- 1 Nisan 2020
- 265
- 266
- 33
- 35
o zaman ben nornal almışım l-xl yi70 kiloyum şuan l bedeniydi l/xl mi oyle bişeydi
emzik denemeyi düşünüyor musun? bu durumlarda bebeği ve anneyi rahatlatıyor emzik. ama her bebek farklı tepki verebilir emziğe yine bir araştır istersen.Ne kadar zormuş yenidoğan bakımı anlayamamak tecrübesizlik çok zorlanıyorum.
Her dk memede durmak istiyor eğer uyur yerine koyarsam uyandığında ağzında meme bulamazsa kıyameti koparıyor.
Memeden ne kadar süt alıyor bilmiyorum sağmaya vakit kalmıyor sürekli memede olunca
Arada 30cc mama veriyorum hiç yok demiyor
Bugün 1 haftalık oldu 450gr almış. Mamaya aslında gerek yok gibi gözüküyor ama yalanıyor aranıyor verince de aç gibi lıkır lıkır içiyor.
Onun için en iyisini en güzelini yapmaya çalışıp ne yapacağını bilmemek çok zor
Bende mama veriyordum sarılık çıkmıştı 5 gün oldu bugün doktora gittik sarılık degeri düşmüş mamayı bırak alıştırma dedi bizimkide sürekli aç gibi mama verdigimden beri gece daha rahat uyuyordu bakalım vermeyince ne yapcakNe kadar zormuş yenidoğan bakımı anlayamamak tecrübesizlik çok zorlanıyorum.
Her dk memede durmak istiyor eğer uyur yerine koyarsam uyandığında ağzında meme bulamazsa kıyameti koparıyor.
Memeden ne kadar süt alıyor bilmiyorum sağmaya vakit kalmıyor sürekli memede olunca
Bugün 1 haftalık oldu 450gr almış. Mamaya aslında gerek yok gibi gözüküyor ama yalanıyor aranıyor verince de aç gibi lıkır lıkır içiyor.
Canım memeyi çekerken serçe parmağını ver biraz dalınca çekersinSelam kızlar nasılsınız
Bebekleri memeden nasıl çekiyorsunuz ? Benim oğluma memeyi kavga gürültü zor tutturuyorum biraz emdikten sonra hemen uyuya kalıyor sonra memeyi ağzından çekmeye çalışınca foşur foşur emmeye çalışıyor bende aaa bu emecek galiba deyip çekmeyi bırakınca oda hemen rahatlayıp uyumaya başlıyor
Bugün emziğe elim gitti gitti geldi.emzik denemeyi düşünüyor musun? bu durumlarda bebeği ve anneyi rahatlatıyor emzik. ama her bebek farklı tepki verebilir emziğe yine bir araştır istersen.
işte her bebek aynı tepkiyi vermiyor diye ben de direk ver diyemedim sana. bebim kızımda sıkıntı olmamıştı şimdi oğlana da vermeyi düşünüyorum bakalımBugün emziğe elim gitti gitti geldi.
Fototerapide emzik vermişler alışmış sanırım beni emzik yaptı
Sarılık riski geçene kadar vermek istemedim emmesini etkiler diye korkuyorum ama böyle de ikimize zarar oluyor çok arada kaldım
çok şükür düşmüş değeri keşke diyorum mideleri görebilsekBende mama veriyordum sarılık çıkmıştı 5 gün oldu bugün doktora gittik sarılık degeri düşmüş mamayı bırak alıştırma dedi bizimkide sürekli aç gibi mama verdigimden beri gece daha rahat uyuyordu bakalım vermeyince ne yapcakGerçekten zormuş
Tatlım 1 haftada 450 gr çok iyi.Ne kadar zormuş yenidoğan bakımı anlayamamak tecrübesizlik çok zorlanıyorum.
Benim ki ilk o yüzden geldi sanırım ikincide bişey takan olmucakooo daha ney bizde ilk cocuga takarlar ikinciye takmazlar Ilkte taktilar bunda altin yuzu gormedkiste elime ne gecerse bn altin yapicam
Suni şancı denemeyecek mi doktor?Benim de perşembe son. Kendi gelmezse sezeryan. 41 bitiyo çünkü
Geçtiğimiz gün doktora göründük. Şimdilik geleneksel yöntemlerle uğraşın dedi Eğer artar ise damlaya başlarız dedi. Her emdikten sonra bir gaz atma telasi oluyor bizde aglamasina dayanamiyorum. Dik tutmayi ben de deneyeyim sonraki emzirmede.cani
m bn mestil ggaz damlasi kullaniyorm O iyi geliyor.Sirtina yavasca vuruyorm 15 dk falan dik tutuyorm bazen cikariyo bazen cikarmiyor.Bide bnim ikinci dogumum tecrubeliyim biraz senin ilkmiydi.? bnde ilk oglumda cok caresizdm oylece sanci cekmesini izlemek cok zor
Kilo almasi cok iyi. Doktorumuz dedi ki bebeklerde doyma hissi olmaz sen ne kadar verirsen alir. Haftalik 150-200 gram aliyorsa zaten doyuyordur. Kilo alması çok iyi maşallah. Ama bence mama takviyesine gerek bile yok, emzik sanki sana iyi gelecek.Ne kadar zormuş yenidoğan bakımı anlayamamak tecrübesizlik çok zorlanıyorum.
Bana da eşim hiç birşey almadı bi doğum hediyesi beklerdim ona üzülüyorumMaşallah bebekten çok sana altın takmışlar bana kimse bir şey takmadı
Bilezik yerine takabileceğim bişey alsalar daha çok makbule geçerdiooo sen iyisin
Serçe parmağımı ağzına sokamıyorum ki memeyi öyle bi tutuyor ağzını açamıyorumCanım memeyi çekerken serçe parmağını ver biraz dalınca çekersin
Kolay gelsin valla cidden zor. Ben bir tanesine yetemiyorum.Biri uyur biri uyanır ya ben nasıl uyicam
İnşallah düzelir dediğiniz gibi yarın emziğe yavaştan başlatayım ben yoksa olmayacak başka türlüTatlım 1 haftada 450 gr çok iyi.
Ayda alt sınır 600 800 arası zaten.
Bence yalancı emziğe alıştır.o seni emzik yapmış.
Mamayı hemen bıraktırman zor olur alıştıysa geceleri mama ver uzun uyur sende biraz dinlenirsin.
Gündüz ben bazen saat başı bazen 2 saatte bir emziriyorum 20 dk 30 dk yeterli.Allah yardımcın olsun ama düzelicek büyüdükçe hep böyle olmayacak.
Iyiyiz canim sen nasilsin bebişler nasil uykusuz geceler kucuk kizimla bir yandan baş etmeye calişiyorum kiskançlik yapiyor falan rabbim yardimcimiz olsun bu arada kimler dogurdu kimler kaldi acaba cokta merak ediyorum formu okumaya firsat olmuyor inanki yoksa aklimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?