2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlaaaaar doğum yaptım ben
hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
hadi geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzeldir şimdi benim büyük oğlan da öyleydi hep emmek istiyordu
Bunlarda da büyük olanı hep emmek istiyor..

Kararı tabikide herkes kendisi verecek doktoruyla beraber zaten hep diyorum anneler hisseder içgüdülere güvenmek lazım kim normal diye zorlayıp bebeğini ve kendini riske atmak ister ki bizim doktorlar da 42 demedi zaten 42 ye kadar beklenebilir ama 41 de suni deneriz dedik ki o sürede zaten 2 günde bir kontrole gidiyorsun daha yakından takip oluyorsun ablam ilk doğumunu 39 küsurda yapmıştı kakasını yapmıştı biraz şans meselesi olacağı varsa bazı şeyleri engelleyemiyorsun
Ama annelerin bazı şeyleri içgüdüsel olarak doktorlardan daha iyi hissedebileceğini düşünüyorum o yüzden anne ne karar verirse o kadar doğrudur
Sağlıcakla alalım kuzuları da doğum şekli hiç önemli değil

Hic izleme ben hic bakmiyorum duymak bile istemiyorum sıkıntıdan uykularim kaciyor sonra

Ya hepten bilgisiz olursak daha panik oluruz. En azından başımıza ne geleceğini bilelimde ona göre kendimizi hazırlayalım. Ne yapıp ne edeceğimizi biliriz. *** diye düşünüyorum ama videoları izlerken kalbimde tamtamlar çaldı

Benim sütüm sağarak çoğaldı. 18 aylik kızım var hala emziriyrm . Çok sağdım hala da sağıyorum. sağmakla süt kesinlkle çoğalıyor

Eğer dokunmaları hissettiysen itip çekmeleri epiduraldır. Sırtında katater kalıyor ağrın olunca ordan pompalıyorlar.

Gözünüz Aydın canım. Sağlıkla büyüsün miniğin. Ne güzel işte eme eme bir an önce çoğaltır sütünü. Almasa memeyi binbir dert. Hep memedeyse süt gelmiyor da açlıktan olmasın mama vermişlerdir herhalde.

Çok iyiymiş gerçekten.Ben hazirladim çantamı da esim ne gerek var diyor durmadan..çok mu koydum diye düşünüyorum...

Tatlım stres yapmaki sütün bıl olsun.hastanede olmasa tehlikeli olur bak ne güzel tedavisini yapıyorlar.İlk 10 günü atlatmak önemli sonra düşüyor yavaş yavaş Allahın izniyle.Sabret canım dualarım seninle.

İyi geceler kızlar,
14 saatlik sancı sonucunda bebeğimi kucağıma aldım :)
İkimiz de sağlıklıyız çok şükür.
Darısı herkese olsun. Çok farklı bir duyguymuş meğer
Hadi gözünaydın çocuk doğmak için takvimin bitmesini bekliyormuş

Gözün aydın olsun hoş gelmiş Egehan
Benimkide öyle bence 39 haftayı bitiren özellikle 40 ı deviren bebeklerde emme refleksi çok gelişmiş oluyor.emsin annesi sarılık olmaz işte sen biraz yorulacaksın ama değiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…