Sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah.Ayyy benim kız geliyor sanırım kızlarr çok heyecanlıyım. Gece 11 gibi kasılmalara nst çektirmeye gittik düzenliydi sonra doktora attk sonucu eve git duş al yat sabah 9.30 da gel dedi 1 saattir de sancılarımı dinliyorum kasıklarıma girip çıkıyor dua edin nolur
Seni merak ediyodum bende sayfalar birikiyor okuyamıyorum.Bende reflü yatağında yanımda yatırıyorum bazen reflü yatağıyla birlikte beşiğe koyuyorum henüz parmaklığını indirip yatağa dayamadım beşiği benimki anne yanı beşik zaten.babayıda şimdilik salonda ağırlıyoruz 40 ı bi çıksında döneriz düzenimize.Gözünaydın canım Allah başka ayrılık göstermesin.Kızlar bebeğim küvezde bahsetmiştim çarşamba çıkabilir dedi doktorbebekleri nerde yatırıyorsunuz ben yanımda yatırmak istiyorum biraz alışsın bağ kuralım diye zaten reflu yatağını kullanacağım ama eşim de biryerine çarpar çocuğa zarar veririz beşiğinde uyusun diyor. Bir de kızım çok kibar ağlıyor ağladığında duyarmıyım off kafamda deli sorular
Aaa bu çok güzel bi habermiş herkesin kendi odasında olmasıBen devlette doğum yapmadım ama duyduğuma göre Başakşehir şehir hastanesinden herkes çok memnun, herkes kendi odasında doğum yapıyormuş, doğumhane olayı yokmuş canım istersen bir değerlendir
Sağol canim ilgineSeni merak ediyodum bende sayfalar birikiyor okuyamıyorum.Bende reflü yatağında yanımda yatırıyorum bazen reflü yatağıyla birlikte beşiğe koyuyorum henüz parmaklığını indirip yatağa dayamadım beşiği benimki anne yanı beşik zaten.babayıda şimdilik salonda ağırlıyoruz 40 ı bi çıksında döneriz düzenimize.Gözünaydın canım Allah başka ayrılık göstermesin.
Canım ben de arada yatağa aramıza alıyorum bazen yorulunca yapıyorum reflü yatağında mesela dün topuk kanı alındı biraz huysuzluk vardı tüm gece aramızda yattı zaten lohusalıkta ateş basmaları çok oluyor emzirirken de terlemeler oluyor ben yorganı yatay olarak belden aşağımıza örtüyorum bebeğe kendi battaniyesini örtüyorum aynısını kullanma bence bebeğe çok az kaldı kavuşmanıza bebek gelince hem kendin hem babayla bol bol ten tene temas yapın üşümüyorlar hemen teninle ısınıyorlarSağol canim ilgineüstüne ne örteyim peki kendi örttüğümü mu kullanayim
Önlem olarak kendi üstüne örtüğünü örtmemelisin çünkü uyku sersemi çoçuğun yüzü kapanabilir.ince battaniyesiyle zaten hep sarıyorum yatarken nohut battaniyesini örtüyorum.Sağol canim ilgineüstüne ne örteyim peki kendi örttüğümü mu kullanayim
Ay o bant beni ne kaşındırmıştı yaw.Bende doğumdan sonra pek yazmaya fırsat bulamıyorum bebekle ilgilenmekten. Bugün 10 günlük olduk. İlk günler göğüs sertleşmesi çok acı veriyordu. Bende pompa var ama kullanmadım. Sıcak duş aldım, masaj yaptım çok fayda sağlamadı. Sonra bebeği emzirirken diğer göğsüme mochi pompa almıştım kendi kendine sağım yapan. Ondan sonra düzeldi benim.
İdrar yaparken hafif acı gibi bişey bende de oluyo, şimdi daha hafifledi. Sanki sonda varmış gibiydi.
Benim bantı doktor ben çıkarıcam dedi, o yüzden kontrole kadar dokunmadım ben. Sezaryen olduğu için sadece ultrasonla baktı.
Benim kanama devam ediyor yaAynen hasta filan olmadan benm kanamam bitti terleme de azaldı tek sıkıntım kasınıyorum bide sürekli pişik oluyorum kan yerine sıvı gelşyor mecbur ped takıyorum bide sürekli ishalim.. Neyse ki yarısı bitti benm bgndiğer yarısı daha kolay gecer umarım
Ama bebişine yazık bari 1, 2 sene bekle hamile kalınca bebeğimi sütten kesmek zorunda kalacaksınBizde durum tam tersiben 3. İstiyorum eşime diyorumki yaparsam hiç korunmadan hemen yapıp bu faslı kapatmam lazım yoksa 4-5 sene sonra isteme yapamam dedim.
Annem hemen atladı ordan saçmalama yeter 2 tane vücuduna bak sağlığına bak diyorkıyamıyor bana.
Yapmazsamda aklımda koruyucu aile olmak var o zaman onu ikna etmeye çalışıcam
Benim evimde şyan 24,25 drece arası, Alta kısa kollu çıt çıtlı body üstüne tulum veya zıbın takımı birde çift katlı pazen müslin battaniye ile kundak yapıyorum üstlerine de ince penye battaniye örtüyorum penye battaniyeyi bacaklarına örtüyorum ayakları üşüyor benim bebeklerin..Kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz, örtüyorsunuz, oda ısınız nasıl? Bizde ev 24-25 derece arası şu an. Ama o kadar kat giydiriyoruz ki yanlış yapıyoruz gibi geliyor. Altta çıtçıtlı body, üstüne bir kat takım ya da tulum. Üstüne kundak ya da battaniyeye sarıyoruz. Üstüne bir battaniye daha atıyoruz. Yeminle onu öyle görünce ben fenalık geçiriyorum.
Ay o ellerden bahsetmeAaa doğru diyorsun kanamanın bitmesi lazım sonuçta
Normal doğumda alttan bakıyorlar ama kontroldeben de kara kara tüy derdindeyim
Benim de hiç elletme istediğim yok vagina bölgesini
Doğumdan sonra plasenta rahim ağzını kapatmasa da aşağı arkada olunca benim kanamam çok fazla oldu saolsun doktor rahim masajıyla toparladı ama eller de içerdeydi hepondan gidesim gelmiyor ama kaçış yok
Kaçıncı gün oldu seninki benimde devam ediyor kuru kalmayı özledim doktor bana 40 güne kadar devam eder dedi pedlerden gına geldi banaBenim kanama devam ediyor ya
Ishal olmak bence iyidir ben hala ikinmaya korkuyorum.Magnezyum kullaniyorum zaten ne olur ne olmaz diye
nezih beye gittiniz mi canım. nasıl izleniminBenim kanama devam ediyor ya
Ishal olmak bence iyidir ben hala ikinmaya korkuyorum.Magnezyum kullaniyorum zaten ne olur ne olmaz diye
İshal oöakda iyi değil oda yakıyor totoyuBenim kanama devam ediyor ya
Baba lazım olmuyormu geceleri niye salına postaladın adamı kız valla bizimki gece kalkıyor bazen brn uyanamıyorum beni uyandırıyor cocugu avutuyor filan iyi oluuorSeni merak ediyodum bende sayfalar birikiyor okuyamıyorum.Bende reflü yatağında yanımda yatırıyorum bazen reflü yatağıyla birlikte beşiğe koyuyorum henüz parmaklığını indirip yatağa dayamadım beşiği benimki anne yanı beşik zaten.babayıda şimdilik salonda ağırlıyoruz 40 ı bi çıksında döneriz düzenimize.Gözünaydın canım Allah başka ayrılık göstermesin.
Banada 40 dedi ama 15 günde bitti kişiye göre değişiyor sanırım ben zaten cok kanın canı olan biri olmadığım içinKaçıncı gün oldu seninki benimde devam ediyor kuru kalmayı özledim doktor bana 40 güne kadar devam eder dedi pedlerden gına geldi bana
Bende bazen pedi çıkarıyorum kağıt havlu koyuyorum o zaman öyle bir yoğun geliyor ki kıyafetlerim batıyor ped takınca da çok az geliyorBanada 40 dedi ama 15 günde bitti kişiye göre değişiyor sanırım ben zaten cok kanın canı olan biri olmadığım içinama ped olayı bitmiyor hala kan olmasada bsyler geliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?