2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen öle bende öle diyorum sütte şükür masallah var bsyler iyi demeye korkuyorum artık walla
Maşallah canım benim güçlü annemiz az daha sabır kavuşacaksın
Bu arada sezeryan mi normal mi düşünme sorgulama ki ben sezeryanın anestezi nedeniyle daha sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum Senin durumunda ki doğumda yaşadığın sıkıntı coronaya bağlı bile olmayabilir Covid geçirmeyenlerde de bunlar yaşanabiliyor artık bebeğin geleceği ana odaklan annesi

Kızlar bu su az az gelebilir mi sabah yazmıştım yine aynı su mu geliyor anlamadım randevum sabah beklesem problem olur mu

Aynen öle yaptım cnm yoksa ayakta duramam zaten antikor testi yaptırcam düzen lan. Antikor testi yapıyor yarın bebekten kan alınıp oraya gidicek yinede aklımda kalmasın dedim bakalım o zmn netleşir cnm sizede hayrlı güzel anımsayacagınız dogumlar eylesin grubun şanssızı benmişim yapcak bsy yok inş güzel seyler yazcam buraya inanıyorum

R rnp06 ben de öyle düşünüyorum sezeryan konusunda senin durumun için. Giderek daha iyi oluyo bebek canım daha da olacak. Hepimiz heyecanla kavuşacağınız günü bekliyoruz Ayrıca sütüne nazar değdirme kız maşallah de kendine

Antikor testini sen mi düşündün istedin peki canım, bence dediğin gibi aklında kalmasındansa iyi yaptın

Öyle deme lütfen şanssız falan değilsin..Allah korusun ama bebeğin gayet iyi Allahın izniyle az kaldı kavuşacaksınız hiçbirsey olmuycak herşey iyiye gidiyor..öyle kötü durumda olan anneler var ki beterin beterini düşününce insan her türlü şükrediyor..bakalım bizi neler bekliyor..Mevlam neylerse güzel eyler bu da bi sınav canım az kaldı geçicek inşallah..Rabbim çetin sınavlardann uzak eylesin..

Ay maşallah yaaa hayalimdeki doğum
İlişkinin doğum kolaylaştırdığını duyan beyler kolaylaştırdığını doğum yapalım diye kendilerini feda ederler, cansiperhane çalılırlar eminim

Herşey çok güzel olacak. Bebişinle mutluluk satırları yazacaksın bize. Hatta her Ay kilolarını filan takip edicez burdan he heyytt be diycez

Kızlar dogumlar depend yerine gazlı bez içinde pamuk kullanın diye duydum. Acaba akar makar mı ya kullanan var mı?

Bencede demeyin aman maşallah diyelim biz
Bir şeyler yaptınız mı peki bide sizin ilk doğumdu değil mi
İlk dogum evet yaptım tabi makine kiraladım son ayarda çalıstırdım bide Bi an önce gelsin diye daha cocuk memeden yara oldu kopmaya başladı tabi sonradan düşürdüm ayarı ama ne fayda süt gelsin diye bulgurlu sütlü çorba yaptılar kabak yemeği yedim ilkk gün sonra meyve kompostosu içtim Hım ananın cayından içtim dereotlu yogurt sabahda köy yumurtasının sarısı köy peyniri orjinal bal köy terayagsı 3.gün doyuracak kdr süt gelmeye basladı ilk basta sagarken süt gelmese bile 15 dk bos bos sağıyorduk bide o yuzden birazda gögüs ucu yara oldu sanırım ama öle yapmasak da gelirmiydi bilmiyorum su an fazla bile geliyor smdi de bu yara nasıl gecicek diye ugrasıyorum

Süte değilde memeye değdi ZTen yaralı memelere nazar değmez heralde artık

Amin inş dediğin gibi beterin beteri var en azından nefes alıyor şükür

Bayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı
Ben çıkardım 2 kere.protexin sarı olanıyla yıka kurula sürekli. içini de patlat akıt tekrar yıka ve kurula. 3 güne geçer inşallah. Ben öyle çözüm buldum.

Çok doğru şeyler yapmışsın süt için tebrik ediyorum seni arkadaşım çok iyi olmuş sütünü artırdığın çok sevindim, minik oğlun bu sayede hemen toparlanacaktır inşallah. Çok deme nazar değer kaç saat aralıkla ne kadar geliyor bir sağımda? Gittikçe daha da artacak
Sen nasıl oldun psikolojik olarak daha iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…