2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Az kaldı canım benim sabret biraz daha yorulması normal içmesi bile mucize değil mi bunlar iyiye işaret eminim sonuçları iyi gelecek sütün şifası olacak Mehmet çınarın uyuyor uyanıyor yorulsa da sütü içiyor bunlar gerçekten büyük şeyler sana sadece moral vermek için yazmıyorum su an çalışmıyor olsam da bir sağlık profesyoneli olarak yazıyorum herşey güzel olacak az daha sabır güçlü annemiz Dualarımız Mehmet çınarla

Bizde meme reddi yaşıyoruz
Çişinde kristalleşme oldu kakası sümüksü
Doktor mama verin dedi
Biberonla verdik
Şimdi memeyi tutmuyor
Keşke şırınga kullanssaydım
Sütümde yetmiyor
40 dk oldu sağım yapıyorum iki meme 20 cc anca bylunduğum yerde hastane tipi pompa kiralama yokmuş

Gelip geçecek inşallah rabbim sınavların en zoruyla sınıyor inşallah biran önce iyiye gitsin değerler kavuşun artık.Pazartesi demiştin dimi ikinci kez doğumu bekler gibi say say bitecek.
Ne zmn cıkcahgı belirsiz ama ptesi biraz daha netleşir diye düşünüyorum herseyi en inde ayrıntısına kdr bakıyorlar bizim anladığımız benm tahminim ptesi anlasılır yani onlar bsy demiyor malesef

O pompa cok önemli gercekten aslında sütün vardır da pompadan dolayı gelmiyo dur ben kendi aldıgım la deniyorum 30 cc cıkıyor hastane tipiyle yapıyorum 90 cc cıkıyor aradaki fark baya cok

20 cc de az değil.mamadan önce 1 dk bile emse önce meme ver.eds yi duydunm hiç diğer gruplarda kullanan arkadaşlar oldu memeyi tutturabildiler o sayede.

O pompa cok önemli gercekten aslında sütün vardır da pompadan dolayı gelmiyo dur ben kendi aldıgım la deniyorum 30 cc cıkıyor hastane tipiyle yapıyorum 90 cc cıkıyor aradaki fark baya cok

Deliricem yaa koca şehirde böyle birşey olmazmı hatay dörtyoldayız
6 ay önce geldik istanbuldan tayinle buraya
Büyük şehirlerde her aradığını buluyorsun

20 cc de az değil.mamadan önce 1 dk bile emse önce meme ver.eds yi duydunm hiç diğer gruplarda kullanan arkadaşlar oldu memeyi tutturabildiler o sayede.

Memeyi tutsa eds yapıcam bende
İlk oğlumda yapmıştım
Bu memeyi tutmuyor
Şırınga verdim olmadı
Göğüs ucu taktım olmadı
O biberon yaktı beni
Hiç düşünemedim oğlum hem emmişti hem biberon almıştı
Bu abisi gibi çıkmadı

Deliricem yaa koca şehirde böyle birşey olmazmı hatay dörtyoldayız
6 ay önce geldik istanbuldan tayinle buraya
Büyük şehirlerde her aradığını buluyorsun
Merkez de yokmu benm eşimde hataylı Bi sorayım bakayım belki akrabası tanıdığı varsa sorsun

İlk öğrendiğimden beri mektuplar yazıyorum canım :)
Gel yoruldu anne diyorum ama pek dinlemiyor anasını
Kuzum benim de işte erken riskim vardı yani 36 da kapıyı zorluyor demişti doktor o yüzden hiç 40 a kalacağımı düşünmemiştim ondan da sabırsızım. E bir de kendi gelsin çok istiyordum ama bakalım 4 günü kaldı karar vermesi için

kiar bne bu sabak saat 6 da dogum yaptm.Cok sukur bnle oglusum iyiyiz.Normal dogum oldu dikislerim var biraz agriyor su an.Yarin sabah cikisimz yapilicak Herkese hayilri dogumlar Rabbim yardimcnz olsun❤❤
Tebrik ederim canım :) Sağlıkla büyüsün bebeğin

Yaa harika çok guzel sağlıkla buysyn bebeğin

Hangi biberonla verdiniz sütü doğal akışlarda pek yaşanmıyor red diyorlar.Ama inatla memeyi vermeye devam edin. Milkway milkplus kullan. Kullanmadığım şey kalmamıştı sütü sadece bu artırdı. Bir de ılık duşta memelere masaj yap o da indiriyormuş. Ama i

Biberon avent verdim
Evdeki elektrikli po pompada medelanın ama 20 cc çıktı iki memeden
Süt için galaktago diye birşey verdi doktor helva yiyorum falan sıcak duş 4 lt su yaptıklarım bunlar

Merkez de yokmu benm eşimde hataylı Bi sorayım bakayım belki akrabası tanıdığı varsa sorsun

Sordum cnm en yakın merkezi yer iskenderun ordaki tüm medikalcilere sordurdum onlarda bildiğimiz bu şehirde yok diyorlar
Dedim bu sektör aslında stanbulda ankarada
Arz talep meselesi dedi
Güldüm demekki buradakiler maşşallah şakır şakır süt veriyor bebelere ihtiyaç duymuyorlar

Alla alla cok ilginç orda iskendurun da olmaması bilmedikleri seyleri talep etmiyorlar heralde tüh ya kötü olmus üzüldüm valla özel hastanelere de sordun mu oradaki

Canım benim bebek aniden geldiği için iğneyi kesemedik bile Pıhtı oluşma riskine karşı doğumdan sonra da tekrar başladık 15 gün kullanacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…