2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Yaaa ben bu asit detayını hiç bilmiyordum. Bir arkadaş daha söylemiş. Direk kremi mi sürsem napsam aman ne çok ayrıntı.

Ince otel terlikleri var ya hatta hastanede de veriolar onlardan giysem nolur. Fotografci ayarladik gerci disari cikipda bi terlik takimi alamadim kimsede bisi lazim mi diye sormadi

Emaannn hiç de bişey olmaz. Zaten birkaç saat giyilip atılan şey. ona verilen paraya yazık kız. Tabi hevesin varsa ona bişey diyemem
Bana da birkaç kişi sordu, direk samimiyetime göre ya bütçelerini sorup ona göre beğendiğiim şeyin linkini attım. ( evet linkini attım, çünkü işimi şansa bırakamam. Ya beğenmezsem ) yada değişen fiyat aralığında birkaç şey gönderdim( yine listemden Tabi linkli ) bütçelerine göre seçip beğenip alsınlar diye.

Evet azcık fenayım

Ben ne ağda yağtım ne epilasyon çokta tüy yoktu ama çok utandım
Zamansız gelince böyle oldu bizimki..
İnsan utanıyor ya hele hazırlıksız yakalanmak kızımda yakalanmadım hemsire karnımı jiletle almıştı genedegündüz agrım gelse hastaneye gitmeden direk agdacıya giderim o derece takıntım var 1hafta oldu agdaya gideli sanki cıktı gibi daha hızlı cıkıyor oğlanda galiba kızımda bukdr hızlı uzamamıştı

Yaaa ben bu asit detayını hiç bilmiyordum. Bir arkadaş daha söylemiş. Direk kremi mi sürsem napsam aman ne çok ayrıntı.
Yakın bir arkadaşıma bizim yağdan göndermiştim. Çocuğun hiçbir şeyle geçiremediğim pişiği sizin yağla geçirdim. Bitti başka yağ sürdüm olmuyor demişti. Yeniden istemişti benden. Yani kimine pek bir yarıyor ama ben kendi çocuğuma kullanmadım. Pişik kremi kullandım. Bunda zeytinyağı deneyebilirim. Siz de üstünden hafif duman çıkacak kadar yakıp bir deneyin. İyi gelirse devam ederseniz en azından tam doğal. Kimine yaramaz bırakırsınız.

Yaa zorlamayla da olacak şey değil ki. Yaptığın sevaptır tabi eşini memnun etmen ama bi sebebi var mıdır acana isteksizliğin. Vucüdumuz her şeye mükemmel tepki veriyor onun da bi sebebi vardır illaki

ben pompamı koydum çantaya.
ne olur ne olmaz dursun zararı yok :) Pişik kremi de şimdi asitliğini düşünecek kafam yok krem kullanacağım. Daha sonrasına bakarız artık :)

Yaa zorlamayla da olacak şey değil ki. Yaptığın sevaptır tabi eşini memnun etmen ama bi sebebi var mıdır acana isteksizliğin. Vucüdumuz her şeye mükemmel tepki veriyor onun da bi sebebi vardır illaki
Bilmiyorum ama sanırım kadınların geneli benim gibi. Ay başım ağrıdı karnım ağrıdı modunda geziyoruz.

Baş ağrısına o sebep oluyor halbuki. Yani cinsel ilişki baş ağrısını geçiriyor haydar dümen gibi konuştum he ben de
Baş ağrısını geçiriyor mu bilmem ama benim uykumu kaçırıyor. Herkes sonrasında pamuk gibi uyur. Ben sabaha kadar gezerim. Bir de şu var tabi çocuk da az çok etken. Benim büyük oğlan saat 23-24 gibi uyur. O zamana kadar ben pes etmiş olurum. Ama bu tek neden değil tabi çocuk öncesi de böyleydim.

Ben bi sorayım hastaneye gidince. Teşekkür ederim
Pişik bebiş için sormuştum. Bebde göbişime zeytinyağı sürüyorum ama bebişimi riske atmıyım. Bir sorayım dedim
Walla ben daha deneyemedim biliyorsun ama ben gerek görürsem denerim heralde

Ince otel terlikleri var ya hatta hastanede de veriolar onlardan giysem nolur. Fotografci ayarladik gerci disari cikipda bi terlik takimi alamadim kimsede bisi lazim mi diye sormadi
Ben aldım ama havlu terliği eve gelip paklayamam evde giyicem. Hastaneye plastik terlik götürücem. Bi eksik değil yani bence

O pamuk gibi uyuyanlardanım ben de mayışır bayılırım hemen. Ama çocuk dediğin gibi büyük etken. Geç uyuyormuş yavrucak ya yorulmuyor mu gün içinde acaba ayakta duruyo büyükler gibi. Yorulur zaten insan o saate mecali kalmaz öyle bi atraksiyona

İlk koyduğum şeylerden biri göğüs pompası oldu süt önemli mevzu. Hastanede bulunur belki ama pandemi var diye kullanmak istemem onu.
Zeytin yağının asitli olduğunu yazdı bikaç arkadaş. Onun için pişik kremi iyidir riske atmaya gerek yok. Belki bebek biraz büyüyünce zeytinyağına geçerim

R rnp06 canım bebişten iyi haberler gelmesine çok sevindim, çok aklıma geliyo çok dua ediyorum kavuşun sağlıcakla diye. Bende ilk gecemi geçirdikten sonra bebeğimle ayrı kalmıştım o yüzden çok etkilendim, çamaşırını kokladıkça sütüm gelirdi. Foto falan atıyolar mı gerçi devlet hast ama belki dedim yapan olur, siz gidip görebiliyo musunuz bebeği? Tatlı kuşum biran önce iyileşsin de annişine gelsin inş sağlıcakla

Sağol cnm gidip görme yok malesef foto filan da nerde öle seyler içerden birini bağlıcaz filan belki öle ama ben ilk gün cekmiştim ona bakıyorum işte sürekli bende sütüm gelsin dye elimden geleni yaptım hatta üzülmicem düşünmicem dedm şükür sütte cok iyi geliyor içsin içsin iyileşsin inş

Maşallah maşallah canım şifa olsun inşallah

Bütün dünya onların memnun olması üzerine kurulu zaten..ben memnun değilim benim isteklerim memnuniyetim ne olcak..o yüzden olaya hiç o açıdan bakmıyorum valla kusura bakmasınlar ..canım isterse

çok enteresan niye görmeye izin vermiyolar ki çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…