2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Daha doğurmadım canım ya. Sabah 6 da nişan geldi. Gün boyu devam ettive sancı da vardı ama düzenli değil yine. Benim doğum geriden geliyo galiba nişan daha yeni geldi.
Kemankolik doğuma gitti galiba Yanlız hissettim şuan. ses verin doğurmayan canlar valla perşembe gidip çökücem doktorun tepesine alsın benide artık yetti gari
Hiç seni yalnız bırakır mıyım aşk olsun seni yalnız bırakmamak için doğurmuyorum yoksa doğuramadığımdan değil

Oo sen az kilo almışsın maşallah

Biraz başka konulara değinelim bebeklerinize hediye geliyor mu
livaneli1608 sende durumlar nasıl altın geldi mi altın
Bana geldi kayınvalidem bana bilezik bebeğe çeyrek taktı Bizimkiler bana kolye bebeğe çeyrek altın büyük annanemiz de çeyrek altın taktı kız kardeşim çeyrek altın taktı işten arkadaşlarda para toplamış

Son düzenleme:
cani
m bn mestil ggaz damlasi kullaniyorm O iyi geliyor.Sirtina yavasca vuruyorm 15 dk falan dik tutuyorm bazen cikariyo bazen cikarmiyor.Bide bnim ikinci dogumum tecrubeliyim biraz senin ilkmiydi.? bnde ilk oglumda cok caresizdm oylece sanci cekmesini izlemek cok zor

Bana geldi kayınvalidem bana bilezik bebeğe çeyrek taktı Bizimkiler bana kolye bebeğe çeyrek altın büyük annanemiz de çeyrek altın taktı işten arkadaşlarda para toplamış

ooo daha ney bizde ilk cocuga takarlar ikinciye takmazlar Ilkte taktilar bunda altin yuzu gormedk iste elime ne gecerse bn altin yapicam

Malesef bnde öyleyim ne yaptıysam ne kullandıysam geçmedi dün bi dr gttm isilik olduğumu söyledi ama kaşıntıdan duramıyorum napıcaz böyle (
Krem verdiler işe yaramadı her yerimi yara ettim ben tırnaklarımı kestim en son bide bepantolun kasıntı gidericisini sürdüm ılık su cok iyi geliyo bide sıcak tutma dedi doktor bana serin tutacaksın dedi

Dermatix ultra jel diye bi krem canım .

Cok tesekkur ederim canim, sagol

Kızlar kilolar gidiyor mu 15 kilo aldım nasıl vercem Bu arada owli korse kullananlar ben çok memnun kaldım göbek baya gitti bedenide büyük almışım şuan en sona kadar cırtladım
10 kilo civarı almıştım, 8 i gitti 2-2,5 kilom kaldı gün gün değişiyor ama birkaç gündür aynı

Ee yavrum bende çocuk 3 dane.yemeği var dersi var oda onları yapıyor.bitarafımı kaşıyimde benim oğlan geceleri uyuyor 4 saatte bi emziriyorum iki kere o uyku bana yetiyor.
Maşallah canım darısı başımızaUykusuzluk beni çok zorluyor ya ilk çocuğumda böyle değildim, gündüz fırsat buldukça uyumak istiyorum ama hiç fırsat olmuyor temizlik filan hak getire zaten

Maşallah bebekten çok sana altın takmışlar bana kimse bir şey takmadı

Evet canım bu owli korse. Ben alıcaktım bundan, kızkardeşimde varmış farklı bi marka. Onu verdi. Hastaneden çıkar çıkmaz taktım, hareket etmek o kadar kolaylaştı ki, gün boyu hiç çıkarmadım. Rahatsız da olmadım. İyi ki korse kullanmışım. 10 gün oldu doğum yapalı, göbeğim bile kalmadı nerdeyse.
Oo sen az kilo almışsın maşallah
Evet canım, iç karnım genişti bi de. Sadece karnım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…