Merhaba kızlar doğum hikayemi dinlemek isteyen olursa paylaşabilirim sizlerleStres yaşayan arkadaşların içini rahatlatır belki Bi nebze olsa da
Ya bozma için psikolojini içeride keyfi yerinde demekki sabırsızlanıyoruz tabi de stres yaptıkça gelmeyecekler rahatlamak lazım Ben de hergün bir iş meşgale çıkartıyorum kendime düşünmeyeyim diye bugün 39+0 ım 2 hafta sonra 41 olacak o zaman suni veririz dediPsikolojik olarak çok iyi olmasam da fiziken iyiyim canım. Hiç ağrım sancım belirtim yok her zamanki gibi :)
Pazartesi günü yatışım yapılacak.
senin ne zamana denk geliyor 41 ?
Paylaş tabi dört gözle pozitif doğum hikayeleri paylaşımları bekliyorum ben vallaMerhaba kızlar doğum hikayemi dinlemek isteyen olursa paylaşabilirim sizlerleStres yaşayan arkadaşların içini rahatlatır belki Bi nebze olsa da
Bende kullanıyorum bi buçuk ay dediler banada 3 ay fazla değil mi yoğun pıhtılaşma mı varBenim de 34. Haftam bitmek üzere bende ikisini de kullanıyorum, doktoruma sordum. Aspirini doğumdan 3 4 gün önce keseriz, iğneyi de doğumdan 1 gün önce keseriz dedi. Iğne doğumdan sonra bi müddet daha devam edecek. Çünkü doğum sonrası anne icin pıhtılaşma sıkıntısı yaşanmasın diye. Ben ilk.dogumumda doğumdan sonra 3 ay daha kullanmıştım.
Benim de ilk oğlumda suyym yeşil geldi o zaman anlamıştık kaka yaptığını. Yoksa anlaşılamaz bir şey gerçekten de. Sadece renginden biliniyor diye biliyorumGünaydın güzel anneler, yazmıştım buraya da Pazartesi sabah 9 saat sancı sonrası açılma olmadığı için sezeryanla oğlumu kucağıma aldım.Ama oğlum içerde kakasını yaptığı için enfeksiyon kapmış ve yoğun bakımda şu anDaha doğru düzgün kucağıma bile alamadım. Benim anlayamadığım şu, 9-10 saat doktor gözetimi altındaydım. Bebeğin kaka yaptığı anlaşılamaz mıydı? Ben sezeryan istediğim için açtılar baktılar ki kaka yapmış. Normal diye diretseydim ne olacaktı? Doktor diyor suyunun gelmesi gerekiyordu bizim anlamamız için. Atıyorum bi 10 saat sonra gelseydi su o çocuk ne olacaktı içerde? Yani tamamen şans meselesi mi bu kaka olayı anlayamadım.Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum sütümün azalmaması için. Düşündükçe içim içimi yiyor çünkü.
Aynen valla ama ikizleri de anca miras kaldırırdı zaten cok iyi olmusbwnimki xevam edecek gibi gözüküyor iki taneye süt yettirmek biraz zor inşallah seninki süyün çoğalınca bırakır..
bebekler rızkı ile gelir derler ya hakikaten öyle, geçenlerde eşime ufak bir miras oarası geldi bugün yine bir parça toprak satılmış baksna bebeklerimizin rızkı nerden geldi
Açılmam varmış bakalım bekliyoruz
Zamanla geciyor o düşünmeler gecmezse pskolojım bozulur cünkü düşün düşün elde hc bsy yok en azından süt geldkce mutlu oluyo insan benmde öle bak smdi sen deyince aklıma geldi yüzü fotograf var bende vşdeoyada almıstım acıp bakamıyorum ağlamaktan korkuyorum artık cunkü her baktıgım da ağlıyorum bide zaman gectikce artık sabırda tükeniyor Allah yardımcımız olsun sıgıncak Baska bsymiz de yokEvet canım doğru diyorsun,takip ediyorum seni de. Rabbim şifa versin senin kuzuna da, tüm bekleyen annelere de. Bugün üçüncü gün o kadar özledim ki yüzü gözümde hep.Herşey olacağına varır tabiki buna inancım sonsuz ama işte insan düşünmeden edemiyor acaba başka türlüsü olabilir miydi diye. Neyse çok düşünmeyeceğim.
Artırıyor canım içebilirsin.Arkadaşlar bebeğim 11 günlük humana çayı ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum sütüm var ama aşırı derece fışkırmıyor normal düzeyde yani doktor süt arttırıcı humana çaydan yazdı daha önce kullanan arkadaşlar varsa olumsuz bir etkisi var mı sütü arttırıyor mu ?
Genel durumu iyi ama beslenmesi biraz zayıf yoruluyor dediler en son antibiyotik veriliyormuş 2 tane oda yarın bitiyor test sonucları henüz yorumlanmamıs onu bekliyoruz ama normal sanırkm uyuyo uyanıyor ağlıyor içiyor sanırkm hep böle belirsizlklerden nefret ediyorum beni strese sokuyor oda en kötüsü geldi beni buldu işteKuzum fazla okuyamıyorum son durım ne oldu inşallah bebeğin iyiye gitmiştir..
Ben kullanıyorum hem rezeneyi hem karışık olanı gayette memnunum herkesin sütü fışkırmazki tatlım 4.5 çişli bez alıyosan kaka yapıyosa yetiyodur sütün en önemlisi sarılık olmaması besleyemesen sarılık değerleri yükselirdi.Arkadaşlar bebeğim 11 günlük humana çayı ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum sütüm var ama aşırı derece fışkırmıyor normal düzeyde yani doktor süt arttırıcı humana çaydan yazdı daha önce kullanan arkadaşlar varsa olumsuz bir etkisi var mı sütü arttırıyor mu ?
12 saat açlık istiyorlar ben 3 sezeryanımdada olmadım.ama acil olsaydı geceden aç gitmeseydim yaparlarmı bilmiyorum.Sezeryandan once lavman yapiliyor mu acaba?
Maşallah28 Eylül pazartesi günü sabah kontrolüm vardı. Gittim nstye girdim bebek hiç hareket etmedi. Muayene gayet normaldi ve ne vücudum ne bebek doğum için hazır değildi. Tatlı bişeyler yiyip tekrar nst çekildi bu defa da hiç durmadı hareketleri bebeğin. Yavrumun kafası karışmış sanırım doğum olacağı içinRahim ve bebek daha doğuma hazır değil dedi doktor ve eve geldim her zaman ki gibi işlerimi bitirdim. Saat 15:20 de kızımı arabayla okuldan aldım geldik Kayınvalidemlere. Bahçede oturuyorlar komşularla. Yeni oturdum 5 10 dk içinde lık diye bir ses geldi ve Suyum gelmeye başladı. İlk kızımda da aynı olmuştu. 38+3 te Suyum gelmişti. Ben o kadar sakinim ki. Komşular, kayınvalidem benden önce doğum yapacak kadar stresteler Bi sakin olun dedim hemen şıp diye hazırdı sanki bebek doğmaya da korkuyorlar Duş aldım üzerimi değiştirdim eşim geldi görmeniz lazım arabayla uçurdu hastaneye. Gittik doktor Bi muayene etti sancı yok, açılman yok sabahı bulur doğum dedi. İlk kızımda da sabah 7de suni sancı verdiler. 3 saat sonra doğum yaptım. Bunu anlattım hiç ihtimal vermedi doktor. Neyse bu arada saat 18:00 da suni sancı serumunu bağladılar. Ağrılar hemen başladı doktor Bi muayene etti açılmalar oluyor ardı ardına. Saliha doğuruyorsun sen ciddi ciddi hemen hazırlanalım dedi ve ebeler de doktorum da yanımdan hiç ayrılmadı sancı çekerken saolsunlar elimi hiç bırakmadılar. 19:00da kızımı dikişsiz bir şekilde doğum yaptım herşey 1 saat içinde oldu ve bitti O an inanılmaz bir duyguydu yaşadığım, yeniden doğdum sanki kızımı Kucağıma verdiler kokusunu içime çektim sonra eşimin düşmesini bekledi doktor kızımı giydirdiler ve hemen emzirdim. Çok güzeldi çok şükür herşey ve bebeğim 4 kilo doğmuştu, hastanenin maskotu oldu Hala inanamıyorum kendime, ben dahil herkes de
Gelip geçecek inşallah rabbim sınavların en zoruyla sınıyor inşallah biran önce iyiye gitsin değerler kavuşun artık.Pazartesi demiştin dimi ikinci kez doğumu bekler gibi say say bitecek.Genel durumu iyi ama beslenmesi biraz zayıf yoruluyor dediler en son antibiyotik veriliyormuş 2 tane oda yarın bitiyor test sonucları henüz yorumlanmamıs onu bekliyoruz ama normal sanırkm uyuyo uyanıyor ağlıyor içiyor sanırkm hep böle belirsizlklerden nefret ediyorum beni strese sokuyor oda en kötüsü geldi beni buldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?