2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Arkadaşlar bu arada ben çok kötü grip oldum burnum foşur foşur akıyor sürekli öksürüyorum ateşim var vs durumlar kötü işte bide bebek hastanede yatıyor ama bugün çıkıcaz galiba biraz önce kan aldılar duruma göre hareket edecekler. Eve geçtiğimizde bebeği hastalığımdan nasıl koruyacağım? Sürekli maske takayım diyorum ama oda da burnum saniye beklemiyor hemen akıyor ne yapcam ben ya zaten sütten dolayı vicdan azabı çekiyorum bide çocuğumu hasta edersem kendimi çok kötü hissederim.

Vermedi de bgn sorduk artık sürcez hemoroide krem sürdüm biraz rahatlattı ben sormasam bu acılarla bogusacaktım heralde herseye sinir oluyorum logusa psikolojisi başladı heralde
Hemoroide hangi kremi sürüyorsun canım ? Benim dikişler için batikon ve hametan diye bi krem verdi onları kullanıyorum ve şükür ağrım çok hafifledi hiç rahatsız etmiyor.

Bizde bugün taburcuyuz
Gaz için ben humana'nın kimyonlu rezene çayını aldım çok iyi geldi hem sütümü de arttırdı bebeklerin gazında'da azalma oldu sende bir dene istersen canım

günaydın kızlarr

anam sayfa sayısı çok olunca birileri gece doğurdu kesin dedim. neyseki yemekle geçmiş konuşmalar
Yok yok doğum olmadı ancak boğaza çalıştık biraz sızmışım yine aç kalktım ağlıcam ben yemek yemeyi de sevmem yoruldum yemekten

Geçmiş olsun canım mama veriyoruz diye üzülme bebeğinin sağlığı önemli sonradan sütün yeyetli olunca mamayı bırakırsın..

Canım Eylül annelerinde de gördüğüm kadarıyla bebeklerin neredeyse tamamına yakını sarılık oldu mama veriyorum diye üzülme ilk zamanlar süt doğum şeklin ne olursa olsun tam olarak gelmiyor bir hafta sonra normale dönmeye başlıyor ben mamayı aldım koydum hasta olacağına mama veririz hemen alışmazlar öyle merak etme bu da bir süreç öyle düşün ağlama demiyorum stresinin boşalması güzel olmuş ama daha fazla üzme kendini sütün etkilenmesin senin güçlü olman lazım ki bebeğin de güçlü olsun Buradaki hamilelerin duasıyla atlatacak inşallah dermanı olan dertler versin Allah bize güzel olacak herşey merak etme güzel anne

Günaydın kızlar isimli tulum yaptıranlar hangi siteden yaptırdınız son dakika yaptırayım da foto çekerim dedim geç oldu ama evde de çekerim gelirse de ne yapalım

maske kullan mutlaka. bir de el hijyenine dikkat et.
mama konusunda diretmeseydin keşke. ilk 1hafta ben ne olursa olsun vereceğim mama emzirme sonrası

Çıkışı buldular mı acep
Akşama randevu var inşallah söyle 3 cm falan açıklığın var dese nasıl mutlu olurum o kadar yalancı sancıyı boşa çekmemiş olalım yawww Reglim de çok ağrılı geçer benim 9 aydır ne rahattım hiç özlemedim inşallah en az 6 ay olmam

ben +1 +1 gidiyorum bu ara. iştahım feci. moralim bozuldu valla. yarın kontrolüm var. bu sabah yulaf süt yiyorum. yürüyüşü falan da bıraktım saldım herşeyi ama toparlanmam lazım

Aaa aynı ben benim de çok ağrılı geçer. Özlemek ne regl olmamak için tekrar hamilelik bile düşünebilirim yataklara düşerim kusarım ben doğumdan sonra geçiyomuş diyolar pozitif düşüneyim inşAllah geçer o ağrılar

Merhaba kizlar 38+3 den bildiriyorum, ne zaman gelecek bu minnoş benim gibi olup normal bekleyen var mii

Canım çok geçmiş olsun.
Mutlaka maske takmaya çalış doğumdan sonra bağışıklık düştüğü için anneler hasta oluyorlar genelde ama bebeğine bulaştıranı çok duymadım. Endişe etme
Merhaba kizlar 38+3 den bildiriyorum, ne zaman gelecek bu minnoş benim gibi olup normal bekleyen var mii
39+4 beklemedeyim

Günaydın kızlar isimli tulum yaptıranlar hangi siteden yaptırdınız son dakika yaptırayım da foto çekerim dedim geç oldu ama evde de çekerim gelirse de ne yapalım
Canım ben bunları yaptırdım çok parçalı istemedim zaten sembolik tulum da küçük değil baya giydirilir gibi 0 3 aylik ınstagramda miraynakisdekor diye bir sayfa

Eklentiler

• 20200815_111135.webp
    26 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20200806-WA0005.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 28
Bizde bugün taburcuyuz
Gaz için ben humana'nın kimyonlu rezene çayını aldım çok iyi geldi hem sütümü de arttırdı bebeklerin gazında'da azalma oldu sende bir dene istersen canım

Ayy hemen denicem çok teşekkür ederim canım
O kadar zor durumdayım ki bu sabah lavman yaptırdım mecbur
Biraz rahatlarım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…