- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Az kaldı canım benim sabret biraz daha yorulması normal içmesi bile mucize değil miGenel durumu iyi ama beslenmesi biraz zayıf yoruluyor dediler en son antibiyotik veriliyormuş 2 tane oda yarın bitiyor test sonucları henüz yorumlanmamıs onu bekliyoruz ama normal sanırkm uyuyo uyanıyor ağlıyor içiyor sanırkm hep böle belirsizlklerden nefret ediyorum beni strese sokuyor oda en kötüsü geldi beni buldu işte
Ne zmn cıkcahgı belirsiz ama ptesi biraz daha netleşir diye düşünüyorum herseyi en inde ayrıntısına kdr bakıyorlar bizim anladığımız benm tahminim ptesi anlasılır yani onlar bsy demiyor malesefGelip geçecek inşallah rabbim sınavların en zoruyla sınıyor inşallah biran önce iyiye gitsin değerler kavuşun artık.Pazartesi demiştin dimi ikinci kez doğumu bekler gibi say say bitecek.
O pompa cok önemli gercekten aslında sütün vardır da pompadan dolayı gelmiyo dur ben kendi aldıgım la deniyorum 30 cc cıkıyor hastane tipiyle yapıyorum 90 cc cıkıyor aradaki fark baya cokBizde meme reddi yaşıyoruz
Çişinde kristalleşme oldu kakası sümüksü
Doktor mama verin dedi
Biberonla verdik
Şimdi memeyi tutmuyor
Keşke şırınga kullanssaydım
Sütümde yetmiyor
40 dk oldu sağım yapıyorum iki meme 20 cc anca bylunduğum yerde hastane tipi pompa kiralama yokmuş
20 cc de az değil.mamadan önce 1 dk bile emse önce meme ver.eds yi duydunm hiç diğer gruplarda kullanan arkadaşlar oldu memeyi tutturabildiler o sayede.Bizde meme reddi yaşıyoruz
Doktor mama verin dedi
Biberonla verdik
Şimdi memeyi tutmuyor
Sütümde yetmiyor
40 dk oldu sağım yapıyorum iki meme 20 cc anca bylunduğum yerde hastane tipi pompa kiralama yokmuş
O pompa cok önemli gercekten aslında sütün vardır da pompadan dolayı gelmiyo dur ben kendi aldıgım la deniyorum 30 cc cıkıyor hastane tipiyle yapıyorum 90 cc cıkıyor aradaki fark baya cok
20 cc de az değil.mamadan önce 1 dk bile emse önce meme ver.eds yi duydunm hiç diğer gruplarda kullanan arkadaşlar oldu memeyi tutturabildiler o sayede.
Merkez de yokmu benm eşimde hataylı Bi sorayım bakayım belki akrabası tanıdığı varsa sorsunDeliricem yaa koca şehirde böyle birşey olmazmı hatay dörtyoldayız
6 ay önce geldik istanbuldan tayinle buraya
Büyük şehirlerde her aradığını buluyorsun
İlk öğrendiğimden beri mektuplar yazıyorum canım :)Ya bozma için psikolojini içeride keyfi yerinde demekki sabırsızlanıyoruz tabi de stres yaptıkça gelmeyecekler rahatlamak lazım Ben de hergün bir iş meşgale çıkartıyorum kendime düşünmeyeyim diye bugün 39+0 ım 2 hafta sonra 41 olacak o zaman suni veririz dedi
Bugün mektup yazayım kızıma dedim ilerde okur nasıl sabırsızlıkla beklediğimizi sen de yap istersen rahatlatır evde klasik müzik dinlemekten ev halkı sıkıldı rahatlayayım gelsin diyeama ben hep 40 ı göreceğimi düşünüyordum en uzağa kendimi kanalize edince şimdilik psikolojik yorgunluk yok daha
Tebrik ederim canım :) Sağlıkla büyüsün bebeğinkiar bne bu sabak saat 6 da dogum yaptm.Cok sukur bnle oglusum iyiyiz.Normal dogum oldu dikislerim var biraz agriyor su an.Yarin sabah cikisimz yapilicak Herkese hayilri dogumlar Rabbim yardimcnz olsun❤❤
Yaa harika çok guzel sağlıkla buysyn bebeğin28 Eylül pazartesi günü sabah kontrolüm vardı. Gittim nstye girdim bebek hiç hareket etmedi. Muayene gayet normaldi ve ne vücudum ne bebek doğum için hazır değildi. Tatlı bişeyler yiyip tekrar nst çekildi bu defa da hiç durmadı hareketleri bebeğin. Yavrumun kafası karışmış sanırım doğum olacağı içinRahim ve bebek daha doğuma hazır değil dedi doktor ve eve geldim her zaman ki gibi işlerimi bitirdim. Saat 15:20 de kızımı arabayla okuldan aldım geldik Kayınvalidemlere. Bahçede oturuyorlar komşularla. Yeni oturdum 5 10 dk içinde lık diye bir ses geldi ve Suyum gelmeye başladı. İlk kızımda da aynı olmuştu. 38+3 te Suyum gelmişti. Ben o kadar sakinim ki. Komşular, kayınvalidem benden önce doğum yapacak kadar stresteler Bi sakin olun dedim hemen şıp diye hazırdı sanki bebek doğmaya da korkuyorlar Duş aldım üzerimi değiştirdim eşim geldi görmeniz lazım arabayla uçurdu hastaneye. Gittik doktor Bi muayene etti sancı yok, açılman yok sabahı bulur doğum dedi. İlk kızımda da sabah 7de suni sancı verdiler. 3 saat sonra doğum yaptım. Bunu anlattım hiç ihtimal vermedi doktor. Neyse bu arada saat 18:00 da suni sancı serumunu bağladılar. Ağrılar hemen başladı doktor Bi muayene etti açılmalar oluyor ardı ardına. Saliha doğuruyorsun sen ciddi ciddi hemen hazırlanalım dedi ve ebeler de doktorum da yanımdan hiç ayrılmadı sancı çekerken saolsunlar elimi hiç bırakmadılar. 19:00da kızımı dikişsiz bir şekilde doğum yaptım herşey 1 saat içinde oldu ve bitti O an inanılmaz bir duyguydu yaşadığım, yeniden doğdum sanki kızımı Kucağıma verdiler kokusunu içime çektim sonra eşimin düşmesini bekledi doktor kızımı giydirdiler ve hemen emzirdim. Çok güzeldi çok şükür herşey ve bebeğim 4 kilo doğmuştu, hastanenin maskotu oldu Hala inanamıyorum kendime, ben dahil herkes de
Hangi biberonla verdiniz sütü doğal akışlarda pek yaşanmıyor red diyorlar.Ama inatla memeyi vermeye devam edin. Milkway milkplus kullan. Kullanmadığım şey kalmamıştı sütü sadece bu artırdı. Bir de ılık duşta memelere masaj yap o da indiriyormuş. Ama iBizde meme reddi yaşıyoruz
Doktor mama verin dedi
Biberonla verdik
Şimdi memeyi tutmuyor
Sütümde yetmiyor
Tebrik ederim canım :) Sağlıkla büyüsün bebeğin
Ay hakkat ya ben yeni dogum yapmisim esimin dun aksam sordugu sey ne zaman basliuoruz oldu. Halbuki 40 gun asla yaklastirmicami bliyo.
Hangi biberonla verdiniz sütü doğal akışlarda pek yaşanmıyor red diyorlar.Ama inatla memeyi vermeye devam edin. Milkway milkplus kullan. Kullanmadığım şey kalmamıştı sütü sadece bu artırdı. Bir de ılık duşta memelere masaj yap o da indiriyormuş. Ama i
Merkez de yokmu benm eşimde hataylı Bi sorayım bakayım belki akrabası tanıdığı varsa sorsun
Sezeryandan once lavman yapiliyor mu acaba?
Bana 6 saat açlık yeter lavman yapmıyoruz dediler.12 saat açlık istiyorlar ben 3 sezeryanımdada olmadım.ama acil olsaydı geceden aç gitmeseydim yaparlarmı bilmiyorum.
Alla alla cok ilginç orda iskendurun da olmaması bilmedikleri seyleri talep etmiyorlar heralde tüh ya kötü olmus üzüldüm valla özel hastanelere de sordun mu oradakiSordum cnm en yakın merkezi yer iskenderun ordaki tüm medikalcilere sordurdum onlarda bildiğimiz bu şehirde yok diyorlar
Dedim bu sektör aslında stanbulda ankarada
Arz talep meselesi dedi
Güldüm demekki buradakiler maşşallah şakır şakır süt veriyor bebelere ihtiyaç duymuyorlar
Canım benim bebek aniden geldiği için iğneyi kesemedik bileGünaydın kızlar ben gebelik başından beri hem kan sulandırıcı iğne hem coraspin kullanıyordum. İğne 2 hafta önce kesildi. Bugün de coraspini kestik. Sezaryen 1 hafta sonra. Doğumdan sonra iğnelere bir süre daha devam edecekmişiz. Klasik doktora sormaya unuttum yine. Herkesde mi böyle olacak kullananlar siz de devam edecek misin doğum sonrası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?