2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba kızlar doğum hikayemi dinlemek isteyen olursa paylaşabilirim sizlerle Stres yaşayan arkadaşların içini rahatlatır belki Bi nebze olsa da

Guzel hikayeler duymaya hepimizin ihtiyaci var hepimiz saglikla dogumlarimizi yapalim insallah sana da hayirli olsun uzun guzel saglikli omru olsun cnm

Psikolojik olarak çok iyi olmasam da fiziken iyiyim canım. Hiç ağrım sancım belirtim yok her zamanki gibi :)
Pazartesi günü yatışım yapılacak.
senin ne zamana denk geliyor 41 ?
Ya bozma için psikolojini içeride keyfi yerinde demekki sabırsızlanıyoruz tabi de stres yaptıkça gelmeyecekler rahatlamak lazım Ben de hergün bir iş meşgale çıkartıyorum kendime düşünmeyeyim diye bugün 39+0 ım 2 hafta sonra 41 olacak o zaman suni veririz dedi
Bugün mektup yazayım kızıma dedim ilerde okur nasıl sabırsızlıkla beklediğimizi sen de yap istersen rahatlatır evde klasik müzik dinlemekten ev halkı sıkıldı rahatlayayım gelsin diye ama ben hep 40 ı göreceğimi düşünüyordum en uzağa kendimi kanalize edince şimdilik psikolojik yorgunluk yok daha

Merhaba kızlar doğum hikayemi dinlemek isteyen olursa paylaşabilirim sizlerle Stres yaşayan arkadaşların içini rahatlatır belki Bi nebze olsa da
Paylaş tabi dört gözle pozitif doğum hikayeleri paylaşımları bekliyorum ben valla

Arkadaşlar bebeğim 11 günlük humana çayı ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum sütüm var ama aşırı derece fışkırmıyor normal düzeyde yani doktor süt arttırıcı humana çaydan yazdı daha önce kullanan arkadaşlar varsa olumsuz bir etkisi var mı sütü arttırıyor mu ?

Amiiinn çok teşekkür ederimRabbim sizlere de hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah miniklerHemen başlayım o zaman umarım fazla konuşup sıkmam sizleri

Bende kullanıyorum bi buçuk ay dediler banada 3 ay fazla değil mi yoğun pıhtılaşma mı var

2012 doğumlu bir kızım var ve ardından 4 aylık ve 5 aylık 2 tane karnımda ölen bebeğim oldu Doktorlar sebebini araştırdığında bende kromozomal genetik bozukluk çıktı ve kızıma mucize dedi doktorlar. Sağlıklı bebeğimiz olması için genetik tüp bebek yapılması gerek dedi doktorlar ve geçen sene yaptırdık yine de tutmadı. Rabbim 1 yılın ardından kızım gibi bir mucize daha beklememizi nasip etti çok şükür bize 32.haftadan itibaren erken doğum riskimiz oldu ve hastanede yatıp yatıp çıktık.Hiç bişey yiyemeden, sürekli kusmayla, uyumadan geçti resmen hamileliğim.Ta ki 38+3 günlük oluncaya kadar.Gelelim doğumun olduğu güne

Benim de ilk oğlumda suyym yeşil geldi o zaman anlamıştık kaka yaptığını. Yoksa anlaşılamaz bir şey gerçekten de. Sadece renginden biliniyor diye biliyorum

Aynen valla ama ikizleri de anca miras kaldırırdı zaten cok iyi olmus bnmde öle son maasım kaldı üstüne Bi daha maas aldım dogum yardımı aldım rapor parası alcam daha derken masallah baya oldu bgne kdr hesapta hiç o kdr para görmemiştim

Aneksenamunnn hayırlı doğumların olsun canım, yarın kavuşuyosun yani sevdiceğine iyi haberlerini bekliyoruz

Zamanla geciyor o düşünmeler gecmezse pskolojım bozulur cünkü düşün düşün elde hc bsy yok en azından süt geldkce mutlu oluyo insan benmde öle bak smdi sen deyince aklıma geldi yüzü fotograf var bende vşdeoyada almıstım acıp bakamıyorum ağlamaktan korkuyorum artık cunkü her baktıgım da ağlıyorum bide zaman gectikce artık sabırda tükeniyor Allah yardımcımız olsun sıgıncak Baska bsymiz de yok

Artırıyor canım içebilirsin.
Doğal yoldan da bende sütlaç işe yaramıştı. Daha doğrusu içinde pirinç olan her şey ama özellikle sütlaç ve pilav. Bir de fermante olan şeyler şalgam çok iyi artırmıştı mesela bir de boza. Ev yapımı tarhana çorbası mesela o da mayalı. Bana bunlar iyi gelmişti canım aklıma geldikçe yine yazarım. Bol sütlerin olsun inşallah

Kuzum fazla okuyamıyorum son durım ne oldu inşallah bebeğin iyiye gitmiştir..
Genel durumu iyi ama beslenmesi biraz zayıf yoruluyor dediler en son antibiyotik veriliyormuş 2 tane oda yarın bitiyor test sonucları henüz yorumlanmamıs onu bekliyoruz ama normal sanırkm uyuyo uyanıyor ağlıyor içiyor sanırkm hep böle belirsizlklerden nefret ediyorum beni strese sokuyor oda en kötüsü geldi beni buldu işte

28 Eylül pazartesi günü sabah kontrolüm vardı. Gittim nstye girdim bebek hiç hareket etmedi. Muayene gayet normaldi ve ne vücudum ne bebek doğum için hazır değildi. Tatlı bişeyler yiyip tekrar nst çekildi bu defa da hiç durmadı hareketleri bebeğin. Yavrumun kafası karışmış sanırım doğum olacağı içinRahim ve bebek daha doğuma hazır değil dedi doktor ve eve geldim her zaman ki gibi işlerimi bitirdim. Saat 15:20 de kızımı arabayla okuldan aldım geldik Kayınvalidemlere. Bahçede oturuyorlar komşularla. Yeni oturdum 5 10 dk içinde lık diye bir ses geldi ve Suyum gelmeye başladı. İlk kızımda da aynı olmuştu. 38+3 te Suyum gelmişti. Ben o kadar sakinim ki. Komşular, kayınvalidem benden önce doğum yapacak kadar strestelerBi sakin olun dedim hemen şıp diye hazırdı sanki bebek doğmaya da korkuyorlar Duş aldım üzerimi değiştirdim eşim geldi görmeniz lazım arabayla uçurdu hastaneye. Gittik doktor Bi muayene etti sancı yok, açılman yok sabahı bulur doğum dedi. İlk kızımda da sabah 7de suni sancı verdiler. 3 saat sonra doğum yaptım. Bunu anlattım hiç ihtimal vermedi doktor. Neyse bu arada saat 18:00 da suni sancı serumunu bağladılar. Ağrılar hemen başladı doktor Bi muayene etti açılmalar oluyor ardı ardına. Saliha doğuruyorsun sen ciddi ciddi hemen hazırlanalım dedi ve ebeler de doktorum da yanımdan hiç ayrılmadı sancı çekerken saolsunlar elimi hiç bırakmadılar. 19:00da kızımı dikişsiz bir şekilde doğum yaptımherşey 1 saat içinde oldu ve bittiO an inanılmaz bir duyguydu yaşadığım, yeniden doğdum sankikızımı Kucağıma verdiler kokusunu içime çektim sonra eşimin düşmesini bekledi doktor kızımı giydirdiler ve hemen emzirdim. Çok güzeldi çok şükür herşey ve bebeğim 4 kilo doğmuştu, hastanenin maskotu oldu Hala inanamıyorum kendime, ben dahil herkes de

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum hem rezeneyi hem karışık olanı gayette memnunum herkesin sütü fışkırmazki tatlım 4.5 çişli bez alıyosan kaka yapıyosa yetiyodur sütün en önemlisi sarılık olmaması besleyemesen sarılık değerleri yükselirdi.

Maşallah 3.5 kg üstünü normal doğurtmam diyen doktorlara kapak olsun dikişin bile olmamış.

Gelip geçecek inşallah rabbim sınavların en zoruyla sınıyor inşallah biran önce iyiye gitsin değerler kavuşun artık.Pazartesi demiştin dimi ikinci kez doğumu bekler gibi say say bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…