2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Sagol canim 2 saatte gecti cok sukur stresten heralde esim rahatsiLandi atesi var baya ona takildim mideme vurdu sanirim

Ay maşallah yaaa hayalimdeki doğum
İlişkinin doğum kolaylaştırdığını duyan beyler kolaylaştırdığını doğum yapalım diye kendilerini feda ederler, cansiperhane çalılırlar eminim
Aynen zaten dogumdan snra 40 gun beklicekler oncesinde baya yardimci olmaya gonulluler

Bütün gönderdiğim sütleri vermişler şükür ama hepsini ememiyormus yorulıyormus mideye takviye ediyorlarmış 2 3 saatlik Bi sağımda 80 90 ml cıkıyor sağ gögüsüm den daha az geliyor bide o daha cok yara oldu ondan mı bilmiyorum sağlarken masaj yapıyorum bastıruyorum baya cıkıyor hatta 3 saati gectik ten sonra akmaya baslıyor kendi kendne sağmadıgımda valla durum böle olunca o sütü getircem diye inatlastım kendimle ayakta durmaya çalısıyorum cok destek olan oldu sağolsun Allah razı olsun herkesten sizlerde dahil insana moral oluyor işte böle seyler

Aynen öle Allah kime ne dert vereceğini biliyor demekki ne diyelim kabullenmekten Baska çaremiz yok en azından nefes alıyor diyorum artık

Pes etmezseniz geliyor gercekten ilk 2 gün zor ama 3 damla için 15 dakka sağım yaptım hiç üzülmedim herkes dedi normal 1 kasıkta olsa gönder sütü dedi inanırmısın eşim şiringyaa cekti 1 ml cıktı ve onu götürdü hastaneye yani sakın gelmiyor diye pes etmeyin

Kızlar mama takviyesi için hastane şırınga kullandı belki sizin de işinize yarar, hiç memeyi reddetme yaşamadık ben evde de öyle devam edeceğim biraz büyüdüklerinde biberona geçeriz artık..
Siringayi tek seferlik mi kullaniyosun yoksa bikac sefer mi

Güzel bi konu açılmış sütümüzü sağmak faydalı mı zararlı mı acaba ? Bi grup sağınca süt azalıyor diyor bi grupta aksine sütün artacağını söylüyor. Sevgili anneler Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz ?

S Sagmanin sutu arttirdigini dusunmuyorum canm. Onceki dogumumda oglum bi hafta yogun bakimda kalmisti. Sutumu sagip veriyordim. Normaldi. Emdikten sonra oyle bir sut dolmustuki sasirmistim. Sutm yok deme bol bol emzir

Gunaydin kızlar dogumu olanlar hayirli haberlerle gelsin insallah rabbim sag salim kucaklarina almayi nasip etsin insallah benim gibi bekleyenlere de yardim etsin artik alt tarafima ciddi baskı var yürürken zor yürüyorum hic kalkasim yok sürekli yatıyorum nasil normal dogum yapicam acaba

günaydınlar doğumu olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun tek avazda kurtulun inşallah
Atlantissa nerelerdesin bayağıdır sesin soluğun çıkmıyor
M mertur umarım sen de iyisindir taburcu olmuş sanırım ufaklık arada müsait oldukça yazın merak ediyoruz
Reengarenk nasıl gidiyor ikizlerle yeni hayatınız

Ay hakkat ya ben yeni dogum yapmisim esimin dun aksam sordugu sey ne zaman basliuoruz oldu. Halbuki 40 gun asla yaklastirmicami bliyo.
Walla sizler cok iyisiniz ya ben heralde ben baya kötüydüm benm eşim bana baktıkça ağlıyordu bırakın cinselliği ben acı cektikce oda acı cekti resmen aklına dahi geldiğini sanmıyorum sizler benden daha diri cıktınız dogumdan ondan sanırım bu muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…