Ara ara yalancı kasılmalara kalkıp tuvalet mutfak seferi yapıp geri yatıyorum ben
Beni uyutmayan şey sıcaklarmış havalar serinlemeye başlayınca uykum da normale döndü şükür illa kalkıyorum 3-4 kez ama geri uyuyorum
Yok zaten dedim verin yoksa ben vericem..götürduler muayeneye kilosu olduğu için doymuycagıni düşunüp vermeye karar vermişler..mama versek te artık faydası yok çocuk uykuya düştü bile çoktan uyandıramıyorumki emzireyim..neler çekiyorum emzirene kadar..memeyi bile almıyor şuan
Benimkide ayniydi 3. Saatte veya 4.saatte anca uyaniyordu gecen gece 2 saat uyandirmadim sanki bayilmis gibi insan korkuyorda bugun 4.gunumuz biraz acilma var en azindan agliyo tepki veriyor
Poffff ben de aynı dertten muzdaribim bir hafta oldu ağdaya gideli son zamanlar hormonlardan mıdır nedir bikini bölgesi hızlı çıkıyor yarın kontrol var açıklık falan için bakabilir çok küçükler ağdaya da eldivene de gelmez mecbur jilet e iki gün sonra cıkacak yine o da bir de jiletle alınca çıkarken çok kaşındırıyor sinir ediyor bu tüyler beni
Bende kaşıntı yokda çıkınca sinirleniyorum 2 günde cikiyor hemen hazırlıksız yakalanmakta istemiyorum bide ben lazerliydim hormonlar tavan yaptı galiba
Yok canım benim ilk doğumda sadece epiduraldi. Bunda hem epidural hem spinal isteyeceğim ona kombine diyorlar. Ama bazı hastaneler direkt zaten kombine uyguluyormuş. Belki sende de öyle olmuştur
Canım sağlıcakla al kucağına inşallah ağlamak geliyorsa içinden biraz ağla rahatla negatif enerjiyi at üzerinden yine önünde bir gün var fiziksel ve psikolojik olarak hazırlarsın kendini güzel haberlerini bekliyoruz yarın
Sağlıcakla kucağına al canım koy ver gitsin benide yatırdıklarında sabaha kadar ağlamıştım
kızlar toparladı beni sağolsun hala o gün aklıma geliyor ağlıyorum..
Sağolun kızlar hamileliğimin biteceğine inanamıyorum kabullenemedim çok ani oldu
Bir de doktor sezeryan ya da suni ile normal hangisi dersen yapalım ama yapalım beklemeyelim dedi ben de suniyle cesaret edemedim sezaryen dedim inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Yarın sezaryan ile doğumum olacak
Bugün kontrolüm vardı suyum çok çok azalmış kalp atışında da nstde bir iki kez düşmeler olunca riske atmak istemedi doktorum çok hazırlıksız yakalandım ya ağlayıp duruyorum sebepsiz
Canım niye agliyorsun bebisine kavusacan iste ne mutlu sana miss kokulun geliyor hic stres yapip canını sıkma zamanı geldi bebislerimize kavusalim artik
Biz kontrolden geldik bebişlerim hiç kilo almamış halbuki bezlerini takip ediyorum çiş ve kakalarını düzenli dolduruyorlar hiç birşey anlamadım ben
Mama yaramıyor olabilirmi kızlar?