2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok cnm sorun olmaz simdiye kadar cıkarman laZımdı temizlemen lazımdı günlük kızımdada dusdan sonra cıkardım 3.günü

Maşallah canımalt üst takım üstüne ince yelek üstüne müslin üstüne pamuk battaniye cok giydiriyorsun ya ben daraldım

Ayyy iyi dedin onu, bende yapayım. Gün kurusu bizde de vardı.
Ben hep normal doğum yapıcam diye düşündüm. Hayır neyime güveniyorsam gerçi sezaryenle bi bakıma işime geldi doğum kurusu olmayacak bu şekilde iyi düşünmeye çalışıyorum kuzum

Bugün pek dinlenemedim doğru dürüst beslenemedim de, inşallah geçici bir durumdur yoksa daha göğüslerin terbiye olmasına var, bende sıvı alımını arttırayım bakalım ne olacak
Valla cnm herseyi dene ben damla aldım malt içecek aldım humana aldım hepsine yükledim He bide komposto yapmıstık böyle abanınca arttı yine bide stres yapma bnde strese girdim süt gelmiyo diye neyse sonra düzeldi

Smear testini kırkım çıktıktan sonra yapacak benim doktorum.. Ben gittiğimde sadece dikişlerime baktı karından ultrason ile baktı bana..
Aaa doğru diyorsun kanamanın bitmesi lazım sonuçta
Normal doğumda alttan bakıyorlar ama kontrolde ben de kara kara tüy derdindeyim
Benim de hiç elletme istediğim yok vagina bölgesini
Doğumdan sonra plasenta rahim ağzını kapatmasa da aşağı arkada olunca benim kanamam çok fazla oldu saolsun doktor rahim masajıyla toparladı ama eller de içerdeydi hep ondan gidesim gelmiyor ama kaçış yok

Merak etme canım ben onu doğru okumuştum zaten. Öyle de insan ya üşürse diye korkuyor işte. Bunaltıyoruz belki de çocuğu.

Insanın mantığı emin olsa da kalbi emin olamıyor. Merhametten istemeden yapmamaız gereken şeyleri yapabiliyoruz. Ana yüreği işte

Çok normal hiç merak etme.
Ne yalan söyleyeyim hamileliğimi özlüyorum :)
Lohusalığı hiç mi hiç sevmedim

Mastit olan beybilerim şuan okumuştum kitapta ağrı, Mastit ve meme başı çatlağı nedeni olarak bebeğin sadece meme başını tuttup emmesinden kaynaklandığını söylüyor. Yani sadece meme ucu değil o etrafındaki kahverengi alanıda ağzına almalıymış. Bileniniz vardır tabiki ama ben yine de paylaşayım dedim

Canım doktor ev 24 derece olsun yatarken bir kat fazla giydir dedi ben gündüz zıbın tulum ya da zıbın alt üst takım giydiriyorum gece yatarken de üzerine battaniye ve hep sıcacık oluyor çok fazla Sıcağa alışmasın düşüncesindeyim açıkçası

Yani şuan tahmini 400-500 civarıdır muayene ücreti ..aylık rutin kontrol içinde fazla geliyo açıkçası..

Silikon meme uclari var isinize yarayabilir

Normal doğum yaptın dimi sen canım ?
Çok korkuyorum aslında ya ben minyonum bebek tombik nasıl olacak hiç bilmiyorum evet canım sabır daha var galiba. Sürekli düzenli sancı yok hâlâ ara ara geliyor

Hemoroidi bilmiyorum ama ben zorluk cekmedim. Bebegi her emzirmemden sonra yurudum ve cok su ictim. Operasyondan sonraki gun degil bir sonraki gun yani taburcu oldugum aksam tuvalete ciktim. Neredeyse 24 saat bir sey yemedigimiz dusunulurse normal bence. Hemen olacak diye bekleme. Insallah benim kadar rahat atlatirsin.

Normal doğum yaptın dimi sen canım ?

Çok korkuyorum aslında ya ben minyonum bebek tombik nasıl olacak hiç bilmiyorum evet canım sabır daha var galiba. Sürekli düzenli sancı yok hâlâ ara ara geliyor
Canım ben de minyonum 47 kg hamile kaldım çoğu kişi normal doğuramam sanıyordu herkes şok oldu ama milyonlukla alakalı değil hatta 3620 gr doğdu kızım ve epizyotomi yapılmadı en son omuz çıkarken biraz yırtık oldu yüzeysel ama dikelim dedi doktor öyle 2 dikişim var Hatta ablam 45 kg iki çocuk doğurdu normal sayılara takılma doğuma odaklan sen

Niye uzadı ameliyat canım çünkü Benim rahimle mesane yapışmış bir önceki sez. dan kaynaklı olabilirmiş yada olabilen bişeymiş onu ayırdı . İkinci durumum ise eski sez. kesisi çok altta kalmış bu bebeğim de doğum atağı yapmış aşağı çok inmiş sanırım eski kesi yeri sıkıntı oldu aynı yerden kesi olunca. Spinal sürem uzayınca etkisi de uzun sürdü zaten sedasyon da verdiler. Ama işte tüm olumsuzluklara rağmen bebek sorunsuz geldi Allah tan başka ne isteyebilirim ki ilk doğum çok sorunsuzdu prensesler gibi doğurmuştum ama bebek yoğun bakıma girmişti o yüzden kendim çekmeyi yeğlerim nasılsa bir aya max geçer gider bu acılar

Kızlar bişey danışıcam sez sonrası benim hemoroid yok olmuş yeni fark ettim sizce dr içeri itmiş olabilir mi hazır ben uyuyoken bana bişey demedi ama başka açıklama da bulamadım kontrolde sorsam saçma mı olur

Yaa çok güzel maşAllah size canım umarım benimki de güzel geçer. Annem de diyo minyon kadınlar diğer kadınlara göre daha çok iri bebek doğuruyo diye

Bende bişey sorcam kızlar istanbul da devlette normal doğum yapan varmı??? Geçen gün Bakırköy dr sadi konuk kadın doğum acile gittim kordon olayıyla ilgili farklı bir görüş almak için. Yarım saatten fazla muayene etti çok ilgili geldiler bana. 200 lira verip girdiğim muayenede böyle ilgi görmedim ben. Zaten şu sıra doktoruma karşıda bi soğukluk hissediyorum beni anlamadığını düşünüyorum. Acaba devlettemi yapsam doğumu yine kadınlar bi aradamı sancı çekiyolar acep tek çekincem o. Bağıran kadınları gördükçe doğuramam ben kesin onları izlemekten..

Merhaba. Beni ki de 2 gün geride hep o neden oluyormuş acaba bilginiz var mı?

Canim once 2-3 gunle basladi sonra 2 hafta 3 hafta gibi geride denildi .az besleniyor diyen dr da oldu minyon bebek diyen dr da oldu .
Dogumu yaptim. Gayet saglikli ultrason olculerinin ustunde cikti. 38 nci haftada 50cm 3bucuk kg dogdu. Gonlunu ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…