2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar dogumlar depend yerine gazlı bez içinde pamuk kullanın diye duydum. Acaba akar makar mı ya kullanan var mı?
onu ilk anda ameliyat çıkışı koyuyorlar. odaya gelince bir süre kalabiliyor ya da depende geçebiliyorsun

Maşallah sübhanallah canım sağım yapmak kesinlikle çok faydalı sanırım bebişine kavuşunca tombik olacak hemen belli darısı da bize
Yara için de sarı kantaron yağı diyorlar canım bir dene istersen çok duydum

Kısır da yaptır bol yeşillikli bakanın var sanırım inşallah yapabilcek birileri vardır, kısır da çok güzel süt yapıyo çok yeşille. Senin yemekten içmekten öte bide o hasretliğin varya asıl sütü o getiriyo yavruna şifa yollayıp kavuşmak var sonunda Göğüs ucu yarası da kendi sütünü sürerek iyileşir yine en iyi bence . Dr un vicdanlıymış en azından suçlanınca alınmış, sorumluluk duyup antikor testi istemiş, hiç oralı bile olmayacak o kadar dr var ki. Eşinle senin de için rahat etmiş olur test olması iyi oldu. Bide kendini şanssızım falan diye etiketleme öyle lütfen, sen sana ihtiyacı olan bir meleğin güçlü annesisin, o senin gibi bir annesi olduğu için çok sanslı bir bebek.Şifasını senle buluyo günden güne. Sen bir meleği şefkatinle sütünle iyileştiriyosun, asla şanssız değilsin onu hergün iyi ediyosun. Bunda da bir hayır vardır henüz bilmediğimiz.

Kantaronu göbeğime sürüyorum ben bide çatlamayım diye

Kizlar ilk kez dogum yapicaklar icin soyluyorm Bu benim ikinci dogumumum Dogum sancisi nasil baslar diye sormussnz Dogum sancisi bnde ilk basta hafif alt karnima kramp gibi ishal sancisi gibi bi sanci girdi ve hemen wc ye gittm Ciktiktam sonra bu sancim gecmedi ve artik belimden yani bobreklerimin oldugu kisimdan kasillarima dogru iniyordu ilk basta 5 6 saniye suruyordu Sonra giderek 3 4 dakika da bir 30 saniye fakan surmye basladi ve dr gittikki 6 cm acilmam var iki saat sonrada dogum yaptm :) Bunda nasil olicak bakalm Herkese hayirli dogumlar

Kizlar bu gece bende uyuyamayanlardanim bulantim var ilk defa oluyor acaba nedendir zehirlenme falan olmayayim endiselendim biraz

Kızlar merhaba. Ben 2 Ekim'de doğum yaptım çok şükür. Doğum yapmayan ve sezeryan olacak olan varsa spinal anetezi ile sezeryani şiddetle tavsiye ederim.cok korku ve endişelerim vardı ama hiç korktugum gibi olmadı ilk dogumu genel anestezi ile yapmıştım perişan olmustum. Spinal çok rahat ağrısız çok kolay iyilesilebilen bi yöntem tavsirye ederim

Kizlar bu gece bende uyuyamayanlardanim bulantim var ilk defa oluyor acaba nedendir zehirlenme falan olmayayim endiselendim biraz
Son haftalarda oluyormuş canım ev halkında da bulantı varsa zehirlenme olabilir tek sendeyse gebelik nedeniyledir merak etme biraz yoğurt yemeye çalış için rahat eder zehirlenmelerde yoğurt yiyin diyorlardı sanki ama tek sendeyse bulantı zehirlenme değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…