- 1 Nisan 2020
- 265
- 266
- 33
- 35
Ben 2 saate bir uyandırıyorum 10 günlüğüz.Kızlar kaç saat uyutuyosunuz geceleri sizinkileri..iki haftalik olduk biz doktor gecen hafta kontrolde artik 3 saat uyuyabilir dedi sarilik problemimizde yok ama bizim bidik hala uyanmayi sevmiyor gece zor uyandiriyorum beslemek icin..bi taraftanda uyandirip emmeye baslamasi zaten 4 -5 saati buluyor diyorum hic.uyandirmiim daha iyi iki saat ugrasiyorum meme tutturmaya uyandirmaya çünkü..bi taraftanda kıyamıyorum zaten hala kilo almadı diye kafaya takıyorum napim şaşırdim yaa..hiç iştahlı değil benim bu bıdık
Ben Doğumda aldırmadım bir kere alınsın diye Hastanede aldırmadığınA dair kağıt imzalattılar çocuk doktoru da 6.gün alalım dedi Doğru sonuç vermesi için anne sütü almadı lazım demişti 6. gün asmye gidip verdikKızlar işitme tarama Testi ve 2. topuk kanı vermek için gidicez de hastaneye. 2.topuk kanı için erken değil mi yahu yarın 4 günlük olucak.
birde hastane diyor ki 2.topuk kanını hastanemizde vermenizi tavsiye ederiz , diğer yandan sağlık ocağındaki hemşiremiz arayıp pazartesi bekliyoruz kayıt ve topuk kanı için diyor. Yahu ne meraklılar benim bebişin topuk kanını almayakafam karıştı iyice siz nasıl ve kaçıncı günü verdiniz ben haftasında olması gerek Diye hatırlıyorum 2.topuk kanını..
Hepatit B ve K vit yapılıyor Doğumdan sonraBu arada kizlar bebeğe doğdu zaman aşi yaptilar devlette dogum yaptim sizede yaptilar mi merak ettim ne aşisi diyede sormayi unuttum ağridan sancidan
Aynı sıkıntı bizde de var gece uyansın diye bezini değiştiriyorum 3 saat hadi en fazla 4 saat olsun dedi çocuk doktoru su an sinirden ölebilirim eşim salonda sızmış ben günlerin yorgunluğuyla odada sızmışım annem gelmiş yanıma 4 saat olmuş çocuk emeli baktım çocuğu pışpışlıyor yanımda sürekli kaldırıyoruz diye de söyleniyor uyuyan çocuk uyandırılır mı diye anlatamıyorum şekeri düştüğü için bu kadar uyuyor desem de boşKızlar kaç saat uyutuyosunuz geceleri sizinkileri..iki haftalik olduk biz doktor gecen hafta kontrolde artik 3 saat uyuyabilir dedi sarilik problemimizde yok ama bizim bidik hala uyanmayi sevmiyor gece zor uyandiriyorum beslemek icin..bi taraftanda uyandirip emmeye baslamasi zaten 4 -5 saati buluyor diyorum hic.uyandirmiim daha iyi iki saat ugrasiyorum meme tutturmaya uyandirmaya çünkü..bi taraftanda kıyamıyorum zaten hala kilo almadı diye kafaya takıyorum napim şaşırdim yaa..hiç iştahlı değil benim bu bıdık
Annelerin o tavrı standart galibaBen Doğumda aldırmadım bir kere alınsın diye Hastanede aldırmadığınA dair kağıt imzalattılar çocuk doktoru da 6.gün alalım dedi Doğru sonuç vermesi için anne sütü almadı lazım demişti 6. gün asmye gidip verdik
Hepatit B ve K vit yapılıyor Doğumdan sonra
Aynı sıkıntı bizde de var gece uyansın diye bezini değiştiriyorum 3 saat hadi en fazla 4 saat olsun dedi çocuk doktoru su an sinirden ölebilirim eşim salonda sızmış ben günlerin yorgunluğuyla odada sızmışım annem gelmiş yanıma 4 saat olmuş çocuk emeli baktım çocuğu pışpışlıyor yanımda sürekli kaldırıyoruz diye de söyleniyor uyuyan çocuk uyandırılır mı diye anlatamıyorum şekeri düştüğü için bu kadar uyuyor desem de boşişkence yapmak için uyandırıyorum sanki benim cok hoşuma gidiyor ve 4 saat emzirmeyince de Memelerim ağrı içinde uyanıyorum güya iyilik yapıyor beni uyutuyor çocuğu aç bırakarak ay sabah sabah kötü başladım güne canım kıyamasak da en azından 28 gün gece emme süreleri 3-4 saati geçmemeli ilk 1 hafta 2 saatte bir sonra 3 saat bire dönüştürdüm bu geceye kadar 2-3 saatte bir uyanmaya başlamıştı bugün de kalktı muhtemelen de ben duymadan kalktığını annem pişpişledi
Aaa dur bi koşu madalyanı getireyim yaw. Nasıl oldu atlamışımAaaa hakkimi yeme lütfen ben dedim ..
Benim hastane ikisini de almış birini sağşık bakanlığına yolllamış. Sağlık ocağındaki hemşire o zaman gerrk yok bi daha almays zaten Allah korusun sorun olursa veya eksiklik beni arayacak bakanlık dedi. Ben de daha vermedim.Kızlar işitme tarama Testi ve 2. topuk kanı vermek için gidicez de hastaneye. 2.topuk kanı için erken değil mi yahu yarın 4 günlük olucak.
birde hastane diyor ki 2.topuk kanını hastanemizde vermenizi tavsiye ederiz , diğer yandan sağlık ocağındaki hemşiremiz arayıp pazartesi bekliyoruz kayıt ve topuk kanı için diyor. Yahu ne meraklılar benim bebişin topuk kanını almayakafam karıştı iyice siz nasıl ve kaçıncı günü verdiniz ben haftasında olması gerek Diye hatırlıyorum 2.topuk kanını..
Kac kiloydun kac beden aldin bende alcam ama 60la hamile kaldim şuan 82 kiloyum 3 hafta var doguma.dogumdan sonrada biraz gidiyor kilo.kac beden almalıyım bilemedimKızlar kilolar gidiyor mu 15 kilo aldım nasıl vercemBu arada owli korse kullananlar ben çok memnun kaldım göbek baya gitti bedenide büyük almışım şuan en sona kadar cırtladım
Hepatit cnm o ilk dogdugunda yapılan 1. Ayın sonunda da yine ikinci dozu yapılıyor sanırımBu arada kizlar bebeğe doğdu zaman aşi yaptilar devlette dogum yaptim sizede yaptilar mi merak ettim ne aşisi diyede sormayi unuttum ağridan sancidan
Slm kızlar bu sabah 09.40 da spinal sezeryanla bende bebeğime kavuştum.Gaz için önerisi olan varmı aynı gün çıkarabildiniz mi.
Kızlar işitme tarama Testi ve 2. topuk kanı vermek için gidicez de hastaneye. 2.topuk kanı için erken değil mi yahu yarın 4 günlük olucak.
Bu arada kizlar bebeğe doğdu zaman aşi yaptilar devlette dogum yaptim sizede yaptilar mi merak ettim ne aşisi diyede sormayi unuttum ağridan sancidan
Bitkisel boyalar var ondan kullanabilirsin. Bi zarari yokmus.Aynen canım emzirdigiim icin boya yapmayın deniliyor
10dk içinde sütüm geliyor canım 8 dakikada 2göğsümdeki süt bitiyor en fazla 40cc çıkıyor.bende öyle duymustum 35dk sağdım sütüm hiç gelmedi artmıyordaKızlar bu arada siz göğüsleri sağarken kaç dk sağıyorsunuz ? Ben bi göğsü en fazla 5 dk filan sağabiliyorum çünkü artık sür gelmiyor makina boş göğsü çekiştiriyor. Bi yerde okudum birisi yazmış süt daha sonra da gelebiliyormuş I yüzden sağmaya devam edin diyor ama ben süt akmayan memeyi ne kadar sağabilirim bilmiyorum zaten sağarken göğsüm hemen ağrımaya başlıyor. Sizler kaç dk sağıyorsunuz ve sağarken süt akması bitikten sonra sağmaya bi süre daha devam ediyor musunuz ? Yorumları bekliyorum sevgili tatlı anneler
Benim doğumdan sonra 4 kilo gitti 76 kiloydum l bedeni kullanmaya başladım suan 71 oldum eskisi kadar sıkmıyor ama göbek baya gittiKac kiloydun kac beden aldin bende alcam ama 60la hamile kaldim şuan 82 kiloyum 3 hafta var doguma.dogumdan sonrada biraz gidiyor kilo.kac beden almalıyım bilemedim
bol sağım yapman lazım. sıcak kompress ve lahana yaprağı kullanabilirsinKizlar cok zor durumdayım yardim lütfen 25 gunluk bebegim goguslerim iltihap oldu doktor antibiyotik verdi ne yapacağımı bilmiyorum
10dk içinde sütüm geliyor canım 8 dakikada 2göğsümdeki süt bitiyor en fazla 40cc çıkıyor.bende öyle duymustum 35dk sağdım sütüm hiç gelmedi artmıyorda
Masallah canim kendi uyaniyorsa cok sanslisin benim gobegim catliyor uyandirirkenBen 2 saate bir uyandırıyorum 10 günlüğüz.
Hem sütüm artsın diye hem kendi de uyanıyor bir de ben emzirirken meme değişemiyorum az besleniyordur diye sık sık emzirmeye çalışıyorum
Benim doğumdan sonra 4 kilo gitti 76 kiloydum l bedeni kullanmaya başladım suan 71 oldum eskisi kadar sıkmıyor ama göbek baya gitti
Gece bu soruyu sorduktan sonra oğlum uyandı10dk içinde sütüm geliyor canım 8 dakikada 2göğsümdeki süt bitiyor en fazla 40cc çıkıyor.bende öyle duymustum 35dk sağdım sütüm hiç gelmedi artmıyorda
Gece gündüz şu emzirme danışmanlarını okuyorum işte bebeğin midesi şu kadar annede süt bitmez her annenin bebeğine sütü yeter işte sağdıkça emdikçe gelir süt vs vs ama yaşadıklarım hiç örtüşmüyor bunlarla nerede yanlış var anlamıyorum daGece bu soruyu sorduktan sonra oğlum uyandıbende buraya o soruyu sorarken göğsümü sağıyordum neyse 5 dk içinde süt pompasına süt gelmemeye başladı o şekilde oğlum uyandığı için mecbur göğsümü emmesi için bebeğe verdim yazık boş memeyi emip durdu süt gelmediği için ağlamaya başladı. Yani sonuç olarak süt bitmişti boşu boşuna beklemeye gerek yokmuş
Bu da cırtlı canım ama bedenide varMasallah canim kendi uyaniyorsa cok sanslisin benim gobegim catliyor uyandirirken
Kizlar bedensiz cirtli korseler var neden onlardan tercih etmiyorsunuz ben eczaneden aldim cokta memnunum gobek azalinca kendime gore ayar yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?