2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ah bu kocalar. benim kocam da fotolarda hep turist gibi çıkmış. Ben bi ara bağıra bağıra ağlıyorum omuz sancısından. Kahve içmeye gidiyor paşam, Arayanlara herşey iyi çok güzel falan diyor. Bi insan konuyla bu ladar mı alakasız olur. Bebeği anca hoppala yapacak oyuncak sanıyor. Nasıl büyüdüğü falan yalan. Ben böyle sanmıyordum da demez mi. Çocuğu ot gibi kendi kendine büyür sanıyordu zaar

Slm kızlar bu sabah 09.40 da spinal sezeryanla bende bebeğime kavuştum.Gaz için önerisi olan varmı aynı gün çıkarabildiniz mi.
Hayırlınolsun canım Allah gönlüne göre büyütebilmeyi nasip etsin inşallah.
Gaz için önerim Lavman

İnşallah ya bitik durumdayım iki tane kolik bebekle nasıl başa çıkacam bilmiyorum
Allah kolaylık versin hepimize. Dertler değişti ama annelik aynı kaldı.
Benimki de uyumuyor. En fazla 10 dk. Asker oldum paso nöbetteyim. İstiyor ki hep memede durayım. Emzik de tam tutamıyor. Uykular yalan oldu ya la. Hiç söylemediniz ama iyi uyu sonra uyuyamican diye

Teşekkür ederim amin inşallah yarına cıkmazsa en son çare o olucak artık
Sana önerim yere çömel afedersin büyük abdest yapacak gibi öyle koydur ilacı çok kolay oluyor. Hiç uğraşmaya sancı çekmeye değmez.

Sen mükemmel bir annesin canım..Neden mi? çünkü o yetersizlik hissiyatı mükemmel annelere özeldir..her zaman bebeği için en iyisini isteyen hep daha iyisi için ne yapabilirim diyen hep bir acabası olan annenin yaşadığı bir hissiyattır..o yüzden sen kendine haksızlik etme hiç..o kadar hazırsın ki anneliğe şimdiden başlamışsın kendini tartıp biçmeye öpüyorum güzel yüreğinden

Slm kızlar bu sabah 09.40 da spinal sezeryanla bende bebeğime kavuştum.Gaz için önerisi olan varmı aynı gün çıkarabildiniz mi.
Canım bende aynı saatlerde çıktım Doğumdan ertesi gün sabah çokta gazım sıvı bol tükettim hoşaf vs vermişti hastane onların faydası oldu

Aaaa hakkimi yeme lütfen ben dedim ..

Ah canım ya ne kadar güzel şeyler yazmışsın yüreğim ferahladı umarım dediğin gibi olur O güzel yürek sana ait

Hayırlı olsun canım bebişin. Benim gazım daha yataktayken çıktı çabuk çıktı ama ben tuvalete de erken çıktım. Erik kayısı vişne kompostosu yapıp götürmüştüm hastaneye onun sayesinde olduğunu düşünüyorum hemşire erken çıkman ve gazı çıkarman çok iyi demişti

Çok teşekkürrler

Fındıklarım kendimi ancak topladım ya çatşambadan beri. Hala da tam toplayabilmiş değilim. Sezaryenden pek hoşlamadım bebişimde bende sağlıklıyız Çok şükür. Şu dikişlerden ve Hala bebek varmış gibi duran göbektrn nefret ettim. Bide memiklerim acıyo yaaa
Bir iki haftaya düzelir dediler. Sizde durumlar nedir?

Gözün aydin alllah anali babali buyutsun canim ben dogumdan önce kuru kaysi aldim kaynattim sonra blendirdan gecirdim meyve suyu yaptim içine biraz limon attim cok güzel oldu seni rahat lavaboya cikartir hemde gazin cikar evde yapcak biri varsa yapsin getirsin sana canim hatta doktorum tebrik etti beni afferim dedi

Dikiş ağrısı da memik acısı da iki üç hafta içerisinde günlük hayatini etkilemeyecek kadar azalacak merak etme.

Hayırlı geceler nasılsınız ?nasıl gidiyor anneler Size bir şey sormak istiyorm saçlarım çok uzadı hamilelik boyunca acaba kestirip boya yapsam erken mi daha 15 gün oldu Doğum yapalı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…