2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayirlisi olsun canim sabirla bekliyorum ne diyecek bakalim benim randevu 10 da insallah guzel haberler alırız gecen hafta ne kadardi senin bebis benim 3400 du ama doktorum kilo alımı yavaslamis dedi

9 aydan sonrası ya.nasıl olur bilemiyorum artıkın nasıl dayanıyosunuz gıı velle helal olsun ben üç gün olmazsa rüyalarıma giriyo libidomla rezil olmuşum
ilk evlendiğimden beri o is bana hep zor gelmiştir ilk zamanlar cok canim yanardi alisti vucut ama Hamile kalinca zaten korkudan yaklasamadik risk vardi ben baştan beri pek hevesli degilimdir adamida kendime benzettim sendeki enerjiyede hayranim bu arada

Utandım bak he yapıyla mı alâkalı alışkanlık mı bilmiyorum ama alışkanlık galiba. Yapmaya yapmaya insana zor geliyo bence

9 aydan sonrası ya.nasıl olur bilemiyorum artıkın nasıl dayanıyosunuz gıı velle helal olsun ben üç gün olmazsa rüyalarıma giriyo libidomla rezil olmuşum
Ben de hayranım şu enerjine ya bizim o kadar az oluyor ki bu çocuk nasıl oldu ona bile şaşırıyorum ben hiç istekli değilim evlilik böyle yuruse tik demem yani biraz üzülüyorum da bu duruma aslında ama bilmiyorum hatta bazen sorguluyorum kendimi

Kızlar kullanan varsa indirimde suan ilk defa denicem bende burdan bi arkadas almıştı sanırım kullanıcı yorumları cok iyi

Eklentiler

• F2D9C16E-679F-430B-BF94-4E71914767D9.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 58
Hayirlisi olsun canim sabirla bekliyorum ne diyecek bakalim benim randevu 10 da insallah guzel haberler alırız gecen hafta ne kadardi senin bebis benim 3400 du ama doktorum kilo alımı yavaslamis dedi

Canim.ben en son 35+2 de gittim 2760gr di simdi 2 hafta gecti uzerinden ama benimki de duruldu gibi gunu gunune cikmisti en son gittigimde bakalim yarin ogrenecegim yeni kilosunu seninkinin masallahi var kacinci haftanda cikti bu kilo

Bende dun yaptim. Bana da 20si dedi sez icn. Ama normalde olabilir belli degil. Son zamanlar ya yavasliyo tuylenmede artik. Dogumdan sonra cosar iyce. Bayagi bir zor oldu kendim yaptim mecbur. Kendini goremiyosun ayna karsisinda da zar zor oldugu kdr iste.

Utandım bak he yapıyla mı alâkalı alışkanlık mı bilmiyorum ama alışkanlık galiba. Yapmaya yapmaya insana zor geliyo bence
Olabilir canim belkide oyledir haftada 1 bize yetiyordu calisan olunca cok bile diyordum bir bebis icin calisinca sıklaştı o zamanda zulumdu valla bana utanma sen normalsin ben anormalim

Canim.ben en son 35+2 de gittim 2760gr di simdi 2 hafta gecti uzerinden ama benimki de duruldu gibi gunu gunune cikmisti en son gittigimde bakalim yarin ogrenecegim yeni kilosunu seninkinin masallahi var kacinci haftanda cikti bu kilo
Halen 1 hafta onden gidiyor benimki cok sukur masallah tombili kızıma diyorum zaten insallah dogru cikar ultrasonda 36+3de 3400 grmdi canim

Canım bebeğim ters olan anneler icin inşikak süresi okunur ben oldum çok şükür etkili oldu .günde 5 kere okudum bir hafta sizede tavsiye ederim yada evde Telden inşikak süresi acın bence oda illa etkili olur

Daha 15 günün var canim o zaman bende gecen hafta yaptirdim normal dogum bekliyorum ama o zamana cikmaz insallah utana sıkıla gittim guzellik merkezine

Olabilir canim belkide oyledir haftada 1 bize yetiyordu calisan olunca cok bile diyordum bir bebis icin calisinca sıklaştı o zamanda zulumdu valla bana utanma sen normalsin ben anormalim

Haha ayni bizz hamile kalayim bida bi sure gormek istemiyom demistim artik

Halen 1 hafta onden gidiyor benimki cok sukur masallah tombili kızıma diyorum zaten insallah dogru cikar ultrasonda 36+3de 3400 grmdi canim

1hafta iyi ya arayi acmasin cokta normal dogabilsin sipalar bakalim benimki ne alemde 2 hafta oldu birdaha haftaya cagirsin artik benide ya 2 hafta cok buzamanlar

Bana hiç garip gelmedi çünkü ben de buna acayip taktım

Kizlar yarin corona testi yapcam cubukla yapcaklar benimki devlet diye siz ne yaptiniz kan mi cubuk mu nasil gecti az biraz tirsiyorum

Canım benim bugün yapıldı ama kan testiyle. Bende çok tedirgindim, ama kandan bakıldığını öğrendim. Özele gidiyorum ben. Sürüntü testi olsaydı da mecbur yaptırıcaktım. Ama zaten saniyelik bi olay. Hiç tedirgin olmana gerek yok. 5 saniye sürüyor.

Kızlar hastane çantanıza göğüs pompasını koydunuz mu? Gerek var mı acaba?

Bir de pişik kremi yerine zeytinyağı sürün sdiyorlar. Hem doğal hemde işe yarıyor dediler. Siz ne düşünüyorsunuz

Gece boyu yarım saatte Bi giren sancıya ragmen açılma yoktu bende kanalı zorlarkrn sancı yapmıs ama aralıkları ve şiddeti cok düşüktü ama bazı kişşilrrdede sancı olmadanda acıklık oluyo ben anlamadım bu işi

Ben gogus pompami koydum ne olur ne olmaz diye pisik kremi koydum zeytinyagi goturmem hic

Alışkanlık belki de kuzum ya da tensel çekimle alâkalı bişey belki de. Ama cinsellik evlilikte çok önemli. Hamilelikte zor oluyo biraz haftada 2 değil de 1 oluyo bazen ama hiç kısıtlamadım. Ben mi anormalim ya da biz mi anormaliz karşılıklı istek var bizde şükür ki hatta eşim daha isteklidir genel olarak arkadaşlar şaşırmış da haftada 2 3 defa duş almıyo muyuz zaten arkadaşlar haftada 2 de normal yani drların tavsiye ettiği niye şaşırdınız ki livaneli1608 yassimin Necla34

Kanka olduk eşimle kac aydır yapmasıda zulüm 3aydırda yapmıyoruzdogumdan sonrada 40gün olmaz rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…