2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ya şuan onu kafamdan atmaya çalışıyorum arka planda sürekli ağrıyor..sabah ola hayrola geçmezse yolcudur abbas belli
Ben de bi değişikim bu gece. Bebek çok hareket etti. Böyük böyük can acıtan hareketler. Aşağısı sızlıyo resmen. Dün de az bişey hissediyordum dr aşağıda hissetmen normal dedi ama şuan sanki aşağıda bişey var gibi sızlıyo

Bize hazırlicam ben kv ler gelecek onla görümcem. Bi görümcem de orda oturuyo hastane izin verse kesin gelir o da
benim kocamın kendinden başka.kimsesi yok burda Allahtan o yüzden kafam rahat bi kocamı alıp gitçem..dogumdan hemen sonrada annemle.babam oglumu alır gelir..kendi kendimize olcaz yani

şu hafta zaten hepimiz aşağida hissediyoruz gayet normal o..ben bacaklarimi kapatarak paytak yürüyorum artık resmen yaaa sanki dışarı çıkçak çocuk bende tutuyorum onu

benim kocamın kendinden başka.kimsesi yok burda Allahtan o yüzden kafam rahat bi kocamı alıp gitçem..dogumdan hemen sonrada annemle.babam oglumu alır gelir..kendi kendimize olcaz yani
Aynen kafan rahat olacak. Benimkilerin de çok bi zararı yok bana ama tabi insanın kendi ailesi gibisi yok

Aynen kafan rahat olacak. Benimkilerin de çok bi zararı yok bana ama tabi insanın kendi ailesi gibisi yok
Aynen canım..oğlumda gelmemişlerdi zaten rahattım..bunda da gelir.gibi oldu gelemem dedi aman dedim çok üzüldüm nörimmmm gelmezseniz gelmeyin ben götürmesem.şimdi çocuğu hayatta görmeye gelmez hiçbirisi ne amcaları ne halası ne babannesi öyle de rahatlar

Bende bende hayırlara yoralım bakalım yerlerini hazırlıyorlar demekki

Reengarenk kuzum sen şimcik bizden tecrübeli oldun..ikinci sezaryen ilkine göre kolaymı olir zormi..ağrı sızı toparlanma bakımindan..ikinciler çok daha agır geciyo diyolar ya doğrumu

Reengarenk kuzum sen şimcik bizden tecrübeli oldun..ikinci sezaryen ilkine göre kolaymı olir zormi..ağrı sızı toparlanma bakımindan..ikinciler çok daha agır geciyo diyolar ya doğrumu
Bende bir farklılık yok 6 sene önceki ile aynıyım ozamanda 5 saat. Sonra yürüdüm şimdide.. Ağrı da aynı sezeryan işte ters hareket yapmasan oturup kalkınca ağrı oluyor sadece oda dayanılmayacak gibi bir ağrı değil..
Banada hep ikinci 3. Sezeryan daha zor diyorlardı oda fıs çıktı
Benim çevremdeki sezeryan olan anneler nekadar naziklermiş onu anladım

Hastaneden canlı yayın
Bugün taburcuyum kısmetse
Şimdi emzirdim oğlumu
Kalvaltı bekliyorum fena açım
Anne karnındaki saatler ile aynı saatlerde uyanıyor şaka gibi
Yani kızlar gece hangi saatler uyandırıyorsalar sizleri dünyada da öyle suphanallah
Baş ağrım hiç olmadı
Tek sıkıntım ki en büyük sıkıntım gaz olayıydı
Diğer doğumda lavman yapmışlardı kolay çıkmıştım ama bunda 8 saat sonra ayağa kaldırdılar gaz ve tuvalet problemim mahvetti beni
Ameliyat yeri ağrısı anlamadı gaz sancısından
En lazım olan şeyler
Ben sizi dinleyip almamıştım ama çok lazım oldu elektrikli cezve
Hemen eşimi yolladım teknosadan aldırdım bir tane
İkincisi de kundak kızlar
E bebekten almıştım hazır kundak fermuarlı
Çok çok kullanışlı
Özellikle yeni doğanlar anne karnında hissi uyandırıyor
Elleri içine tepine tepine kendilrri pıtırığını atıveriyorlar
E bebekte 20 liramı neydi kesinlikle tavsiyemdir
Hem emzirirkende kolaylık bebek derli toplu oluyor kolay tutuluyor

kundağa benim de elim gidip geldi. ilkinde hiç kullanmamıştımdenesemmi acaba bunda

Günaydın kızlar grubumuzda ben görmeyeli kimler doğum yaptı acaba sizleri merak ediyorum
Maalesef biz dün gece bebeğimle hastanede yattık ve hala hastanedeyiz sarılık değeri çok yüksek çıktı acil yatış verdiler 5 günlük bebeğe damar yolu açtılar o ağladıkça ben ağlaya ağlaya öldüm bittim
İlk 15 gün anne sütünün yağ oranı ve vitamini düşük su oranı yüksek olabiliyormuş o yüzden çocuğuma sütüm yaramamış çok üzüldüm mama vermek istemiyordum ama mecbur mama vermeye başladık hem emziricem hemde mama vericem bizde şimdilik durumlar böyle dualarınıza talibim sizlerde benim dualarımdasınız inanın bu grubu hamilelik sürecim boyunca çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…