- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Hemoroide hangi kremi sürüyorsun canım ? Benim dikişler için batikon ve hametan diye bi krem verdi onları kullanıyorum ve şükür ağrım çok hafifledi hiç rahatsız etmiyor.Vermedi de bgn sorduk artık sürcez hemoroide krem sürdüm biraz rahatlattı ben sormasam bu acılarla bogusacaktım heralde herseye sinir oluyorum logusa psikolojisi başladı heralde
Pişik kremi mustela, Bepantol, Sudocrem var. Hepside iyi. Karar vermesi zor
Bizde bugün taburcuyuzHastaneden canlı yayın
Bugün taburcuyum kısmetse
Şimdi emzirdim oğlumu
Kalvaltı bekliyorum fena açım
Anne karnındaki saatler ile aynı saatlerde uyanıyor şaka gibi
Yani kızlar gece hangi saatler uyandırıyorsalar sizleri dünyada da öyle suphanallah
Baş ağrım hiç olmadı
Tek sıkıntım ki en büyük sıkıntım gaz olayıydı
Diğer doğumda lavman yapmışlardı kolay çıkmıştım ama bunda 8 saat sonra ayağa kaldırdılar gaz ve tuvalet problemim mahvetti beni
Ameliyat yeri ağrısı anlamadı gaz sancısından
En lazım olan şeyler
Ben sizi dinleyip almamıştım ama çok lazım oldu elektrikli cezve
Hemen eşimi yolladım teknosadan aldırdım bir tane
İkincisi de kundak kızlar
E bebekten almıştım hazır kundak fermuarlı
Çok çok kullanışlı
Özellikle yeni doğanlar anne karnında hissi uyandırıyor
Elleri içine tepine tepine kendilrri pıtırığını atıveriyorlar
E bebekte 20 liramı neydi kesinlikle tavsiyemdir
Hem emzirirkende kolaylık bebek derli toplu oluyor kolay tutuluyor
Yok yok doğum olmadı ancak boğaza çalıştıkgünaydın kızlarr
anam sayfa sayısı çok olunca birileri gece doğurdu kesin dedim. neyseki yemekle geçmiş konuşmalar
Geçmiş olsun canım mama veriyoruz diye üzülme bebeğinin sağlığı önemli sonradan sütün yeyetli olunca mamayı bırakırsın..Günaydın kızlargrubumuzda ben görmeyeli kimler doğum yaptı acaba sizleri merak ediyorum
Maalesef biz dün gece bebeğimle hastanede yattık ve hala hastanedeyiz sarılık değeri çok yüksek çıktı acil yatış verdiler 5 günlük bebeğe damar yolu açtılar o ağladıkça ben ağlaya ağlaya öldüm bittim
İlk 15 gün anne sütünün yağ oranı ve vitamini düşük su oranı yüksek olabiliyormuş o yüzden çocuğuma sütüm yaramamış çok üzüldüm mama vermek istemiyordum ama mecbur mama vermeye başladık hem emziricem hemde mama vericem bizde şimdilik durumlar böyle dualarınıza talibim sizlerde benim dualarımdasınız inanın bu grubu hamilelik sürecim boyunca çok sevdim
Canım Eylül annelerinde de gördüğüm kadarıyla bebeklerin neredeyse tamamına yakını sarılık oldu mama veriyorum diye üzülme ilk zamanlar süt doğum şeklin ne olursa olsun tam olarak gelmiyor bir hafta sonra normale dönmeye başlıyor ben mamayı aldım koydum hasta olacağına mama veririz hemen alışmazlar öyle merak etme bu da bir süreç öyle düşün ağlama demiyorum stresinin boşalması güzel olmuş ama daha fazla üzme kendini sütün etkilenmesin senin güçlü olman lazım ki bebeğin de güçlü olsunGünaydın kızlargrubumuzda ben görmeyeli kimler doğum yaptı acaba sizleri merak ediyorum
Maalesef biz dün gece bebeğimle hastanede yattık ve hala hastanedeyiz sarılık değeri çok yüksek çıktı acil yatış verdiler 5 günlük bebeğe damar yolu açtılar o ağladıkça ben ağlaya ağlaya öldüm bittim
İlk 15 gün anne sütünün yağ oranı ve vitamini düşük su oranı yüksek olabiliyormuş o yüzden çocuğuma sütüm yaramamış çok üzüldüm mama vermek istemiyordum ama mecbur mama vermeye başladık hem emziricem hemde mama vericem bizde şimdilik durumlar böyle dualarınıza talibim sizlerde benim dualarımdasınız inanın bu grubu hamilelik sürecim boyunca çok sevdim
Çıkışı buldular mı acepBende bendehayırlara yoralım bakalım yerlerini hazırlıyorlar demekki
maske kullan mutlaka. bir de el hijyenine dikkat et.Arkadaşlar bu arada ben çok kötü grip oldum burnum foşur foşur akıyor sürekli öksürüyorum ateşim var vs durumlar kötü işte bide bebek hastanede yatıyor ama bugün çıkıcaz galiba biraz önce kan aldılar duruma göre hareket edecekler. Eve geçtiğimizde bebeği hastalığımdan nasıl koruyacağım? Sürekli maske takayım diyorum ama oda da burnum saniye beklemiyor hemen akıyor ne yapcam ben ya zaten sütten dolayı vicdan azabı çekiyorum bide çocuğumu hasta edersem kendimi çok kötü hissederim.
Akşama randevu var inşallah söyle 3 cm falan açıklığın var dese nasıl mutlu olurum o kadar yalancı sancıyı boşa çekmemiş olalım yawww Reglim de çok ağrılı geçer benim 9 aydır ne rahattım hiç özlemedim inşallah en az 6 ay olmamÇıkışı buldular mı acep
Aaa aynı ben benim de çok ağrılı geçer. Özlemek ne regl olmamak için tekrar hamilelik bile düşünebilirimAkşama randevu var inşallah söyle 3 cm falan açıklığın var dese nasıl mutlu olurum o kadar yalancı sancıyı boşa çekmemiş olalım yawww Reglim de çok ağrılı geçer benim 9 aydır ne rahattım hiç özlemedim inşallah en az 6 ay olmam
İvit binnnMerhaba kizlar 38+3 den bildiriyorum, ne zaman gelecek bu minnoş benim gibi olup normal bekleyen var mii
Canım çok geçmiş olsun.Arkadaşlar bu arada ben çok kötü grip oldum burnum foşur foşur akıyor sürekli öksürüyorum ateşim var vs durumlar kötü işte bide bebek hastanede yatıyor ama bugün çıkıcaz galiba biraz önce kan aldılar duruma göre hareket edecekler. Eve geçtiğimizde bebeği hastalığımdan nasıl koruyacağım? Sürekli maske takayım diyorum ama oda da burnum saniye beklemiyor hemen akıyor ne yapcam ben ya zaten sütten dolayı vicdan azabı çekiyorum bide çocuğumu hasta edersem kendimi çok kötü hissederim.
39+4 beklemedeyimMerhaba kizlar 38+3 den bildiriyorum, ne zaman gelecek bu minnoş benim gibi olup normal bekleyen var mii
Canım ben bunları yaptırdım çok parçalı istemedim zaten sembolik tulum da küçük değil baya giydirilir gibi 0 3 aylik ınstagramda miraynakisdekor diye bir sayfaGünaydın kızlar isimli tulum yaptıranlar hangi siteden yaptırdınız son dakika yaptırayım da foto çekerim dedim geç oldu ama evde de çekerim gelirse de ne yapalım
Bizde bugün taburcuyuz
Gaz için ben humana'nın kimyonlu rezene çayını aldım çok iyi geldi hem sütümü de arttırdı bebeklerin gazında'da azalma oldu sende bir dene istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?