- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Saymadım ama ya 6 yada 8 tane gidiyorGunde kac tane kullaniyosun o zaman nasil dayaniyor
ikizler dünyaya bende ikizlere adapte olmaya çalışıyorumgünaydınlar doğumu olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun tek avazda kurtulun inşallah
@Hifanurr nerelerdesin bayağıdır sesin soluğun çıkmıyor
@mertur umarım sen de iyisindir taburcu olmuş sanırım ufaklık arada müsait oldukça yazın merak ediyoruz
Reengarenk nasıl gidiyor ikizlerle yeni hayatınız
CAnım sen nasılsın doğum başlamazsa suniyi ne zaman verecek doktorun benimki 41 de veririm dediGünaydın herkese ,
Bugün doğumu olanlara kolaylık diliyorum. Sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Canım arkadaşımcileklilimonata da suni sancı alacak Bugün. Dualarınızı eksik etmeyin
Sen o zamanda aynı güzellikte bakarsınikizler dünyaya bende ikizlere adapte olmaya çalışıyorum
şimdi herşey toz pembe ablam kardeşim yanımda bana çok iyi bakıyorlar onlar gidince göreceğim kendimi
Sevimlilikleri de double dir amaaSaymadım ama ya 6 yada 8 tane gidiyor
Biz alışıtık artık ikiz lerde herşey double
benim kendimden hiç umudum yokSen o zamanda aynı güzellikte bakarsınÜstüne büyük oğlunla anne oğul aktivite zamanınız BİLe olur
Yok canım anca biberon kadar uğraştırıyor dr dinle emmeyi bırakmamaları lazım..Sevimlilikleri de double dir amaaparmakla veriyorum siringayi dun dr gosterdi kolay aliyor oyle ama sizde zor olabilir belki dr u inatla biberon verme diyo
Canım bizde 2 gün önce hastanede yattık o gece hemşireler sürekli göğsümü sapmamı sütü o şekilde vermemi söylemişti o gece ve ertesi gün göğsümden kendiliğinden süt akmaya başladı eve gelince sağmayı bıraktım sadece emzirdim kendiliğinden akma bitti ve göğsüm sağarken kadar ki kadar sert değil o yüzden kafam karıştıS
Sagmanin sutu arttirdigini dusunmuyorum canm. Onceki dogumumda oglum bi hafta yogun bakimda kalmisti. Sutumu sagip veriyordim. Normaldi. Emdikten sonra oyle bir sut dolmustuki sasirmistim. Sutm yok deme bol bol emzir
Şırıngayı parmakla nasıl veriyorsun canım anlamadım. Bizim dr de kesinlikle şırınga kullan diyo bende gündüz şırınga gece biberon veriyorumSevimlilikleri de double dir amaaparmakla veriyorum siringayi dun dr gosterdi kolay aliyor oyle ama sizde zor olabilir belki dr u inatla biberon verme diyo
sütü bebek emdikten sonra sağmak süt üretimini arttırıyor. memede kalan sütü boşaltınca tekrar üretime geçiliyor. yani arz talep meselesi. mesela benim kızım ilk 1 ay göğsümü hiç emmedi. ben sürekli sağım yapıp verdim. ne kadar sık sağarsam o kadar fazla çıkıyordu. stok bile yapmaya başlamıştım.Güzel bi konu açılmış sütümüzü sağmak faydalı mı zararlı mı acaba ? Bi grup sağınca süt azalıyor diyor bi grupta aksine sütün artacağını söylüyor. Sevgili anneler Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz ?
Canim rabbim yardimcin olsun sag salim kucagina alırsın insallah normal dogum degil demi Seninki deKızlar benim biraz açılmam olmuş.Doğumum cumartesiden cumaya alındı.Yarın sabah saatlerinde sezaryene alınacağım.Bana dua edin olur mu?❤❤
Biraz da bebekle ilgili bu oğlum hiç çekmezdi iki üç çeker bırakırdı eğer sağmasaydım 20 aya süt falan kalmazdı. Ama kimi bebek sona kadar emiyor zaten. Ayrıyetten sağma anneye de çok büyük zorluk onun stresi yerine ciddi emen bebekte sağmak yerine dinlensin anne kendine vakit ayırsın daha iyi. Ben 6. Aya kadar olmayan sütle büyüttüm bebeğimi. 2. Ayda mama verme dedi doktor. O kadar sağımla 30 ml süt ancak çıkıyordu İki memeden doktor yeter dedi. Büyüdü, gelişim geriliği olmadı. Ama bence midesi küçük kaldı. Hala çok yemek yiyemez en sevdiği şeyi bile iki lokma yer. Şimdi 4,5 yaşında ama bu işlerde vazgeçmemek çok önemli 20 ay boyunca her emme sonrası sağdım. Bir zaman sonra bıkkınlık geliyor insana. 20. Ayda memeyi bıraktırdım. İlk hastalığı 20. Aydan sonra oldu. 20. Aya kadar hiç hasta olmamıştı. Sonra hastalıkların önünü alamadık testler vs yapıldı. Bağışıklık yetmezliği var dendi. Genetik dendi. Sütün nasıl koruyucu etki yaptığını o zaman anlamış oldum. Doktor şaşırdı bu çocuk bu değerlerle birkaç zatürre falan geçirmesi gerekirdi dedi. O yüzden imkanı olan vazgeçmesin.Güzel bi konu açılmış sütümüzü sağmak faydalı mı zararlı mı acaba ? Bi grup sağınca süt azalıyor diyor bi grupta aksine sütün artacağını söylüyor. Sevgili anneler Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz ?
Ah sorma aglayasim geliyo valla geceleriŞırıngayı parmakla nasıl veriyorsun canım anlamadım. Bizim dr de kesinlikle şırınga kullan diyo bende gündüz şırınga gece biberon veriyorumşırıngayla daha uzun sürüyor
Yok canım sezaryen sağ olCanim rabbim yardimcin olsun sag salim kucagina alırsın insallah normal dogum degil demi Seninki de
Stres altında bebekler yapabiliyormuş. Ultrasonla dikkatle anlaşılır diye düşünüyorum ama normal doğum yapanlar süreci daha iyi bilir. O süreç uzadıkça ultrasonla bakıyorlar mı yoksa hiç bakılmıyor mu?Günaydın güzel anneler, yazmıştım buraya da Pazartesi sabah 9 saat sancı sonrası açılma olmadığı için sezeryanla oğlumu kucağıma aldım.Ama oğlum içerde kakasını yaptığı için enfeksiyon kapmış ve yoğun bakımda şu anDaha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. Benim anlayamadığım şu, 9-10 saat doktor gözetimi altındaydım. Bebeğin kaka yaptığı anlaşılamaz mıydı? Ben sezeryan istediğim için açtılar baktılar ki kaka yapmış. Normal diye diretseydim ne olacaktı? Doktor diyor suyunun gelmesi gerekiyordu bizim anlamamız için. Atıyorum bi 10 saat sonra gelseydi su o çocuk ne olacaktı içerde? Yani tamamen şans meselesi mi bu kaka olayı anlayamadım.Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum sütümün azalmaması için. Düşündükçe içim içimi yiyor çünkü.
benim kendimden hiç umudum yok
Yok canım anca biberon kadar uğraştırıyor dr dinle emmeyi bırakmamaları lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?