzden. Benim isteksizliğimden. Şimdi en azından haftada bire zorluyorum kendimi. Baktım adam haftayı geçince geriliyor, yüzü asılıyor, tuhaf tepkiler veriyor. Ben de zorluyor ve zevk almaya bakıyorum artık.
Ince otel terlikleri var ya hatta hastanede de veriolar onlardan giysem nolur. Fotografci ayarladik gerci disari cikipda bi terlik takimi alamadim kimsede bisi lazim mi diye sormadi
İnsan utanıyor ya hele hazırlıksız yakalanmak kızımda yakalanmadım hemsire karnımı jiletle almıştı genedeBen ne ağda yağtım ne epilasyon çokta tüy yoktu ama çok utandım
Zamansız gelince böyle oldu bizimki..
Yakın bir arkadaşıma bizim yağdan göndermiştim. Çocuğun hiçbir şeyle geçiremediğim pişiği sizin yağla geçirdim. Bitti başka yağ sürdüm olmuyor demişti. Yeniden istemişti benden. Yani kimine pek bir yarıyor ama ben kendi çocuğuma kullanmadım. Pişik kremi kullandım. Bunda zeytinyağı deneyebilirim. Siz de üstünden hafif duman çıkacak kadar yakıp bir deneyin. İyi gelirse devam ederseniz en azından tam doğal. Kimine yaramaz bırakırsınız.Yaaa ben bu asit detayını hiç bilmiyordum. Bir arkadaş daha söylemiş. Direk kremi mi sürsem napsam aman ne çok ayrıntı.
Yaa zorlamayla da olacak şey değil ki. Yaptığın sevaptır tabi eşini memnun etmen ama bi sebebi var mıdır acana isteksizliğin. Vucüdumuz her şeye mükemmel tepki veriyor onun da bi sebebi vardır illakiEnerjine hayranım. Maşallah nazar değmesin. Bunun ilk ya da sonraki yıllarla ilgisi yok bence insanın içinden gelecek. Ne yazık ki biz ayda bir ancak durumdaydık. Ama bayanlar için çok büyük ihtiyaç olmasa da erkekler bunu sorun yapıyor. Çok sorun yaşadık bu yüzden. Benim isteksizliğimden. Şimdi en azından haftada bire zorluyorum kendimi. Baktım adam haftayı geçince geriliyor, yüzü asılıyor, tuhaf tepkiler veriyor. Ben de zorluyor ve zevk almaya bakıyorum artık.
Kızlar hastane çantanıza göğüs pompasını koydunuz mu? Gerek var mı acaba?
Bir de pişik kremi yerine zeytinyağı sürün sdiyorlar. Hem doğal hemde işe yarıyor dediler. Siz ne düşünüyorsunuz
Bilmiyorum ama sanırım kadınların geneli benim gibi. Ay başım ağrıdı karnım ağrıdı modunda geziyoruz.Yaa zorlamayla da olacak şey değil ki. Yaptığın sevaptır tabi eşini memnun etmen ama bi sebebi var mıdır acana isteksizliğin. Vucüdumuz her şeye mükemmel tepki veriyor onun da bi sebebi vardır illaki
Baş ağrısına o sebep oluyor halbuki. Yani cinsel ilişki baş ağrısını geçiriyor haydar dümen gibi konuştum he ben deBilmiyorum ama sanırım kadınların geneli benim gibi. Ay başım ağrıdı karnım ağrıdı modunda geziyoruz.
Baş ağrısını geçiriyor mu bilmem ama benim uykumu kaçırıyor. Herkes sonrasında pamuk gibi uyur. Ben sabaha kadar gezerim. Bir de şu var tabi çocuk da az çok etken. Benim büyük oğlan saat 23-24 gibi uyur. O zamana kadar ben pes etmiş olurum. Ama bu tek neden değil tabi çocuk öncesi de böyleydim.Baş ağrısına o sebep oluyor halbuki. Yani cinsel ilişki baş ağrısını geçiriyor haydar dümen gibi konuştum he ben de
Ahaha çok tatlısınBaş ağrısına o sebep oluyor halbuki. Yani cinsel ilişki baş ağrısını geçiriyor haydar dümen gibi konuştum he ben de
Walla ben daha deneyemedim biliyorsun ama ben gerek görürsem denerim heraldeBen bi sorayım hastaneye gidince. Teşekkür ederim
Pişik bebiş için sormuştum. Bebde göbişime zeytinyağı sürüyorum ama bebişimi riske atmıyım. Bir sorayım dedim
Ben aldım ama havlu terliği eve gelip paklayamam evde giyicem. Hastaneye plastik terlik götürücem. Bi eksik değil yani benceInce otel terlikleri var ya hatta hastanede de veriolar onlardan giysem nolur. Fotografci ayarladik gerci disari cikipda bi terlik takimi alamadim kimsede bisi lazim mi diye sormadi
O pamuk gibi uyuyanlardanım ben de mayışır bayılırım hemen. Ama çocuk dediğin gibi büyük etken. Geç uyuyormuş yavrucak ya yorulmuyor mu gün içinde acaba ayakta duruyo büyükler gibi. Yorulur zaten insan o saate mecali kalmaz öyle bi atraksiyonaBaş ağrısını geçiriyor mu bilmem ama benim uykumu kaçırıyor. Herkes sonrasında pamuk gibi uyur. Ben sabaha kadar gezerim. Bir de şu var tabi çocuk da az çok etken. Benim büyük oğlan saat 23-24 gibi uyur. O zamana kadar ben pes etmiş olurum. Ama bu tek neden değil tabi çocuk öncesi de böyleydim.
İlk koyduğum şeylerden biri göğüs pompası oldu süt önemli mevzu. Hastanede bulunur belki ama pandemi var diye kullanmak istemem onu.Kızlar hastane çantanıza göğüs pompasını koydunuz mu? Gerek var mı acaba?
Bir de pişik kremi yerine zeytinyağı sürün sdiyorlar. Hem doğal hemde işe yarıyor dediler. Siz ne düşünüyorsunuz
Sağol cnm gidip görme yok malesef foto filan da nerde öle seylerR rnp06 canım bebişten iyi haberler gelmesine çok sevindim, çok aklıma geliyo çok dua ediyorum kavuşun sağlıcakla diye. Bende ilk gecemi geçirdikten sonra bebeğimle ayrı kalmıştım o yüzden çok etkilendim, çamaşırını kokladıkça sütüm gelirdi. Foto falan atıyolar mı gerçi devlet hast ama belki dedim yapan olur, siz gidip görebiliyo musunuz bebeği? Tatlı kuşum biran önce iyileşsin de annişine gelsin inş sağlıcakla
Maşallah maşallah canım şifa olsun inşallahSağol cnm gidip görme yok malesef foto filan da nerde öle seyleriçerden birini bağlıcaz filan belki öle ama ben ilk gün cekmiştim ona bakıyorum işte sürekli bende sütüm gelsin dye elimden geleni yaptım hatta üzülmicem düşünmicem dedm şükür sütte cok iyi geliyor içsin içsin iyileşsin inş
Bütün dünya onların memnun olması üzerine kurulu zaten..ben memnun değilim benim isteklerim memnuniyetim ne olcak..o yüzden olaya hiç o açıdan bakmıyorum valla kusura bakmasınlar ..canım isterseYaa zorlamayla da olacak şey değil ki. Yaptığın sevaptır tabi eşini memnun etmen ama bi sebebi var mıdır acana isteksizliğin. Vucüdumuz her şeye mükemmel tepki veriyor onun da bi sebebi vardır illaki
çok enteresan niye görmeye izin vermiyolar ki çok şaşırdımSağol cnm gidip görme yok malesef foto filan da nerde öle seyleriçerden birini bağlıcaz filan belki öle ama ben ilk gün cekmiştim ona bakıyorum işte sürekli bende sütüm gelsin dye elimden geleni yaptım hatta üzülmicem düşünmicem dedm şükür sütte cok iyi geliyor içsin içsin iyileşsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?