2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
yok yaa belim ağrıyınca birden cikolata siparişi vermeye gittim ne.olur ne olmaz diye
Yok yok gitmedik buralardayız masraf çıkartıyorum sürekli çikolata yaptırmayacaktım doğuma benim sürekli birşeyler yaptırasım geliyor son günler
Ben özelden konuşuyosunuz felan sandım ben de şok aynı şeyi yapıyomuşsunuz resmen. Ben de hiç bi şeyden eksik kalmadım valla o bir gün giyilecek lohusa terliği ve tacını bile aldım içimde kalmasın diye

Son düzenleme:
Ama.sıkıntı şu ben hacışerife güvenmiştim onlar aynı gün kargoya veriyolar nasılsa ertesi gün gelir diye..bunlar 2-4 iş günü diyor

valla şoktayım şuan hacı şerife bakıyodum bende kararsız kaldım ..çikolata atölyesinde beğendim hacı şerifte beğenemedim pek
Ben de ikisine bakıp duruyorum bildiğim kadarıyla hacı şerifin çikolatası güzel atölyenin dış görselleri çok güzel çikolatası da güzelmiş genelde forumda bu iki yerden söylediler ikisinden de memnundular

banada oyle geldi..ama.cikolata da ne kadar farklı olabilirki bi lindt,ritter sport,ferrero olmadıktan sonra...

Yok yok konuşmuyorduk valla
Düğünde isteyip de yapamadığım herşey aklımda hele ki kocam istemediği ya da heves etmediği için aman diyip yapmadıysam aklıma geldikçe söylenip duruyorum Zaten korona nedeniyle çoğu şeyi yapamadık istediğimiz gibi bari yapılabilecekler yapılsın

Kim gelcekki hastaneye götüreyimm..şu lanet hastslık yüzünden bi ağız tadıyla doguramıycaz be..herseyimiz bi garip oldu
Hem de ne garip. İçimizde kalcak bişeyler Foti çekmek için bi de hastanedekilere ikram için götürecem küçük bi masa yapmayı düşünüyorum izin verirlerse o var kapı süsü var. Giyinip çekinirim hatıra kalsın

Kesinliklee

banada oyle geldi..ama.cikolata da ne kadar farklı olabilirki bi lindt,ritter sport,ferrero olmadıktan sonra...
Hahaha kesinlikle haklısın
Yalnız ben burada takıldıkça çikolata falan derken doğurmam inşallah senin belin ağrıyordu benim de regl sancısı gibi ağrılarım başladı gerçi belimde birşey yok yalancı kasılmalar kesin zaten Mermaid1991 ve Audreyhorne den önce doğurmaya niyetim yok

bende düşündüm masa hazırliyimde.kime.hazırlıcam kapı süsüm makrome onu oralara götürürsem eve getirince yıkamak isticem..en iyisi tertemiz gidip gelmek yaa..hem ugrasamiycam zaten hiç hevesimde yok açıkçası

ya şuan onu kafamdan atmaya çalışıyorum arka planda sürekli ağrıyor..sabah ola hayrola geçmezse yolcudur abbas belli

Benim de kapı süsü makrome hastaneye götürmeyeceğim steril edemem odasının kapısında çekinirim dedim hem hastanede ne halde olurum o da belli değil maksat hatıra ev hastane çok da önemli değil

Bize hazırlicam ben kv ler gelecek onla görümcem. Bi görümcem de orda oturuyo hastane izin verse kesin gelir o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…