2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay kizlar burayla alaksiz ama kaynanam 20 dk oturdu beni cildirtti. Kpi alip gelmis. Ben uyuyordum kardesim ilgilenmis. Ben yokken kardesim mutfakta esim yok kp ezanini okumus cocugun. Orda olmak en buyuk hakkm degilmi ben mi cok takiyorum. Annesi babasi yokken kendi baslarina is yaptilar. Ve bunlar evime gelip bi isin ucundan tutmayan bizde dedesi babanesi olark burdayz demeyen insanlar.

Biz zenginiz şimdiden 5 çeyreğimiz oldu daha gelecekler de varmış eşim öyle söylüyor
hayyy maşallah Allah arttırsın bacım bizde çeyrek çok yok henüz kimse gelmediğinden de anam taktı bir cumhuriyet bir çeyrek koydu hemen kaynanam görsün diye ama.kaynananında pek salladığı yok henüz

yani olsan iyi olurmuş ama çokta mühim bi ritüel değil 40 saniyelik iş akşam bende eniştemizi yakalamısken okuttum hemen eşim yoktu onu beklesem adam gitcekti takma yani simdi ona sütler üzülmesin

hayyy maşallah Allah arttırsın bacım bizde çeyrek çok yok henüz kimse gelmediğinden de anam taktı bir cumhuriyet bir çeyrek koydu hemen kaynanam görsün diye ama.kaynananında pek salladığı yok henüz
Bizimkiler de dayılar teyze anneanne den daha baba tarafından gelen giden yok teyzemiz kıyafet te almış küçüklere almışken abiye de almış

Bizimkiler de dayılar teyze anneanne den daha baba tarafından gelen giden yok teyzemiz kıyafet te almış küçüklere almışken abiye de almış
Senim kardeşler taktımı zaten köşeyi döndün bacım..benim bi tane o da burda yok yaza kadar beklicez

Banada lazım öle bsy ya eve ne kdra geliyo bunlar

Canım çok şükür öğlende kucağımıza aldık sabah 5 te sancılar sıklaşınca geldik bebiş iyi şükür benm de dikişler canımı yakıyor onun dışında şükür emzirmeyle flan uğraşıyoruz. Detay yazarım sonra gerisi kalanların başına inşallah

Kızlar kilolar gidiyor mu 15 kilo aldım nasıl vercem Bu arada owli korse kullananlar ben çok memnun kaldım göbek baya gitti bedenide büyük almışım şuan en sona kadar cırtladım

Kızlar kilolar gidiyor mu 15 kilo aldım nasıl vercem Bu arada owli korse kullananlar ben çok memnun kaldım göbek baya gitti bedenide büyük almışım şuan en sona kadar cırtladım
Benim en son 3 kilo fazlam kalmıştı ben korseyi hala tam takmıyorum ameliyat yerim ağrıyor arada takıyorum..

Bebeğiniz hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Gözünüz Aydın canım allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…