2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen ben de çok sık kalkıyorum ama geri uyuyabiliyorum şükür ki

Benimkide ayniydi 3. Saatte veya 4.saatte anca uyaniyordu gecen gece 2 saat uyandirmadim sanki bayilmis gibi insan korkuyorda bugun 4.gunumuz biraz acilma var en azindan agliyo tepki veriyor

Bende kaşıntı yokda çıkınca sinirleniyorum 2 günde cikiyor hemen hazırlıksız yakalanmakta istemiyorum bide ben lazerliydim hormonlar tavan yaptı galiba

Sağlıcakla kucağına al canım koy ver gitsin benide yatırdıklarında sabaha kadar ağlamıştım
kızlar toparladı beni sağolsun hala o gün aklıma geliyor ağlıyorum..
Sağolun kızlar hamileliğimin biteceğine inanamıyorum kabullenemedim çok ani oldu
Bir de doktor sezeryan ya da suni ile normal hangisi dersen yapalım ama yapalım beklemeyelim dedi ben de suniyle cesaret edemedim sezaryen dedim inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Canım niye agliyorsun bebisine kavusacan iste ne mutlu sana miss kokulun geliyor hic stres yapip canını sıkma zamanı geldi bebislerimize kavusalim artik

Kızlar bebişleriniz kontrole götürdünüzmü kilo alımları nasıl göbeği düşen oldumu birde korse takmaya basladınızmı ne cok soru sordum

Biz kontrolden geldik bebişlerim hiç kilo almamış halbuki bezlerini takip ediyorum çiş ve kakalarını düzenli dolduruyorlar hiç birşey anlamadım ben
Mama yaramıyor olabilirmi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…