2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kahveyi çok öneren duydum ama benim migrenim var 1 den fazlası zombi gibi yapiyor zerre uyuyamiyorum sonra da migren belası sıkıntı olur mu acaba

kahvenin yanında ağrı kesici de yapıyorlar belki migrenin tutmaz onun sayesinde

Ben de hiç sevmem kahve yaw. Nasıl içicez sütsüz de içemem. Sütlü şekerli nescafe oluyor mu?

şekerli denersin sevmiyorsan ne yapacaksın

Ya aralarindaki fark ne acaba ben hangini oldum hic bilmiyorum sirtimdan igne yapildi ben otururken ben herseyi hissettim ama canim yanmadi hic basagrissi falan da yasamadim kahvede sevmem icmedim.zaten ayni gun ayak uyusuklugum gecincede direk yurudum kalkmak biraz zor oldu hep agri kesici yaptilar bana

3 450 felan dedi canım burda ilçedeki dr yanılmış heralde çok çok iri değilmiş bi iki gün ilerde sadece o da sıkıntı değil dedi
Normal dogum kilosundaysa sıkıntı yok canim yoksa omzu falan takiliyormus haznede sıkışıyormuş duyunca normal dogum istemedim zaten

benim ilki kombineydi ama şöyle bir durum vardı benim epidural direk damaryoluma bağlıydı. ilaç serumla beraber gidiyordu düğmeye basınca. bu da ayrı bir uygulama sanırım

Hadi hayırlısı olsun enazindan günün belli oldu carsamba ya ne kaldi surda canim bebisin ne kadar olmus normal dogurabilirsin dedigine göre onu merak ettim ben

Bende beklemeyecem canim riskleri doktorum söyledi banada daha önce düşüklerimde var hic maceraya gerek yok dedim bu hafta belli olacak büyük ihtimal sezaryan olacagim kabul ettim ben

[/QUOTE]
Insallah azalir canm ya emziriyorum surekli ama rengi bile sarardi cocugun gitgide.

Çişle değil kakayla atılıyor sarılık beslenmeyle düşüyor ne kadar çok beslenirse o kadar kaka sayısı artar , sarılığı atar
Bende oyle bliyordum ama doktor emzirmyle gezmez kan uyusmazligi sariligi dedi. Emziriyorum yine de baska bsey soylemedi

Hadi hayırlısı olsun enazindan günün belli oldu carsamba ya ne kaldi surda canim bebisin ne kadar olmus normal dogurabilirsin dedigine göre onu merak ettim ben
3.500 olmusta daha irilesmesin diye carsambaya kadar dedi sen çatı muayenesi oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…