Geçmiş olsun inş çabuk düşer
Bende yarın sarılık ölçtürmeye götürcem
Çok endişeliyim
Cumartesi 10.7 çıktı
İnş artmamıştır
2 gündür emzirme kampına aldım kendimi
Süt sağma makinesi ile kanka oldum
Mamada veriyorum bakalım sonuç ne çıkacak
Aynen hala bekliyoruz ya bu devlet hastaneleri bemi öldürecek ne kdr kaçsamda yakalandım yine çare bunlardaymıs ama adamsa perişan ediyorlar kapılarda valla
Kızlar bişey soracağım eskiden bebelere şekerli su verirlermiş annem dedi ben hepinize verdim en küçük kardeşin hariç doktor musade etmedi o da sarılık oldu vermedik diye. Aslında hurma meselesi de şekerli su yerine gibi. Acaba onları vermeyince mi sarılık oluyor? Şeker iştah mi açıyor?
Ben de 2. Doğumumu yapıcam ilkinde suni sancı verdiler suyu patlattı doktor ondan 12 saat sonra geldi bu sefer müdahaleden biraz çekiniyorum. Senin doğumunu suni sancı ile başlatma sebebi neydi acaba?
Canım bizim ki 38+5 de doğdu ve doktor 3614 gr dedi ultrasonda kilolu bir bebek doğum zor olur bir an önce doğurtalım dedi ve tahmin ettiğine yakın doğdu 3540 gr oldu.
Arkadaşlar sarılığın ne kadar sürede geçmesi gerekiyor 15 günlük olduk çok yüksek değildi sarılığı en son düşmeye başlamıştı ama hala tam olarak geçmedi doktor sütün var çekemiyor makina ile sağ demişti bugün sağlık ocağında kilosunu baktırdım 250 gram almış 4 günde acaba makina bozuk mu diye sorgulamaya başladım fazla almış en son kontrolde günde 20 gram alıyordu kilo alıyorsa sarılığıda düşüyordur demi randevumuza 1 hafta var çünkü riske atmak istemiyorum
Doktor olmaması gerekiyor dedi kilo almaya başlamışlardı en son.. bende beslenmede sıkıntı yok aç bırakmıyorum dedim 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktoru pek beğenmedim oğlumun doktoruna götüreceğim bir kaç güne..
Mamasını da değiştireceğim..
Sma kullanıyordun di mi ben hipp aldım tabi daha denemedim ama hipp ve sma en çok önerilendi için rahat edecekse değiştir bakalım ama bezde idrar kaka durumu da iyiyse mamadan değil bence ödemleri attılar
bir hafta sonra yeğeniminde düştü kilosu hiç aç demediler ki sadece anne sütü alıyordu bu doktor beni de tatmin etmedi kendi güvendiğin doktoruna götür sıkma canını da
Kızlar bişey soracağım eskiden bebelere şekerli su verirlermiş annem dedi ben hepinize verdim en küçük kardeşin hariç doktor musade etmedi o da sarılık oldu vermedik diye. Aslında hurma meselesi de şekerli su yerine gibi. Acaba onları vermeyince mi sarılık oluyor? Şeker iştah mi açıyor?
Canım bence verme daha karaciğerleri pankreasları o kadar küçük ki şimdiden şeker yüklemek yormak pek mantıklı gelmiyor bana Zaten sütünden alması gerekeni alıyor o pekmezli su iç sen kendin Eylül annelerinde onun faydasını gören çok oldu
Şekerli suyla anne sütünü seyrelterek kalitesini düşürmüş olursun
Geçmiş olsun inş çabuk düşer
Bende yarın sarılık ölçtürmeye götürcem
Çok endişeliyim
Cumartesi 10.7 çıktı
İnş artmamıştır
2 gündür emzirme kampına aldım kendimi
Süt sağma makinesi ile kanka oldum
Mamada veriyorum bakalım sonuç ne çıkacak
Canım bizdede aynı sorun var en son 11 çıkmıştı düşüşe geçmişti düşüşe geçtiği için doktor mama önermedi.Memeyi reddediyormu mama verince biberonla mı veriyorsun? Ben iki gündür sağmıyorum sütüm yetiyor diye bugünde sağlık ocağında kilosuna baktırdım günde 50 gram almış ama yinede sağıp versem mi biran önce sarılık geçsin diye bilemedim bizimki memeyi bırakmaya meyilli çünkü
Biz kontrolden geldik bebişlerim hiç kilo almamış halbuki bezlerini takip ediyorum çiş ve kakalarını düzenli dolduruyorlar hiç birşey anlamadım ben
Mama yaramıyor olabilirmi kızlar?
Sma kullanıyordun di mi ben hipp aldım tabi daha denemedim ama hipp ve sma en çok önerilendi için rahat edecekse değiştir bakalım ama bezde idrar kaka durumu da iyiyse mamadan değil bence ödemleri attılar
bir hafta sonra yeğeniminde düştü kilosu hiç aç demediler ki sadece anne sütü alıyordu bu doktor beni de tatmin etmedi kendi güvendiğin doktoruna götür sıkma canını da
Evet bende hipp ve sma arasında kaldım oğlumda hipp kullandım hatta.. Bende tartılarında bir sıkıntı var diye düşündüm çünkü kıyafetlerden belli kilo almışlar zaten gitmem daha o doktora hastanede hangi doktor hazır ise o bakıyor bebeklere, oğlumun doktoru çok iyi perşembe veya cuma ona randevu alacağım..
15.günümüz bugün düştü göbeğimiz doktor korseyi alttan çıtçıtlı olanlar var onlardan önerdi onu aldım çok rahat ettim kilosu da 3470 günde 50 grama yükseldi 4 gün önce 20 gram alıyordu günde
Valla mama kullanmadigimdan ilk oglumda ben unutmusum hangisi iyidir nedir ne degildir..bunda hala sütüm gelmedi mecbur vericem o yuzden geneliniz.hipp dedi diye onu aldirdim esime..hastanede sma vermisler gerci onu alin demisti hemsire.ama.hipp aldım
Yok canım benim ilk doğumda sadece epiduraldi. Bunda hem epidural hem spinal isteyeceğim ona kombine diyorlar. Ama bazı hastaneler direkt zaten kombine uyguluyormuş. Belki sende de öyle olmuştur
Hastanede bir tane ikiz annesi yanıma geldi.. İkiz çocukları vardı yanında benim bebekleri gösterdi bak sizde böyleydiniz falan filan derken konu kaç haftalık doğdu kaç kilo doğdu'ya geldi, kadın benimkiler 4500 kilo doğdu dedi ikisinin toplamı mı 4500 dedim hayır her biri dedi ben şok oldum maşallah Allah bağışlasın ama varmı 4500 doğan ikiz yoksa kadın benimi kekledi