2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaa çok güzel maşAllah size canım umarım benimki de güzel geçer. Annem de diyo minyon kadınlar diğer kadınlara göre daha çok iri bebek doğuruyo diye
Ben de minyonum 3600 53 cm doğurdum 38+6 da annenin tezi doğru olabilir diğer bebeğim de öyleydi

canım o neden oldu biliyomusun..hastanedeki serumlar ilaçlar yüzünden..bende doğuma girerken hiçbir yerim şiş değildi taburcu olcağım gün ayaklarıma.bir baktım fil ayağı gibi resmen korktum..eve geldikten bir kaç.gün sonra bol su içip emzirmeye başladikça aniden indi bütün şişim..hatta hamilelik òncesine döndüm ne yalan söylim insan bacaklarıni özlermi bakıp bakıp diyorum bunlar.benim bacaklarimmı,ayaklarımmı ..toplamda +1 kilo alarak doguma girdim ben..kilo almadigim icin sandimki ödem olmadım hiç ..meğer yinede ödem toplamışım birden inince şaştım kaldım kendime...şuan hamilelik öncesi -7 kilodayım durduk yere kilo vermişim..2 çocuk daha doğursam ideal kiloma.kavuşçam .. yani denem o ki azcık bekle.birden incek şişlikler serumlarin etkisi olduğunu düşünüyorum ben

Kızlar bebeğim küvezde bahsetmiştim çarşamba çıkabilir dedi doktor bebekleri nerde yatırıyorsunuz ben yanımda yatırmak istiyorum biraz alışsın bağ kuralım diye zaten reflu yatağını kullanacağım ama eşim de biryerine çarpar çocuğa zarar veririz beşiğinde uyusun diyor. Bir de kızım çok kibar ağlıyor ağladığında duyarmıyım off kafamda deli sorular

Ayyy benim kız geliyor sanırım kızlarr çok heyecanlıyım. Gece 11 gibi kasılmalara nst çektirmeye gittik düzenliydi sonra doktora attk sonucu eve git duş al yat sabah 9.30 da gel dedi 1 saattir de sancılarımı dinliyorum kasıklarıma girip çıkıyor dua edin nolur

Güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah bir avazda kurtarsın

Umuyorum ki kolayca atlatalım bu süreci
Aynen hasta filan olmadan benm kanamam bitti terleme de azaldı tek sıkıntım kasınıyorum bide sürekli pişik oluyorum kan yerine sıvı gelşyor mecbur ped takıyorum bide sürekli ishalim.. Neyse ki yarısı bitti benm bgn diğer yarısı daha kolay gecer umarım

Hadi gözün aydın cnm normalde pek yataga alınması iyi olmuyor sonra sürekli birlikte yaymak istiyorlar cunkü ama bizim bebekler iz küvezde kaldıkları için bizim kokuumuza alısamadılar o yüzden o kokuyu tanıyana kdr yaptırabilirsin aslında bana birlikte dus alın bebeği soyun üstünde yatır dediler ama kaynana üşüyecek dye korktugundan ben yapamadım

Ben devlette doğum yapmadım ama duyduğuma göre Başakşehir şehir hastanesinden herkes çok memnun, herkes kendi odasında doğum yapıyormuş, doğumhane olayı yokmuş canım istersen bir değerlendir

Burayı okuyup okuyup panikliyoruz uykusuzluklari emzirme mama meme ile sıkıntıları hepiniz güle güle büyütün hanımlar sağlıkla inşallah
Bnce paniklemeknyerine herkeste bazı sıkıntılar olabiliyor bunlar gayet normal deyip kendinizi hazırlayın olumlu yönden bakmak lazım

Çok sağol canım bizim güvenli bağlanmaya ihtiyacımız var ben yatırırım sen de inşallah fırsat bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…