2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah.

Seni merak ediyodum bende sayfalar birikiyor okuyamıyorum.Bende reflü yatağında yanımda yatırıyorum bazen reflü yatağıyla birlikte beşiğe koyuyorum henüz parmaklığını indirip yatağa dayamadım beşiği benimki anne yanı beşik zaten.babayıda şimdilik salonda ağırlıyoruz 40 ı bi çıksında döneriz düzenimize.Gözünaydın canım Allah başka ayrılık göstermesin.

Ben devlette doğum yapmadım ama duyduğuma göre Başakşehir şehir hastanesinden herkes çok memnun, herkes kendi odasında doğum yapıyormuş, doğumhane olayı yokmuş canım istersen bir değerlendir
Aaa bu çok güzel bi habermiş herkesin kendi odasında olması

Sağol canim ilgine üstüne ne örteyim peki kendi örttüğümü mu kullanayim

Bende doğumdan sonra pek yazmaya fırsat bulamıyorum bebekle ilgilenmekten. Bugün 10 günlük olduk. İlk günler göğüs sertleşmesi çok acı veriyordu. Bende pompa var ama kullanmadım. Sıcak duş aldım, masaj yaptım çok fayda sağlamadı. Sonra bebeği emzirirken diğer göğsüme mochi pompa almıştım kendi kendine sağım yapan. Ondan sonra düzeldi benim.

İdrar yaparken hafif acı gibi bişey bende de oluyo, şimdi daha hafifledi. Sanki sonda varmış gibiydi.

Benim bantı doktor ben çıkarıcam dedi, o yüzden kontrole kadar dokunmadım ben. Sezaryen olduğu için sadece ultrasonla baktı.

Canım ben de arada yatağa aramıza alıyorum bazen yorulunca yapıyorum reflü yatağında mesela dün topuk kanı alındı biraz huysuzluk vardı tüm gece aramızda yattı zaten lohusalıkta ateş basmaları çok oluyor emzirirken de terlemeler oluyor ben yorganı yatay olarak belden aşağımıza örtüyorum bebeğe kendi battaniyesini örtüyorum aynısını kullanma bence bebeğe çok az kaldı kavuşmanıza bebek gelince hem kendin hem babayla bol bol ten tene temas yapın üşümüyorlar hemen teninle ısınıyorlar

Hemoroid sıkıntısı yaşayan arkadaşlar dün bir hemşire arkadaşım fito krem sür demişti hemoroide doktora sormadım artık aldım baktım emziren anneler kullanabiliyor yazıyor ilk defa bu sabah ağlamadan tuvalete çıkabildim
bir gecede acıyı aldı artık biraz daha dik oturabiliyorum siz yine de doktorumuza danışın ben faydasını görünce yazayım dedim

Önlem olarak kendi üstüne örtüğünü örtmemelisin çünkü uyku sersemi çoçuğun yüzü kapanabilir.ince battaniyesiyle zaten hep sarıyorum yatarken nohut battaniyesini örtüyorum.

Ay o bant beni ne kaşındırmıştı yaw.
Beni hastaneden çıktıktan 3 gün sonra çağırdı bandı çıkarıp pansuman yaptı 40 çıkınca tekrar gel dedi.bide bi krem verdi yara izi için 10 gün sonra kullanmaya başla dedi ben hala almadım.bugün alim başlıyayım.

Benim kanama devam ediyor ya
Ishal olmak bence iyidir ben hala ikinmaya korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum zaten ne olur ne olmaz diye

Ama bebişine yazık bari 1, 2 sene bekle hamile kalınca bebeğimi sütten kesmek zorunda kalacaksın
Benim evimde şyan 24,25 drece arası, Alta kısa kollu çıt çıtlı body üstüne tulum veya zıbın takımı birde çift katlı pazen müslin battaniye ile kundak yapıyorum üstlerine de ince penye battaniye örtüyorum penye battaniyeyi bacaklarına örtüyorum ayakları üşüyor benim bebeklerin..
Ay o ellerden bahsetme

Kızlar merhaba nasılsınız? En sonunda bugün doktora gittim 1 sm açıklık var dedi daha yeni yeni başlıyo açılmaya bu gece de doğura bilirsin bir kaç güne de doğura bilirsin dedi ama benim belim kasığım fena yani ağrım var sanki regl olucam şimdi in şe Allah açılma başlamıştırda durmaz artık gelir ((

Benim kanama devam ediyor ya
Ishal olmak bence iyidir ben hala ikinmaya korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum zaten ne olur ne olmaz diye
İshal oöakda iyi değil oda yakıyor totoyu ama ilk zamn iyiydi tabi ıkınma ya bende korkuyıdum resmen totomda işedim afedersiniz ama mutlu oluyordum ona bile kanamada 10 günden sonra azaldı 15 gün de bitti ama sarı sıvı geliyor tabi hala rahim tamamen temizlenmedi muhtemelen

Baba lazım olmuyormu geceleri niye salına postaladın adamı kız valla bizimki gece kalkıyor bazen brn uyanamıyorum beni uyandırıyor cocugu avutuyor filan iyi oluuor

Kaçıncı gün oldu seninki benimde devam ediyor kuru kalmayı özledim doktor bana 40 güne kadar devam eder dedi pedlerden gına geldi bana
Banada 40 dedi ama 15 günde bitti kişiye göre değişiyor sanırım ben zaten cok kanın canı olan biri olmadığım için ama ped olayı bitmiyor hala kan olmasada bsyler geliyor yani

Banada 40 dedi ama 15 günde bitti kişiye göre değişiyor sanırım ben zaten cok kanın canı olan biri olmadığım için ama ped olayı bitmiyor hala kan olmasada bsyler geliyor yani
Bende bazen pedi çıkarıyorum kağıt havlu koyuyorum o zaman öyle bir yoğun geliyor ki kıyafetlerim batıyor ped takınca da çok az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…