2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben demir ilacını içmeyi unutuyorum her tarafım ağrıyor iki gündür ameliyat yerimde çok ağrıyor nezaman bitecek bu çile

Kaçıncı gün oldu seninki benimde devam ediyor kuru kalmayı özledim doktor bana 40 güne kadar devam eder dedi pedlerden gına geldi bana
Benim bugün 13 gün oldu yarın tam iki hafta olacak. 40 gün mu he iyi o zaman normalmiş Yani evet ped sanki terletiyor orayı.
nezih beye gittiniz mi canım. nasıl izlenimin
Evet bugün gittik, gerçekten memnun kaldım. Çok ilgilendi ve bilgilendirdi. Liman hastanesinde olmuştu bizim ilk kontrolümüz Gulfer diye bir doktor. Bebeğimizin kafasındaki şişlik konusunda kafamızı karıştırmistı, beyin sinir cerrahisine gittik o bizi rahatlattı normal olduğunu söyledi.
Nezih bey de sağ olsun şişlik için boşuna endişelenmişsiniz vajinal doğumlarda olur ki böyle dedi. Ve çok detaylı inceledi oğlumu. Wp numarasını da veriyor. Biz bayağı memnun kaldık. Onunla devam edeceğiz büyük ihtimalle. Zaten 28 güne kadar yenidoğan muayeneler ücretsiz, beğenmeseydik biraz doktor gezecektik.

Ahahah ben de öyle ya tuvaletten sonra çok mutlu oluyorum başardım diye. Çok korkak bir insanım cidden.

Sağolasın kuzum. zaten 12 saat yemeden gidicez, sonrasında da 12 saat yemezsem ben ölürüm zati

aa 28güne kadar ücretsiz olduğunu bilmiyordum. nerde soğum yaptığın önemli mi? memnun kalmanıza sevindim. benim de aklımda olsun.

aa 28güne kadar ücretsiz olduğunu bilmiyordum. nerde soğum yaptığın önemli mi? memnun kalmanıza sevindim. benim de aklımda olsun.
Yok nerede doğum yaptığın önemli değil. Evet tavsiye ederim nezih doktoru

canim snde mi 8 ekimde dogun ysptn bnimde bugun 13 gunum ❤

Bende bazen pedi çıkarıyorum kağıt havlu koyuyorum o zaman öyle bir yoğun geliyor ki kıyafetlerim batıyor ped takınca da çok az geliyor
Hahah o bile terslik yapıyo dimi bu dönemde hersey tersmiş gibi geliyo bana ama kagıt havlu bende koyuyorum rahatlıyorum biraz sonra yine pede dönüş

Vallahi tam bebeği uyutup elime kitabı alacaktım forum düştü aklıma :)

İyiyim ilk 2 hafta sarılıkla uğraştık. Sonra emziremedim. Emzirme danışmanları falan derken 3haftaya ulaştık :)
Su an emiyormu artık benmde 3 hafta oldu silikon uçla tutturabildim anca

Su an emiyormu artık benmde 3 hafta oldu silikon uçla tutturabildim anca
Allaha şükür emiyor. Silikon uçla denedim çok zorlandım emziremedim bir türlü sonra sarılık çıkınca sağıp sağıp biberonla besledim 4 5 gün hiç emziremedim . En son emzirme danışmanı geldi eve birkaç farklı pozisyon gösterdi. Biberon emzik silikon uç hepsi çöpe :)

Kızlar ya bebeğim emmeye başladığında ilk dakika göğüsün çok acıyor sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…