2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben ettim 14.gunum 40 bitene kadar kullancam eger riskin varsa sende devam edersin dr soyler

Zaten öyle oluyor canım. İlk süt gelme döneminde taş gibi oluyor ve ağrılı oluyor. Şu an yumuşaması ve sütün o şekilde gelmesi alıştığı anlamına geliyor ki bu iyi bir şey. Bütün emzirme boyunca öyle ağrılı sancılı olmayacak zaten. Yumuşak yumuşak olacak.

Bncede fazla düşünme bende 10 gün olcak hala göremedim cocugumu bizim durumumuz daha agır oksijensiz kaldıgı için bende cok düşündüm öle miydi bölemi olsaydı diye ama eline bsy gecmiyor diyelim ki doktor hatası yada doktor öngöremedi ne yapabilirsin ki dogum Bi risk en basından sonuna kdr iyiki kakasını filan yememiş sadece enfeksiyon antibiyotik tedavisiyle halledilir en az 7 gün kalması gerekiyor sanırım sonra durumuna göre bakarlar bnmde ilk suyum geldi banada suyun rengi filan sorulmustu kaka yaptıysa farklı renkte geliyormus ordan anlasılıyor belki sonradan yapmıstır Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin sana da banada seni cok iyi anlıyorum

Evet iğneler devam ediyor canım. Ben de edicem ama süresini bilmiyorum.

Ne zamana kadar boyle devam edicez sence belki de hep takviye vermeye devam edicez
bwnimki xevam edecek gibi gözüküyor iki taneye süt yettirmek biraz zor inşallah seninki süyün çoğalınca bırakır..
Senin koca fabrika filan işletiyor kesin ben anladım
bebekler rızkı ile gelir derler ya hakikaten öyle, geçenlerde eşime ufak bir miras oarası geldi bugün yine bir parça toprak satılmış baksna bebeklerimizin rızkı nerden geldi

kaçıncı haftada yaptı kakasını? acaba günümü geçmişti doğumun diye merak ettim

Evet canım doğru diyorsun,takip ediyorum seni de. Rabbim şifa versin senin kuzuna da, tüm bekleyen annelere de. Bugün üçüncü gün o kadar özledim ki yüzü gözümde hep.Herşey olacağına varır tabiki buna inancım sonsuz ama işte insan düşünmeden edemiyor acaba başka türlüsü olabilir miydi diye. Neyse çok düşünmeyeceğim.

Kızlar benim biraz açılmam olmuş.Doğumum cumartesiden cumaya alındı.Yarın sabah saatlerinde sezaryene alınacağım.Bana dua edin olur mu?❤❤
10.10.20 yi beklemeyecek senin prenses herşey çok güzel gider inşallah sağlıcakla alırsın kucağına

Kızlar bu gün doğumu olanlara hayırlı doğumlar. Bundan sonra da 10 ekim de büyük bir yığılma var sanırım
Evet 10.10.20 hep planlı sezeryanlar var doktor da lütfen o zaman gelmesin sezeryanım çok hastanede yoğun olur dedi yapılma var hep sanırım

Canım maalesef anlaşılmıyor kendini de doktorları da suçlama suyun gelmesi lazımdı anlamaları için ya da bebek kakadan çok etkilenirse kalp atışları yavaşlar oradan belki fikir yürütülebilirdi demekki çok etkilenmemiş içini ferah tut annelik hislerine güvenmek lazım bak sen hissettin sezeryan oldu daha fazla maruz kalmadı ablamın ilk doğumunda normaldi bebek çıkarken farkedildi yoğun bakıma alındı ve 5 gün antibiyotik alıp çıktı sağlıcakla telaşlanma antibiyotik ile toparlar ki yakında arkadaşım doğum yaptı kaka falan yapmamıştı doğumdan sonra idrar yolu enfeksiyonu oldu 5 gün yoğun bakımda kaldı sonra sağlıklı olarak çıktı kakasını yapmasa da başka nedenlerle hastanede bile enfeksiyon kapabilirdi düşünme sütün etkilenmesin kavuşacağın zamana odaklan şükür ki dermanı olan dert dua edelim bol bol

Benim de 34. Haftam bitmek üzere bende ikisini de kullanıyorum, doktoruma sordum. Aspirini doğumdan 3 4 gün önce keseriz, iğneyi de doğumdan 1 gün önce keseriz dedi. Iğne doğumdan sonra bi müddet daha devam edecek. Çünkü doğum sonrası anne icin pıhtılaşma sıkıntısı yaşanmasın diye. Ben ilk.dogumumda doğumdan sonra 3 ay daha kullanmıştım.

CAnım sen nasılsın doğum başlamazsa suniyi ne zaman verecek doktorun benimki 41 de veririm dedi
@cileklilimonata allah yardımcın olsun sağlıcakla al minik yavrunu güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
Psikolojik olarak çok iyi olmasam da fiziken iyiyim canım. Hiç ağrım sancım belirtim yok her zamanki gibi :)
Pazartesi günü yatışım yapılacak.
senin ne zamana denk geliyor 41 ?

Kuzum fazla okuyamıyorum son durım ne oldu inşallah bebeğin iyiye gitmiştir..

Ne güzel yazmışsın canım teşekkür ederim desteğin için. Gerçekten biraz da şans meselesi sanırsam. Herşey olacağına varıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…