Baba lazım olmuyormu geceleri niye salına postaladın adamı kız valla bizimki gece kalkıyor bazen brn uyanamıyorum beni uyandırıyor cocugu avutuyor filan iyi oluuor
Ee yavrum bende çocuk 3 dane.yemeği var dersi var oda onları yapıyor.bitarafımı kaşıyimde benim oğlan geceleri uyuyor 4 saatte bi emziriyorum iki kere o uyku bana yetiyor.
Canım çok şükür öğlende kucağımıza aldık sabah 5 te sancılar sıklaşınca geldik bebiş iyi şükür benm de dikişler canımı yakıyor onun dışında şükür emzirmeyle flan uğraşıyoruz. Detay yazarım sonra gerisi kalanların başına inşallah
Kemankolik
doğuma gitti galiba Yanlız hissettim şuan. ses verin doğurmayan canlar valla perşembe gidip çökücem doktorun tepesine alsın benide artık yetti gari
evet toparladm biraz su terleme olayida bi bitseydi cok iyi olurdu geceleri bebege kalkinca usuyorm terli terli uzerimj degistirene kadar bebegim agliyor annem tutuyo falan o biraz zorluyo bni.Bide hepimizin sorunu Gaz Oda olmasa superr hersey mikemmmell❤
300 lira 10 gün boyunca dilediğin kadar geliyo ben umutsuz vakaydım bana 2 gün yetti :) Ankaradayım bu arada.
Gelen danışman lösantede hemşire dünya tatlısı bi kız
Kemankolik
doğuma gitti galiba Yanlız hissettim şuan. ses verin doğurmayan canlar valla perşembe gidip çökücem doktorun tepesine alsın benide artık yetti gari
evet toparladm biraz su terleme olayida bi bitseydi cok iyi olurdu geceleri bebege kalkinca usuyorm terli terli uzerimj degistirene kadar bebegim agliyor annem tutuyo falan o biraz zorluyo bni.Bide hepimizin sorunu Gaz Oda olmasa superr hersey mikemmmell❤
Terleme oluyor evet bende bir de üşüme de oluyor Bir de gaz oluyorum ve çok şancı yapıyor aşağıya doğru. Nerede usutuyorum anlamıyorum bile.
Bebekteki gazi nasıl çıkarıyorsunuz ben çok çaresiz hissediyorum o an
Kızlar meme uçlarım yere düşücek artık sürekli memede sürekliii, uyuyo bırakıyorum hemen uyanıp yine meme istiyo, artık kucağımdan bırakmıyorum bari uyuyo o zaman davul çalsa da uyanmıyo. Sürekli memede olunca süt de yetmiyo gece veriyorum valla mama. Siz sağıyo musunuz kaç cc çıkıyo tek memeden ben de 30cc çıkıyo ya,
300 lira 10 gün boyunca dilediğin kadar geliyo ben umutsuz vakaydım bana 2 gün yetti :) Ankaradayım bu arada.
Gozun aydin canim masallah Kimdir peki nasi ulasabiliriz sosyal medya hesabi vs var mi? Ben memorial'de dogum yaptim oradan emzirme danismanligi da aldim ama baska biriyle daha gorusmek istiyorum
Ee yavrum bende çocuk 3 dane.yemeği var dersi var oda onları yapıyor.bitarafımı kaşıyimde benim oğlan geceleri uyuyor 4 saatte bi emziriyorum iki kere o uyku bana yetiyor.
Anam bide 2 bebem olsa kafayı yerdim heralde bizimki de gece uyuyor ben 3 saatte Bi kaldırıyorum maşallah diyelim de gece bende uyuyorum ama uyku bölünüyor yinede gün içinde cok yoruluyorum emzirmekle ugrasmak bile kalori yaktırıyor bide istediğim hiç bsy yiyemiyorum kendmi sürekli aç hissediyorum
Kızlar kilolar gidiyor mu 15 kilo aldım nasıl vercem Bu arada owli korse kullananlar ben çok memnun kaldım göbek baya gitti bedenide büyük almışım şuan en sona kadar cırtladım
Gozun aydin canim masallah Kimdir peki nasi ulasabiliriz sosyal medya hesabi vs var mi? Ben memorial'de dogum yaptim oradan emzirme danismanligi da aldim ama baska biriyle daha gorusmek istiyorum
Güneş yönlendirdi diye mesaj atarsan detayları konuşursunuz :)
Dünya tatlısı bir hemşire. Geldiği gün 4 5 saat duruyor. 2 veya 3 beslenme +bebek yıkama +masaj öğretiyor. Memelere nasıl masaj yapılacağını da öğretiyor. Ertesi gün tekrar geliyor ekstra ücret talep etmiyor. Eğer öğrenemediyseniz gene geliyor gene ücret talep etmiyor.
Kızlar burda korse hakkında yazışıyolarken siz pek kulak arkası etmemiştim..şimdi nasil ihtiyacım var anlatamam..göbeğim yer çekimine daha fazla direnemiyor malesef owli korse dediğiniz tam olarak buydu değilmi
Ay o bant beni ne kaşındırmıştı yaw.
Beni hastaneden çıktıktan 3 gün sonra çağırdı bandı çıkarıp pansuman yaptı 40 çıkınca tekrar gel dedi.bide bi krem verdi yara izi için 10 gün sonra kullanmaya başla dedi ben hala almadım.bugün alim başlıyayım.
Beni rahatsız etmedi hiç. Bir hafta sonraki kontrolde çıkardı. Ultrasonla baktı, rahim temizlenmiş dedi. Herşey güzel dedi.Hangi kremi verdi sana doktor canım? Bende contratubex isimli kremi almayı düşünüyorum. Çok iyiymiş diye duydum.
Kızlar kilolar gidiyor mu 15 kilo aldım nasıl vercem Bu arada owli korse kullananlar ben çok memnun kaldım göbek baya gitti bedenide büyük almışım şuan en sona kadar cırtladım
Ben iki gün sonra hastaneden çıktığımda tartıldımz 69,5 kilodan 64’e düşmüştüm. 2 gün sonra 61’e düştüm. 62,5’la hamile kalmıştım. Hiç doğum yapmamış gibiyim.
Geçmedi ama hafifledi sıcaktan oluyormus onu farkettim terleyen yerlerim de daha fazla var ama hala kaşınıyorum malesef berbat bsy 2 hafta olcak nerdeyse
Selam kızlar nasılsınız
Bebekleri memeden nasıl çekiyorsunuz ? Benim oğluma memeyi kavga gürültü zor tutturuyorum biraz emdikten sonra hemen uyuya kalıyor sonra memeyi ağzından çekmeye çalışınca foşur foşur emmeye çalışıyor bende aaa bu emecek galiba deyip çekmeyi bırakınca oda hemen rahatlayıp uyumaya başlıyor