- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
yani seninle ilgisi yok kuzum bana fazla geliyo hic hayatimda.bu kadar.istekli olamadım ona şaşırıyorum vay be neler var diyeAlışkanlık belki de kuzum ya da tensel çekimle alâkalı bişey belki de. Ama cinsellik evlilikte çok önemli. Hamilelikte zor oluyo biraz haftada 2 değil de 1 oluyo bazen ama hiç kısıtlamadım. Ben mi anormalim ya da biz mi anormaliz karşılıklı istek var bizde şükür ki hatta eşim daha isteklidir genel olarak arkadaşlar şaşırmış dahaftada 2 3 defa duş almıyo muyuz zaten arkadaşlar haftada 2 de normal yani drların tavsiye ettiği niye şaşırdınız ki livaneli1608 yassimin @Necla34
Bu arada bende de ara ara regl ağrısı oluyo canım açılma vs. yok mu dedim vajinal bakmadı ultrasonda görünmüyo mu dedim yok dedi herhangi bi sıkıntı. Sancılara da normal dedi 60 lardaydı ve zikzaklar da vardı 80 e 100 e giden inşAllah sende vardırAlemsin kız
Doktor başta enfeksiyona karşı korunun diyordu sormayada çekindim telefondakontrolde sorayım diyordum sende açılma yok mu benim yarın randevu ilk defa bakacak inşallah açılma bişey vardır regl agrilarim boşa değildir
Daha ilk yıllarımız çocuk vs.varsa sizde o da engeller tabi. Bizim sürekli böyle olacağını sanmıyorum tabi yaş aldıkça ve çocuk vs.olunca azalacaktır biliyorum. Her şey vaktinde güzel şuan böyle güzel amayani seninle ilgisi yok kuzum bana fazla geliyo hic hayatimda.bu kadar.istekli olamadım ona şaşırıyorum vay be neler var diye
Ben cantama koydum ama hastane veriyor hastanenin verdiği daha profosyonel ev tipi sağma makinesi sütü getirmiyor cunkü ilk gelen süt jel gibi bsy o yüzden hastaneye sor ve bosuna koyma derim pişik kremi derken cocuk içinmi soruyorsun kendn içinmi ama ben zeytinyağını gögüslerime kullandım rahatlattı baya öbür türlü krem sürdüğümde yapıs yapıs olıyor krem yapısıyor çamasıra ben zeytinyağcıyım zaten ama asitsiz olmasına dikkat etmen lazımKızlar hastane çantanıza göğüs pompasını koydunuz mu? Gerek var mı acaba?
Bir de pişik kremi yerine zeytinyağı sürün sdiyorlar. Hem doğal hemde işe yarıyor dediler. Siz ne düşünüyorsunuz
kat hemşirelerine sordum nstye gidince bizdekiler çok kullanıldığı için bazen verimli çalışmıyor dediler varsa siz getirin dediler. ben o yüzden koyacağım.Kızlar hastane çantanıza göğüs pompasını koydunuz mu? Gerek var mı acaba?
Bir de pişik kremi yerine zeytinyağı sürün sdiyorlar. Hem doğal hemde işe yarıyor dediler. Siz ne düşünüyorsunuz
Walla ni ağrı kesici diye bsy verdiler dogum haneye inerken cocugunun aglamasjna bile üzülemedim öle salak gibi bsy oldum o an tek düşüncen ıkınıp cocugu cıkartmak ve bitsin istiyorsun kafana takmıyorsun Baska bsy sarhos gibi oluyorsun ona göre Bi çare düşünülür yine sen sölediğindeYa bu tansiyon düşmesinden bende korkiyorum. Diyelim düştü ve bayıldım ne olacak o zaman tam doğururken. Kendimden bekliyorum valla böyle bir performans, zaten hastane fobim var heyecanlı yapidayim
Kız ben nasıl şaşırmayım 1 sene oldu tüpüydü riskiydi ıvırdı zıvırdı derken. Maşallah sana ne diyim Allah bozmasınAlışkanlık belki de kuzum ya da tensel çekimle alâkalı bişey belki de. Ama cinsellik evlilikte çok önemli. Hamilelikte zor oluyo biraz haftada 2 değil de 1 oluyo bazen ama hiç kısıtlamadım. Ben mi anormalim ya da biz mi anormaliz karşılıklı istek var bizde şükür ki hatta eşim daha isteklidir genel olarak arkadaşlar şaşırmış dahaftada 2 3 defa duş almıyo muyuz zaten arkadaşlar haftada 2 de normal yani drların tavsiye ettiği niye şaşırdınız ki livaneli1608 yassimin @Necla34
Senin ki gayet Normal canım isterdim bende oyle aşkla şevkle niye yalan soylimAlışkanlık belki de kuzum ya da tensel çekimle alâkalı bişey belki de. Ama cinsellik evlilikte çok önemli. Hamilelikte zor oluyo biraz haftada 2 değil de 1 oluyo bazen ama hiç kısıtlamadım. Ben mi anormalim ya da biz mi anormaliz karşılıklı istek var bizde şükür ki hatta eşim daha isteklidir genel olarak arkadaşlar şaşırmış dahaftada 2 3 defa duş almıyo muyuz zaten arkadaşlar haftada 2 de normal yani drların tavsiye ettiği niye şaşırdınız ki livaneli1608 yassimin @Necla34
Yaşlandık bacım sanırımDaha ilk yıllarımız çocuk vs.varsa sizde o da engeller tabi. Bizim sürekli böyle olacağını sanmıyorum tabi yaş aldıkça ve çocuk vs.olunca azalacaktır biliyorum. Her şey vaktinde güzel şuan böyle güzel ama
İyi bari tek değilmişimBana hiç garip gelmedi çünkü ben de buna acayip taktım
Bana da grip olacakmışım gibi geliyor inşallah olmam. Midem biraz daha rahatladı çok şükür. Şimdi hafif adet ağrım kaldı ama başım boğazım bir de bacaklarım hala çok ağrılı. Umarım bu kadarla atlatırım.Aman dikkat et son zaman hasta olma ..Doğumun mideyle ne alakası olabilir yaa daha var senin telaşlanma bence
Canım çok sevindim. Gözünüz Aydın olsun. Bir an evvel toparlasın kuzucuk.Selam kızlar normal doğumlar hala bekliyor sanırımbende bgn haber aldım uygulanan tedavi yanıt vermiş gibi görünüyor gayet iyi ilk geldiği güne göre dedi doktor dün uyandırmaya başlamıslar anne sütüne başlanmıs aktiveteleri daha iyi dedi tabi biraz daha kaşcak antibiyotik tedavisi uyguandıgı için 1 hafta sonra alırız inş bu hafta egg ye bakılacak nörolog görecek birde bakalım dualara devam bende bgn braz daha toparladım düne göre daha az acı cekiyorum gececeğine inanmaya başladım bu bile Bi ilerleme benm için
Ya bu Ağda işini bu kadar kafaya takmayın. Kadın doğumluların çoğu o işe Karşı bile ama bizdeki adet öyle olmuş gidiyor. Ben kendimi bildim bileli imkanı yok Ağda yapamam hep jilet ama şimdi o bile zor geliyor. Bu halde bu haftada ağdayı nasıl başarıyorsunuz helal olsun diyorum.Kızlar bende bu gün agda işini hallettim ama aklım hep ya yine uzarsa yine gidemeden su sancı falan gelirse ay bu zamanı ayarlamak ne zor garip gelecek size ama buna taktimyarın sabah da doktor randevum var bakalım.ne diyecek bebek nasıl alttan muayene falan eder mi bilmiyorum ayrıca sancı çıkacak mi merak icindeyimmm
Canım stok yap. Haber verdiğim için sağ ol. Geçen almıştım 9 tane yeniden alayım. İlk bebeğimde sütüm o kadar azdı ki yapmadığım şey kalmamıştı. O kadar çok takviye kullandım ki. Piyasada denemediğim kalmamıştı. Tek bu işe yaradı. Her kullanımda göğüslerim doluyordu. Şöyle diyeyim. Normalde 30 cc zor sağardım. Bunu düzenli kullandığım dönemde 150 cc lere kadar çıktım.Kızlar kullanan varsa indirimde suan ilk defa denicem bende burdan bi arkadas almıştı sanırım kullanıcı yorumları cok iyi
Ben koyacağım göğüs pompası. Hastanedekiler belki daha kalitelidir ama içime sinmez şimdi benim. Zeytinyağını dikkatli kullanın. Asit oranı yüksek bir yağ. Kullanmadan önce mutlaka cezvede biraz yakın ki asidi çıksın. En düşğk asitli zeytinyağı bile yüksek asitli yine de. Bizim kendi zeytinyağımız su zeytini yağı ki en düşük asitlisine buna rağmen yakmadan kullanmaya cesaret edemem.Kızlar hastane çantanıza göğüs pompasını koydunuz mu? Gerek var mı acaba?
Enerjine hayranım. Maşallah nazar değmesin. Bunun ilk ya da sonraki yıllarla ilgisi yok bence insanın içinden gelecek. Ne yazık ki biz ayda bir ancak durumdaydık. Ama bayanlar için çok büyük ihtiyaç olmasa da erkekler bunu sorun yapıyor. Çok sorun yaşadık bu yüzden. Benim isteksizliğimden. Şimdi en azından haftada bire zorluyorum kendimi. Baktım adam haftayı geçince geriliyor, yüzü asılıyor, tuhaf tepkiler veriyor. Ben de zorluyor ve zevk almaya bakıyorum artık.Daha ilk yıllarımız çocuk vs.varsa sizde o da engeller tabi. Bizim sürekli böyle olacağını sanmıyorum tabi yaş aldıkça ve çocuk vs.olunca azalacaktır biliyorum. Her şey vaktinde güzel şuan böyle güzel ama
Amin canımKız ben nasıl şaşırmayım 1 sene oldu tüpüydü riskiydi ıvırdı zıvırdı derken. Maşallah sana ne diyim Allah bozmasın
Ince otel terlikleri var ya hatta hastanede de veriolar onlardan giysem nolur. Fotografci ayarladik gerci disari cikipda bi terlik takimi alamadim kimsede bisi lazim mi diye sormadiYa ben terlik takımı almayacaktım, ne gerek var birgünlük bişey. Ama kayınvalidem heves etmiş almış sağolsun. Bende kırmıycam giyicem tabikide :)
Naptın canım bugün kontrolün nasıl geçti benimde dünden beri ağrılarım var ara ara gelip gidenPazartesi sabahtan canm yazarım hemen çıkar çıkmaz yalancı kasılmalarım çok fazla açıklığım biraz daha da artmıştır diye düşünüyorum bakalım
canım ayağında kim görecek zaten terliği.ben sadece taç yaptırdım sade. terlik olarak sokakta giydiğim birken çakması terliklerimi koyacağım. ilkinde yaptırmıştım eve gelince mecburen makinaya attım yamuldu heryeri havlu terliğin. alacaksanda ille hastaneye götürme bence evde gelince giyInce otel terlikleri var ya hatta hastanede de veriolar onlardan giysem nolur. Fotografci ayarladik gerci disari cikipda bi terlik takimi alamadim kimsede bisi lazim mi diye sormadi
Ben gogus pompami koydum ne olur ne olmaz diye pisik kremi koydum zeytinyagi goturmem hic
Ben bi sorayım hastaneye gidince. Teşekkür ederimBen cantama koydum ama hastane veriyor hastanenin verdiği daha profosyonel ev tipi sağma makinesi sütü getirmiyor cunkü ilk gelen süt jel gibi bsy o yüzden hastaneye sor ve bosuna koyma derim pişik kremi derken cocuk içinmi soruyorsun kendn içinmi ama ben zeytinyağını gögüslerime kullandım rahatlattı baya öbür türlü krem sürdüğümde yapıs yapıs olıyor krem yapısıyor çamasıra ben zeytinyağcıyım zaten ama asitsiz olmasına dikkat etmen lazım
Ooff bu da mantıklıkat hemşirelerine sordum nstye gidince bizdekiler çok kullanıldığı için bazen verimli çalışmıyor dediler varsa siz getirin dediler. ben o yüzden koyacağım.
pişik kremi götürmeyeceğim. hemen sürmeyi gerektirecek bir durum olacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?