Biz kontrolden geldik bebişlerim hiç kilo almamış halbuki bezlerini takip ediyorum çiş ve kakalarını düzenli dolduruyorlar hiç birşey anlamadım ben
Mama yaramıyor olabilirmi kızlar?
Biz kontrolden geldik bebişlerim hiç kilo almamış halbuki bezlerini takip ediyorum çiş ve kakalarını düzenli dolduruyorlar hiç birşey anlamadım ben
Ya ben bile nasıl heyecanlandım allah bir daha ayırmasın bir kere de mutluluktan ağla canım rahatlarsın biraz daha
Oleyyy ya son günlerde aldığım en güzle haber
Kızlar 2 gün önce nişan geldi. Ama ne ağrı var ne sızı hala. Sürekli arıyorlar hala bi'şey yok mu diye sıkıldım artık. Nisandan falan bahsetmedim bu arada. Bu ne ya doğurursam gazeteye ilan vericem dedim en son birine patlayıp.
Ya ben bile nasıl heyecanlandım allah bir daha ayırmasın bir kere de mutluluktan ağla canım rahatlarsın biraz daha
Oleyyy ya son günlerde aldığım en güzle haber
Bunu duydugum 3. Kişisin son günlerde aldıgım en güzel haber diyen Allah daha güzel haberler eylesin valla 12 günde 1 yıl gibi geldi bana yanımda insanlar olmasa yalnız olsam kafayı üşütürdüm kesin şükür bugunlere sizlerde cok tsk ederim buraya girmeden duramıyorum sanki yıllardır tanıyo gibiyim sanal olarak görmedim hiç halada öyle iyi ki en basından girmişim buraya diyorum
Doktor olmaması gerekiyor dedi kilo almaya başlamışlardı en son.. bende beslenmede sıkıntı yok aç bırakmıyorum dedim 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktoru pek beğenmedim oğlumun doktoruna götüreceğim bir kaç güne..
Mamasını da değiştireceğim..
Doktor olmaması gerekiyor dedi kilo almaya başlamışlardı en son.. bende beslenmede sıkıntı yok aç bırakmıyorum dedim 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktoru pek beğenmedim oğlumun doktoruna götüreceğim bir kaç güne..
Mamasını da değiştireceğim..
Oyy verene kurban olurum şükürler olsun gözün aydın canım demek ki iyileşmiş minik kuş annesine kavuşma vakti gelmiş ağla yeter ki mutluluktan olsun rahatlarsın, zaten tutamazsın kendini, bol bol kokla sarıl öp kuzunu
Geçmiş olsun inş çabuk düşer
Bende yarın sarılık ölçtürmeye götürcem
Çok endişeliyim
Cumartesi 10.7 çıktı
İnş artmamıştır
2 gündür emzirme kampına aldım kendimi
Süt sağma makinesi ile kanka oldum
Mamada veriyorum bakalım sonuç ne çıkacak